nie. Po prostu jakoś nie mam w tym roku ochoty.
Sprawdziłem na szybko - to pierwsze notowanie w historii, gdy w top30 są jednocześnie Dżem i Cree. Było blisko ponad roku temu, ale "Partyzant" rozminął się z "Diabli nadali".
Te Mumfordy to jacyś Celtowie?
Klara mówiła w Markomanii, że nic jej się nie podobało w muzyce, więc zaczęła tworzyć swoją. A mogła kupić sobie płytę Elizy Dolittle i nie musiałaby wówczas straszyć na liście.
3 moje głosy były w Poczekalni - jeden z Top 30 juz wybrzmiał (pani Grażyna) przez najbliższych 26 pozycji doczekam się jeszcze na jeden "swój" utwór...Masz ci los.
adrianec pisze:a gdzie tadzio3. wypromował Imany i nie widzi, że się udało...?
Widzi ale po pewnym czasie
Dopiero od pół godziny słucham i nadrabiam czytanie forum. Bardzo się cieszę się że ponownie mój promowany utwór dostał się na listę. I mam nadzieję że na tym się nie skończy.
zbyszu pisze:3 moje głosy były w Poczekalni - jeden z Top 30 juz wybrzmiał (pani Grażyna) przez najbliższych 26 pozycji doczekam się jeszcze na jeden "swój" utwór...Masz ci los.
No to ja mam lepszy wynik: 4 głosy w poczekalni i 4 głosy w TOP 30 (całe szczęście, że to Of Monsters And Men ocalało! Pląsam z radości po mieszkaniu! )
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2012 9:24 pm przez Jopkolog, łącznie zmieniany 1 raz.
adrianec pisze:a gdzie tadzio3. wypromował Imany i nie widzi, że się udało...?
Widzi ale po pewnym czasie
Dopiero od pół godziny słucham i nadrabiam czytanie forum. Bardzo się cieszę się że ponownie mój promowany utwór dostał się na listę. I mam nadzieję że na tym się nie skończy.
tadziu3, tadziu3, plizz - skoroś skuteczny - wypromuj Dianę Krall i Birdy zatem ...
adrianec pisze:a może by tak w końcu Birdy wylądowała w 30-tce?
Najpierw musiałaby trafić do poczekalni. Ale za tak skopanych Nearodowców to jej się nie należy.
No to wygląda na to, że poleciały UltraPumpkinsy, skoro potwory są.
Lepsze T Love już było i zanosi się na to, że gorsze dopiero będzie. Może się okazać, że atram842 rozbije bank w znawcy.