W tym roku wiele powypadałoEmpik pisze:a w 2009 wypadło...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
W tym roku wiele powypadałoEmpik pisze:a w 2009 wypadło...
Gratuluję!1981 pisze:Ha! 3 prowadzących - i 3 maile ode mnie przeczytane!
Z porównaniem do Duck Sauce nie koniecznie bym się zgodził z akcentem na ''NIE KONIECZNIE''słoik pisze:Scissors Sisters wymiatają z ich wersją< jeśli lubicie późnych Bee Gees i Duck Sauce nie będziecie zawiedzeni< to chyba ich pierwsze dzieło< jakie usłyszałem>
Przecież mówiłem o tym< że chodzi mi o to< by było jak najwyżej w topie< nie w forumowym podsumowaniu> zresztą i tak wszystko (prawie) wypaplałaś< zawsze masz taką pamięć>mara pisze:A co z pokutą czy jak to tam było..przecież Ty swoich głosów nie ujawniasz?słoik pisze:I moje głosy: Glory Box< American pie i Space Oddity<
Kod: Zaznacz cały
26 23 12 12
LED ZEPPELIN — Kashmir
1975 Physical Graffiti
‘09: 49 ‘08: 19 ‘07: 12 ‘06: 31 ‘05: 33 ‘04: 33 ‘03: 41 ‘02: 37 ‘01: 30 ‘00: 21 ‘83: 20
Podsumowanie XVIII Topów: 857 pkt miejsce: 39
nie chcemy pamietac o 2009 a jednak wszyscy pamietajo w WTOP'ieFOXD pisze:W tym roku wiele powypadałoEmpik pisze:a w 2009 wypadło...
Bo to było poniekąd "ponadczasowe" doświadczeniezzuzia84 pisze:nie chcemy pamietac o 2009 a jednak wszyscy pamietajo w WTOP'ieFOXD pisze:W tym roku wiele powypadałoEmpik pisze:a w 2009 wypadło...
Przecież wszystko zostaje po staremu, kilka oczek w dół w górę - jaka to różnica w momencie, gdy w 2009 było tak jak było (a nie było źle)tanatos pisze:zaczynam się z lekka obawiać o pierwszą dwudziestkę, chociaż pewnie niepotrzebnie...
nie da się ukryć. Ziemia w powałach się zatrzęsła.FOXD pisze:Bo to było poniekąd "ponadczasowe" doświadczeniezzuzia84 pisze:nie chcemy pamietac o 2009 a jednak wszyscy pamietajo w WTOP'ieFOXD pisze: W tym roku wiele powypadało
Godzilla czy Godzuki?1981 pisze:Może uznacie to za herezję, ale jeśli chodzi o "Kashmir", to wolę wersję Puff Daddy'ego i Jimmiego Paige'a - "Come With Me" wymiata bardziej!
Ja liczę jeszcze co najmniej na to:misiek230688 pisze:To co będzie w pierwszej 20?
zakładam że tym razem >=?słoik pisze:zawsze masz taką pamięć>