Corleone pisze:ZAMKNIJ SIĘ!Kertoip pisze:[ciekawe ile osób zareaguje odpowiednio do sytuacji...] ZARAZ BĘDZIE CIEMNO!![]()
Ten film jest taki głupi, że aż śmieszny...
Zaraz będzie ciemno!!! Ten tekst na Woodstock był co chwilkę krzyczany

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Corleone pisze:ZAMKNIJ SIĘ!Kertoip pisze:[ciekawe ile osób zareaguje odpowiednio do sytuacji...] ZARAZ BĘDZIE CIEMNO!![]()
Ten film jest taki głupi, że aż śmieszny...
Oj przepraszam, zapomniałam zupełnie słoikusłoik pisze:Ale psze Pani, to proszę mi od razu wstawić jedyneczkę, bo ja nie oglądam filmów.Cairine pisze:Słoik i Brian - zadanie domowe obejrzeć film "Rrrrrr"
Motyla noga, nie dość, że znowu mnie wyboldowano, to jeszcze ponownie z wielkiej litery. Tylko na jakim forum mam leczyć swe frustracje.
Dzięki. Zbliżaja sie długie jesienne wieczory to może się skuszę i zacznę sie w to bawić.temik3 pisze:Prorok czy co? Zapraszam do Znawcy tam wspaniale Ci pójdzieanimag pisze:Czyli mamy 2 nowości: Kol i Gotye&Kimbra. A 30 opuszczą wg mnie: Coldplay (wyjątkowo długo wypadali) i Edyta.
eloł Druhenkokwiaciareczka pisze:Czółko! Wreszcie!!! Siedzę sobie w spokoju, słucham listy i przeglądam forum! Młodsze śpi, starsze jeszcze nie, ale ,,Piękna i Bestia" to długa bajkaTrwaj chwilo!...
Aj chyba źle mnie zrozumiałeś. Ja uznałam że rockmanka obrywa od detektywa za poruszenie tematu politycznego i napisanie tego co ona myśli, to nie znaczy że zgadzam się lub nie z tym co napisała. Nie mam o tym zdania bo nawet nie wiem za co dostał i kiedy to odznaczenie..tekstu też jeszcze za bardzo nie ogarnęłam wiem że jest polityczny ale nie wiem komu konkretnie dowala Muniek..albarn pisze: Ale obrywa tutaj cała scena polityczna, a nie konkretna frakcja. A Muniek chyba wieki temu wyrósł z anarchizmu, żeby bojkotować prezydenta kraju i nie przyjmować pochwał, kiedy go doceniają.
Kod: Zaznacz cały
| 30 | 32 | 1 | +2 | Back Down South - Kings of Leon | ZG |
Dzięki za recenzję, ale to jedno zdanie zdecydowanie bardziej mnie zachęciło:Cairine pisze:Tak, to ten film. Nie jest najwyższych lotów, ale kilka tekstów jest dobrych (jak ten wspomniany) i pośmiać się można.
Corleone pisze:Ten film jest taki głupi, że aż śmieszny...
Na pewno w większym stopniu niż Kora, Młynarski, a nawet Janerka - skądinąd wybitni artyści. Aczkolwiek twierdził, że polityka go nie interesowała, wolał ośmieszać realia systemu, niż pisac o tym wprost (aczkolwiek miał kilka mocnych tekstów, ale nie weszły do oficjalnego obiegu - np. Imperium).Neo01 pisze:Inną sprawą jest czy słusznie, mnie on w tym towarzystwie najmniej pasował, chociaż nie uważam żeby nie miał wkładu w muzyczne podkopywanie PRL-u.
To mi się zaczyna podobać.Mateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
Nie no, gdzieżby... tu chodzi o 30 sekund do takiej jednej planetysłoik pisze:Dzień dobry, muśka. Czy Twój avatar zapytuje mnie ile widzę figur geometrycznych, zachęcając do sprawdzenia iQ?Abby95 pisze:Dzień dobry, dzieci!
Nie pójdę przez Nashville... Wrócę przez Nashville!Mateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
No ja akurat oglądam, ale rozumiem, że można nie. Ale jeżeli już to tylko w kinie.Cairine pisze:A jak można nie oglądać filmów?
Bo Corleone napisał to po prostu dosadnie i wprostBrian pisze:Dzięki za recenzję, ale to jedno zdanie zdecydowanie bardziej mnie zachęciło:Corleone pisze:Ten film jest taki głupi, że aż śmieszny...
Mam pytanie co to jest za trójkąt w Twoim avatarze, widziałam coś takiego na kwjku i nie mam pojęcia co to jest..Abby95 pisze:Dzień dobry, dzieci!
(Saferłel na forum u Sebastiana stwierdził dziś, że jestem z Pudliszek, a ja nie wiedziałem nawet gdzie to dokładnie jest)Cairine pisze:Oj przepraszam, zapomniałam zupełnie słoiku(na słoiczku chyba nie zaryzykuję zmodyfikować
) A jak można nie oglądać filmów?
O widzę że słoik ubiegł mnie z pytaniem-już wiemmara pisze:Mam pytanie co to jest za trójkąt w Twoim avatarze, widziałam coś takiego na kwjku i nie mam pojęcia co to jest..Abby95 pisze:Dzień dobry, dzieci!
zawsze lepiej być na trzydziestym niż nie wejść wcale.ADDY pisze:KoL na niebezpiecznym miejscu. Byc moze za tydzien juz go nie uslyszymy
Czasem lepiej wprost, niźli uciekać w rozbudowane opisyCairine pisze:Bo Corleone napisał to po prostu dosadnie i wprost
A mi się szalenie podoba, że Baronowi zabrali te godziny, bo przecież został tylko z 1. Każdego dnia będzie ktoś inny, dwa duety - zapowiada się ciekawie!atram842 pisze:Posłuchamy, zobaczymy. Nie bardzo mi się podoba, że Barona przenieśli na 13 godzinę. Niestety godziny pracy nie będą pozwalały mi na słuchanie jego audycji. Mam nadzieję, że w piątkowe poranki nadal będę mogła usłyszeć Wojciecha Manarush0123 pisze:Witam Wszystkich!
A jak tam nowa ramówka się podoba?