II? A Pustki to w dużym stopniu tak wysoko dzięki magii Rojka.zbyszu pisze:33 (N) Niesamowite jak wysoko. Słuchacze Programu II się znają - Pustki!!!
Byłem pewien, że krto jak kto, ale Bob do top30 nie wejdzie. A szkoda, bo to świetny kawałek.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
II? A Pustki to w dużym stopniu tak wysoko dzięki magii Rojka.zbyszu pisze:33 (N) Niesamowite jak wysoko. Słuchacze Programu II się znają - Pustki!!!
Morten?semuś pisze:Czyli co może awansować ? Hakett
co do Hacketta to ... Exbitz - poleciłam Ci parę stron temu kilka fajnych rockowych płyt, nie odpisałeś, więc nie wiem czy przegapiłeś, czy uznałeś, że nie są warte uwagiYoda pisze:
Ciekawe jak Steve Hackett
Ja też mu parę poleciłem, mam nadzieję że nie na marnelady pisze:co do Hacketta to ... Exbitz - poleciłam Ci parę stron temu kilka fajnych rockowych płyt, nie odpisałeś, więc nie wiem czy przegapiłeś, czy uznałeś, że nie są warte uwagiJeśli to drugie, to jesteś w błędzie młody człowieku
O tak Lipnicka mogłaby już wypaść...A Imish jest fajny więc wolałbym niesemuś pisze:No to co wyleciało ? Paloma Faith , Pet Shopi , Imish i (oby) Anita Lipnicka
DziękujęKertoip pisze:zapraszamy i witamy.patigal pisze:Dzień dobry, można się dosiąść?
Tyle lat słucham listy a nigdy nie wpadłam na to żeby zajrzeć na forum...
a ile lat słuchasz jeśli można zapytać?
...
Jest jeszcze paru kandydatów, np. Winston.semuś pisze:No to co wyleciało ? Paloma Faith , Pet Shopi , Imish i (oby) Anita Lipnicka
Wiem, wiem, dziękuję wam, są warte uwagi i są u mnie w kolejceNeo01 pisze:Ja też mu parę poleciłem, mam nadzieję że nie na marnelady pisze:co do Hacketta to ... Exbitz - poleciłam Ci parę stron temu kilka fajnych rockowych płyt, nie odpisałeś, więc nie wiem czy przegapiłeś, czy uznałeś, że nie są warte uwagiJeśli to drugie, to jesteś w błędzie młody człowieku
marsvolta pisze:Jak Rojek zaśpiewa to i piosenka o spleśniałej kiszce da radęzbyszu pisze:33 (N) Niesamowite jak wysoko. Słuchacze Programu II się znają - Pustki!!!
semuś pisze:No to co wyleciało ? Paloma Faith , Pet Shopi , Imish i (oby) Anita Lipnicka
Nie bluźnij, synuexbitz pisze:O tak Lipnicka mogłaby już wypaść...A Imish jest fajny więc wolałbym nie
Kod: Zaznacz cały
| 30 | 33 | 1 | +3 | You've Got the Love - Florence & The Machine | ZG |Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------------------------+------+
| 31 | 32 | | +1 | Must Be Santa - Bob Dylan | ZG |
| 32 | 35 | | +3 | Squander - Skunk Anansie | ZG |
| 33 | 0 | | N | Nieodwaga - Pustki i Artur Rojek | PL |
| 34 | 41 | | +7 | Kiedy blues mnie opuści - Siódma w Nocy | PL |
| 35 | 37 | | +2 | Ocean spokojny już - Kayah | PL |
| 36 | 43 | | +7 | Tongue Tied - Charlie Winston | ZG |
| 37 | 31 | | -6 | Million Dollar Bill - Whitney Houston | ZG |
| 38 | 42 | | +4 | Monday - Biff | PL |
| 39 | 0 | | N | HOLD ON - Michael Bublé | ZG |
| 40 | 46 | | +6 | Natalia - Sidney Polak | PL |
| 41 | 36 | | -5 | A Silent Night With You - Tori Amos | ZG |
| 42 | 48 | | +6 | ?Happy Birthday Guadalupe! - The Killers feat. Wild Light and Mariachi El Bronx | ZG |
| 43 | 0 | | N | Live Alone - Franz Ferdinand | ZG |
| 44 | 0 | | N | Paradise Circus - Massive Attack | ZG |
| 45 | 47 | | +2 | Mrs Cold - Kings Of Convenience | ZG |
| 46 | 0 | | N | Out of Dawn - Yello | ZG |
| 47 | 44 | | -3 | Bigos Heart - Tymon & the Transistors | PL |
| 48 | 40 | | -8 | Jak to dziewczyna - Maleńczuk | PL |
| 49 | 49 | | 0 | Black Hearts (On Fire) - Jet | ZG |
| 50 | 44 | | -6 | Ignorance - Paramore | ZG |
+-----+-----+------+-------+---------------------------------------------------------------------------------+------+
Mnie do tej Florencji przekonałazbyszu pisze:30 (N) Florence dla Panny GackównySzkoda, ze nadaje najczesciej o 2.00 w nocy :-/
No Alice oczywiście również poolecamexbitz pisze: Wiem, wiem, dziękuję wam, są warte uwagi i są u mnie w kolejceW tej chwili chciałbym się lepiej zapoznać z nowym krążkiem Alice in Chains.. A potem któryś z tych, co mi poleciliście
Mam nadzieję, że to dobrze, że 4 i to będzie Steve a nie Moby.Neo01 pisze:Tak i jeszcze Archiwum, niestetysemuś pisze:Czyli co może awansować ? Hakett, Florence, Snow Patrol ?Wygląda na to że znów mamy 4 nowości