I Ty Brutusiesłoik pisze:A ja głosowałem na Dyjaka.PaTToN pisze:Korci mnie...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
I Ty Brutusiesłoik pisze:A ja głosowałem na Dyjaka.PaTToN pisze:Korci mnie...
Ciekawe jak na pojawienie się go w top30 wpłynął udział w programie Wojewódzkiego. Oglądałem przypadkowo we wtorek, bo generalnie staram się unikać tego żenującego widowiska. Ale Dyjak wypadł pozytywnie.słoik pisze:A ja głosowałem na Dyjaka.
prz_rulezie kocham Cię za to jakim jesteśprz_rulez pisze:... ale i tak was lubię
a co to za konwencja, o Wszechpotężny? żeby szczerzyć ładnie ząbki i mówić: "o, jakiż przyjemny ten utwór", "jejku, straszniem kontent słysząc te boskie dźwięki", "przydałby się jakiś dobry electro-pop z Serbii albo Kirgistanu"prz_rulez pisze:Kompletnie nie wpasowujecie się w konwencję dzisiejszej listy na forum... ale i tak was lubię
Bo on tak o słońcu mruczy, sama rozkosz.PaTToN pisze:I Ty Brutusiesłoik pisze: A ja głosowałem na Dyjaka.
Idealnie.słoik pisze:prz_rulezie kocham Cię za to jakim jesteśprz_rulez pisze:... ale i tak was lubię![]()
![]()
![]()
jak wychodzi mi konwencja?
A ja tu pękam z zazdrości.prz_rulez pisze:Ależ dziękuję, Słoiku
Będąc w Toruniu trudno nie zwrócić uwagi na tego panakonwicki1980 pisze:Pan Dyjak ma taki sam głos jak pan "chodząca reklama głosowa" opisany w tym tekście:
http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/ ... cle=241607
Kto nie wierzy, niech przyjedzie do Torunia i sprawdzi.
To jego mruczenie nie jest dla mnie rozkoszą, wręcz przeciwniesłoik pisze:Bo on tak o słońcu mruczy, sama rozkosz.
nie poczują się zdyskryminowane, a przez to niesłusznie skrzywdzone. dbajmy o biedne piosenki- ONE TEŻ MAJĄ UCZUCIA!!!11 <333ADDY pisze:Czemu ma służyć taki immunitet dla piosenek?
Podobno forum zamienia się w rynsztok, i dzisiejsze zasady mają temu zapobiec.ADDY pisze:2. Czemu ma służyć taki immunitet dla piosenek?
BAN!!! użył TEGO słowa!!! na szafot z nim!!!michal91d pisze:Dla niektórych wszystko jest gniotem
Dziś jego śpiewka była taka: "Dziś w Smoczym Oku Toruń za pół ceny. (Pauza) Zapraaaszaamy." I po tych słowach oczywiście obowiązkowe zaciągnięcie się tytoniem.albarn pisze:Będąc w Toruniu trudno nie zwrócić uwagi na tego pana
Poczekaj cierpliwie, na Ciebie przyjdzie kolej za tydzień. Jeśli będę komentował obiecuję Ci jakieś gorące wyznanie w piątek (tyko mi przypomnij, bo w tym wieku z moją pamięcią muszę się obchodzić delikatnie).Emilia pisze:A ja tu pękam z zazdrości.prz_rulez pisze:Ależ dziękuję, Słoiku![]()
![]()
Tak! Utopić w gorącym oleju!Kertoip pisze:BAN!!! użył TEGO słowa!!! na szafot z nim!!!michal91d pisze:Dla niektórych wszystko jest gniotem