Myślę że w takim krótkim okresie czasu, glosowali tylko ci którzy dobrze wiedzieli na co chcą głosować, głosów przypadkowych było mało
Ja dobrze wiedziałem na co głosować, a nie głosowałem. Przegapiłem.
Ojoj. Lecytyna! Zacznij brać, efekty będą zauważalne już w Topie Wszechczasów. Szczerze mówiąc moje głosy były bardzo szybkie. I przez to końcówka alfabetu jest mocno pokrzywdzona.
Nowość nie jest zła. Ciekawe co spadło.
Po przeglądnięciu tego egzaminu zacząłem się zastanawiać czemu wszyscy narzekają na te biedronki... to o węglu powinno być głośno A tak w ogóle, to było tam jakieś zadanie typowo matematyczne? Bo musiało mi umknąć... (jak się cieszę że sam nie musiałem pisać takiego egzaminu... zamiast tego mogłem udać się na koncert ).
--
Gorillaz w końcu w 30!
tanatos pisze:Zadanie 28. (0-3)
Ola wlała ćwierć litra wody o temperaturze 20° C do czajnika o mocy 1000 W. Do ogrzania 1 kg wody o 1° C potrzeba 4200 J energii. Oblicz, po jakim czasie woda w czajniku osiągnie temperaturę wrzenia 100° C. Przyjmij, że 1 litr wody ma masę 1 kg, a całe ciepło wydzielane w grzałce jest pobierane przez wodę. Zapisz obliczenia.
Odpowiedź:
A były podane jakieś wzory? Bo jeśli dobrze pamiętam ze swojego testu to wzory dawali...
Jeśli dali to wystarczy umiejętnie podstawić
Nie było wzorów.
Brawa dla Albarna i Mary
Testy były łatwe. Ale zrobiłam 2-3 głupie błędy.
Zadanie 3. (0-1)
Pod dwoma kloszami posadzono w glebie po 10 siewek fasoli jednakowej wielkości.
Roślinom zapewniono takie same warunki: wilgotność, temperaturę i dostęp światła.
Pod pierwszym kloszem obok roślin postawiono naczynie z wodorotlenkiem wapnia
Ca(OH)2. Po upływie pewnego czasu porównano rośliny i stwierdzono, że rośliny pod
pierwszym kloszem były mniejsze niż pod drugim. Przyczyną zahamowania ich wzrostu
był
A. niedobór wody.
B. niedobór tlenu.
C. spadek temperatury.
D. niedobór tlenku węgla(IV).
giniusze te młodziaki, a człek prosty paczy i paczy... i w wiekach średnich do wniosku dochodzi, że... oj, nie wyszedłby z podstawówki, oj nie i już na testgimn nie paczy , dobry wieczór wszystkim
A były podane jakieś wzory? Bo jeśli dobrze pamiętam ze swojego testu to wzory dawali...
Jeśli dali to wystarczy umiejętnie podstawić
Nie było wzorów.
Brawa dla Albarna i Mary
Testy były łatwe. Ale zrobiłam 2-3 głupie błędy.
Zadanie 3. (0-1)
Pod dwoma kloszami posadzono w glebie po 10 siewek fasoli jednakowej wielkości.
Roślinom zapewniono takie same warunki: wilgotność, temperaturę i dostęp światła.
Pod pierwszym kloszem obok roślin postawiono naczynie z wodorotlenkiem wapnia
Ca(OH)2. Po upływie pewnego czasu porównano rośliny i stwierdzono, że rośliny pod
pierwszym kloszem były mniejsze niż pod drugim. Przyczyną zahamowania ich wzrostu
był
A. niedobór wody.
B. niedobór tlenu.
C. spadek temperatury.
D. niedobór tlenku węgla(IV).