dopiero dotarłem do komputera (a właściwie przesiadłem się z firmowego na prywatny ), niestety koniec roku i roboty co nie miara. Ale kawa w Trójkowym (ostatnim trójkątnym) kubku trochę to zrękompensuje
Ale trafiłem super na skok Smolika!
Proszę tylko o odpowiedź czy nasze kartki sprawiły jakiś odzew?
A ja cofam się do strony nr 1.
Darek pisze:"Czepialska" leci w dół - pewnie dlatego, że juz nie grają tego 5 razy dziennie, co dwie godziny....szlak mniue w pracy trafiał, na pierwsze dźwięki dostaję dreszczy....brrrrrrr
Maskymalnie 2 razy dziennie (w godz. 4.00-19.00) przez 8 tygodni i później raz dziennie przez 4 tygodnie
"V rozbiór Polski" mocno się już przejadł. Wypada mieć nadzieję, że Wieteska mimo wszystko puści do radia jakiś bardziej uniwersalny kawałek. Osobiście liczę na "Obcego w domu", "Elitę" bądź - z tych spokojniejszych - "Jak długo jeszcze czekać będziemy?".
Zawiesina pisze:"V rozbiór Polski" mocno się już przejadł. Wypada mieć nadzieję, że Wieteska mimo wszystko puści do radia jakiś bardziej uniwersalny kawałek. Osobiście liczę na "Obcego w domu", "Elitę" bądź - z tych spokojniejszych - "Jak długo jeszcze czekać będziemy?".
stawiam na ZURT - Z U r t -każde dziecko to wie...
Zawiesina pisze:"V rozbiór Polski" mocno się już przejadł. Wypada mieć nadzieję, że Wieteska mimo wszystko puści do radia jakiś bardziej uniwersalny kawałek... ..."Jak długo jeszcze czekać będziemy?".
Popieram, to bardzo chwytliwy kawałek, pierwsza dziesiątka murowana.
11 (+8). Mojemu życzeniu nie stało się zadość i odkurzona "Lady Madonna" awansowała wprawdzie wysoko, ale w Top 10 meldują sie dalecy od najwyższej formy U2 i DM.
11 (+8) The Beatles - a dawno już tak nie było, zeby Niedzeidz na spokojnie grał sobie aż top 11 (niestety kosztem np. Hey'a). Dwie przecudnej urody Przeciętności pojawią się w top 10. Jedna powróci (z 11) druga zadebiutuje ( z 13) :-/
sie zgadzam...
teraz w droze do pracy słucham ostatniej płytki i ...jak są dwie ostatnie to zwykle przewijam dalej....jednak "I steel haven't found...." albo "Pride" są nie do przebicia....
A na Martyra znowu ktoś głosował???????
GregF pisze:11 (+8). Mojemu życzeniu nie stało się zadość i odkurzona "Lady Madonna" awansowała wprawdzie wysoko, ale w Top 10 meldują sie dalecy od najwyższej formy U2 i DM.
z tym drugim bym sie nie zgodzil
mi sie "Martyr" "troche" podoba