Klasyka czyli czepianie się pewnych osób tej osoby, której zwykle się czepiają.LLucky pisze:Przepraszam, czy coś mnie ominęło w czasie ostatnich dwóch tygodni? Bo nie wiem, o czym mowa.
Notowanie 1640 (Marek Niedżwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1640 (Marek Niedżwiecki)
SOT MA JU - Depecz Mod. <3
A mówiąc wprost, brak tolerancji dla poglądów innych. Czyli cos w stylu ortodoksów, fundamentalistów etc.kajman pisze:Klasyka czyli czepianie się pewnych osób tej osoby, której zwykle się czepiają.LLucky pisze:Przepraszam, czy coś mnie ominęło w czasie ostatnich dwóch tygodni? Bo nie wiem, o czym mowa.
DP z SMS przyjemnie się wpisuje w energetyczny ciąg
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
ale to jest raczej elektroniczny ciągFOXD pisze:DP z SMS przyjemnie się wpisuje w energetyczny ciąg
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
No, to było boskieBrian pisze:SOT MA JU - Depecz Mod. <3
Teraz Mela, za chwilę Mermaids - czyli ogólnie nic specjalnego
Skok Meli oby był szczytem możliwości tego kawałka.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
A u innych np. już przy podwójnej rejestracji i w trakcie prowadzenia badań socjologicznych...FOXD pisze:Problem u niektórych powstał znacznie wcześniej niż przez ostatnie 2 tygodnieLLucky pisze:Przepraszam, czy coś mnie ominęło w czasie ostatnich dwóch tygodni? Bo nie wiem, o czym mowa.
Przepraszam, poniosło mnie, już milknę, bo niektórzy są głodni, głodni, tak bardzo głodni. Licencja poetyka taka.
Ostatnio zmieniony pt lip 05, 2013 8:48 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
Bezpłciowe to. Dużo lepszy Spadochron się nie przebił, do Melodii nawet porównania nie ma a Drzew nie dodali do zestawu. Nie mam pojęcia dlaczego.
Coś mi się wydaje, że Mela może zajść wyżej z tą piosenką
W ich wykonaniu dla mnie zjadliwe, a do tego energetycznie brzmi.lady pisze:ale to jest raczej elektroniczny ciągFOXD pisze:DP z SMS przyjemnie się wpisuje w energetyczny ciąg
Mela mnie coraz mocniej wkręca, Syreny (? to aby pewne, że będą?) odkręcają. Choć to wciąż świetny kawałek, przeca byle co nie lideruje na mojej liście. 
-
lady
to jest straszne ... 
Ech... i tak dobrze, że to nie Czyżykiewicz.
Dla mnie nowość. Z pominięciem.kajman pisze:Klasyka czyli czepianie się pewnych osób tej osoby, której zwykle się czepiają.LLucky pisze:Przepraszam, czy coś mnie ominęło w czasie ostatnich dwóch tygodni? Bo nie wiem, o czym mowa.
Kiedy ja mówię o "niektórych", najczęściej mam na myśli siebie...FOXD pisze:Problem u niektórych powstał znacznie wcześniej niż przez ostatnie 2 tygodnie
Ludzie, trochę dystansu!
Bo jak nie, to znowu urządzę jakiś Dzień Ironii Narodowej albo Dzień Telegrafisty!
Teraz Mela na najwyższej pozycji solo, za chwilę Cave na najwyższym miejscu w utworze z ostatniej płyty (chociaż teoretycznie może być to Mirek lub Dido - nim zdążyłem napisać to się wyjaśniło na 100% kto w tym tygodniu spadł).
No tak, choroba pt: "spiskowa teoria urojeń" jest nieuleczalnaadameria pisze:A u innych np. już przy podwójnej rejestracji i w trakcie prowadzenia badań socjologicznych...FOXD pisze:Problem u niektórych powstał znacznie wcześniej niż przez ostatnie 2 tygodnieLLucky pisze:Przepraszam, czy coś mnie ominęło w czasie ostatnich dwóch tygodni? Bo nie wiem, o czym mowa.
A mi się podoba. Coś jak z Get Lucky - lekkie, melodyjne, nienachalne.
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Było minęło, myślę, że wnioski ktoś wyciągnął i dajmy spokój. Choć oczywiście masz rację, ale nie ruszajmy już tego.adameria pisze:A u innych np. już przy podwójnej rejestracji i w trakcie prowadzenia badań socjologicznych...
Przepraszam, poniosło mnie, już milknę, bo niektórzy są głodni, głodni, tak bardzo głodni. Licencja poetyka taka.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Gdyby słoik tu był, to by Ci się dostało.seblit pisze:Ech... i tak dobrze, że to nie Czyżykiewicz.
Ja się teraz rozłącze,bo za poł godz. u nas bedzie grany w kini plenerowym o De Doors Na razie-pa
.
W kinie plenerowym film o De Doors P.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Co jest strasznie? Nick?
lady, to jest piękne
Witam na chwilkę
Edit: chyba chodziło o Melę, która jak dla mnie może być wakacyjnym przebojem śmiało
lady, to jest piękne
Witam na chwilkę
Edit: chyba chodziło o Melę, która jak dla mnie może być wakacyjnym przebojem śmiało
Ostatnio zmieniony pt lip 05, 2013 8:53 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emilia
To nawet niezły pomysł.LLucky pisze:Bo jak nie, to znowu urządzę jakiś Dzień Ironii Narodowej albo Dzień Telegrafisty!
-
lady
Dobrze że nie o De-DodziePaw19672 pisze:film o De Doors
- Emilia
Gdzieś się podziewał?Neo01 pisze:Co jest strasznie? Nick?
lady, to jest piękne
Witam na chwilkę