1272
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
Gość
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Świetliki nagrały "Filandię" nie zaś "Finlandię" (przypis dla malo świadomych)prz_rulez pisze:zbyszu pisze:12 (bz) Wreszcie coś do sluchania...i do pomyślenia: "Szalenie, delikatnie jestem na kacu..."..."W pościeli siedzę i patrze..."
Piękne!
Fajnie, że Ci się podoba, ale dla mnie to średniawa. A patrząc na Finlandię to wypada baaaaaardzo blado. No, ale Finlandia ma w sobie magię.... Czyż nie?
[Bo w końcu Lordi są z Finlandii (przypis dla mało świadomych) ]
Do nasłuchania
-
Gość
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
zbyszu pisze:Świetliki nagrały "Filandię" nie zaś "Finlandię" (przypis dla malo świadomych)prz_rulez pisze:zbyszu pisze:12 (bz) Wreszcie coś do sluchania...i do pomyślenia: "Szalenie, delikatnie jestem na kacu..."..."W pościeli siedzę i patrze..."
Piękne!
Fajnie, że Ci się podoba, ale dla mnie to średniawa. A patrząc na Finlandię to wypada baaaaaardzo blado. No, ale Finlandia ma w sobie magię.... Czyż nie?
[Bo w końcu Lordi są z Finlandii (przypis dla mało świadomych) ]
Do nasłuchania
errory się w sieci szerzą.
a tak btw., depesze tylko na 8mym. czyli raczej wielkiego sukcesu nie bedzie...
bylo znakomicie! Naprawde, super koncert. Przy czym piszac "koncert" mam na mysli cala impreze - od otwierajacych chlopakow z 650North do GN'R. Mi podobala sie kazda z 5 czesci. 650North grali 20 minut, a pozniej pojawili pod scena wsrod publicznosci i gadali, rozdawali plyty, dopytywali sie jak sie ludziom podobalo. Chyba jednak malo kto ich poznalGrycek pisze:A jak wogóle bylo?? Szkoda ,że mnie nie bylo.
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Widze zbyszu ze mnie bardzo lubiszzbyszu pisze: Errory? Analizujac Twoj wywód ni w zab nie wiem jak zwalić winę ta te ....jak to napisałes??? "Errory"?
Do nasłuchania
Nie no, wszędzie gdzie widziałem było napisane "Finlandia" Poza tym jest takie powiedzenia "Głodny o chlebie myśli"... No więc... wszystko jasne. Przecież jasnowidzem jestem.
Ostatnio zmieniony pt cze 16, 2006 9:36 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.