Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kajman pisze: ↑wt sty 01, 2019 9:12 pm
Imagine siedem, Again dziesięć. Średnia tej dziesiątki to na razie 8,25 i nie chce mi się dużo myśleć, ale chyba dużo nie spadnie.
8,25 dośc dziwnie mi brzmi ten wynik, zważywszy że jednak mamy ponad 90 kawalków za sobą, i tak mi sie wydaje, że raczej większość oceniałeś ponizej tej wartosci
Nie zauważyłeś tego co pogrubiłem i pokolorowałem? Czytaj uważniej.
Moje podsumowanie 11 godziny 19.00 - 20.00:
1 King Crimson - EPITAPH
2 Pink Floyd - HIGH HOPES
3 Obywatel G.C. - NIE PYTAJ O POLSKĘ
4 Guns N' Roses - NOVEMBER RAIN
5 John Lennon - IMAGINE
6 Metallica - NOTHING ELSE MATTERS
7 Nirvana - SMELLS LIKE TEEN SPIRIT
8 The Eagles - HOTEL CALIFORNIA
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 9:19 pm
Kolejny rok minął, a ja wciąż nie przekonałem się do Archive
Nie jesteś sam
Podejrzewam, że Lights by jeszcze mniej by ci przypadło do gustu.
To mój nr 3 Floydów.A numer 2 jest taki mój, że pewnie wszyscy by się popukali w głowę, gdybym napisał co to jest.
kajman pisze: ↑wt sty 01, 2019 9:24 pmTo mój nr 3 Floydów.A numer 2 jest taki mój, że pewnie wszyscy by się popukali w głowę, gdybym napisał co to jest.
lady pisze: ↑wt sty 01, 2019 9:20 pm
6 Pink Floyd - Wish You Were Here
Hmm, zbytnio nie rozpaczam nad tym spadkiem. Może dlatego, że PF z każdym rokiem spada u mnie w notowaniach Ale nadal z moim głosem.
Poza tym to oznacza awans DP
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 9:19 pm
Kolejny rok minął, a ja wciąż nie przekonałem się do Archive
Nie jesteś sam
Podejrzewam, że Lights by jeszcze mniej by ci przypadło do gustu.
To mój nr 3 Floydów.A numer 2 jest taki mój, że pewnie wszyscy by się popukali w głowę, gdybym napisał co to jest.
FOXD pisze: ↑wt sty 01, 2019 9:23 pm
Oczy bolą dzisiaj z tego czytania (dynamika spora), stąd moja nieuwaga
Tylko że ja to, że oceniam dziesiątkę pisałem już jakieś 40 razy minimum.
Zarówno Wish jak i Riders dostały ode mnie po dziesięć. W związku z tym średnia wynosi 8,83 i już wiadomo, że to będzie najlepsza dycha (przed czwartą i ósmą).
Spojrzałem na wyniki poprzedniego Topu, bo kojarzyłem że "Schody" nie były już nawet drugie i się okazuje, że "Rapsodia" stała się tym betonem To teraz chyba prawie pewne że będzie nowy lider.