Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
niestety nie pamiętam co mówił przy okazji utworu.
o forum nie wspomniał. ale wolę, żeby wrzucali utwory z naszych płyt i żeby nie mówili, że to od nas, niż żeby mówili nie wrzucając utworów .
Hehe. Dokładnie, jestem tego samego zdania. A na kawałek można też głosować na www.radioorbit.pl , bo drwycior też wrzucił do nowości (aczkolwiek wydaje mi się, że wygrana jest praktycznie pewna i pomocy nie potrzebuje wielkiej ).
I znów Balon gra Asię, a mi się coraz bardziej podoba
A wczoraj zdaje się mówił, że są dwie bardzo dobre nowości, no i je zagrał, ale słyszałem tylko gdzieś w tle.
Za to dziś już w pełni świadomie
SUper. Balon już któryś raz gra Illsleya z Knopflerem . W dodatku z komentarzem - "nie wiem dlaczego, ale to nagranie dostało bardzo mało głosów".
A właśnie - to jest ciekawe. Ja tam słyszę jakąś babkę, a to raczej nie jest John .
edit:
A Niedźwiedź zdradził, że było na "pięćdziesiątymktórymś", tuż za Poczekalnią.
Miszon pisze:SUper. Balon już któryś raz gra Illsleya z Knopflerem . W dodatku z komentarzem - "nie wiem dlaczego, ale to nagranie dostało bardzo mało głosów".
w piątek mi powiedział, że strasznie mu się podoba ta piosenka i że jeszcze będzie ją mocno grał. no i masz - jest poniedziałek i już znowu leci .
Miszon pisze:A właśnie - to jest ciekawe. Ja tam słyszę jakąś babkę, a to raczej nie jest John .
ciekawsze dla mnie jest to, że pewnie to co wszyscy myślą, że śpiewa Mark, to to śpiewa John .
Miszon pisze:SUper. Balon już któryś raz gra Illsleya z Knopflerem . W dodatku z komentarzem - "nie wiem dlaczego, ale to nagranie dostało bardzo mało głosów".
cieszę się, że w końcu coś się z tym ruszyło, bo Scorpionsów i Archive ciężko zaliczyć do wynalazków...
i wrzucenie do zestawu jakimś gigantycznym ryzykiem nie było.
a teraz Asia i bardziej Tom Dice i Future of the Left to już takie prawdziwie nasze wynalazki. przyznam, że z wrzucenia ich znacznie bardziej się cieszę niż ze Scorpionsów i Archive.
Ja także słyszę. Była mowa o tym, że jest nowa płyta.
O propozycji do zestawu ani słowa - póki co, bo mam nadzieję, że to jest przyzwyczajanie słuchaczy.
Choćby nic z tego w zestawie - warto dawać płytkę, jak słychać.
Ano ciekawe. Z sygnałem nowości zagrane.
Aczkolwiek jakbyś nie napisał, to bym nie poznał, że to kiedyś już słyszałem, a tym bardziej że to u nas w propozycjach było. Brzmi jak pierwszy raz słyszane.