Nasza Lista VII

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72

Awatar użytkownika
mcgrat

Re: Nasza Lista VII

Post autor: mcgrat »

już 11 utworów w kolejności ułożonych, zaraz wyślę :)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

ku3a pisze: a jeśli chodzi o obecną edycję, to jeszcze jestem w lesie... dopiero w połowie drugiego przesłuchania... :roll:
No to ja podobnie. Faworytów (poza miejscem 1.) brak. Raczej słabsza jak dotąd wydaje mi się ta edycja.
kajman

Post autor: kajman »

ku3a pisze:ja już chyba kiedyś pisałem jak to u mnie wygląda - w arkuszu mam ukrytą kolumnę z osobą zgłaszającą i gdy wyniki mam już gotowe, to odkrywam kolumnę i jako ciekawostkę sprawdzam jak poradziły sobie u mnie utwory zgłoszone przez poszczególne osoby.
Ja dla wygody po każdym przesłuchaniu (poza pierwszym) tworzę folder z numerem przesłuchania i przerzucam do niego utwory, które w nim odpadły bezpośrednio z folderów zgłaszających i stąd siłą rzeczy wiem, który utwór jest czyj. Poza tym tym razem wyjątkowo dużo utworów zapamiętałem z przydziałem do osób z czytania wątku.
kajman

Miszon pisze:Raczej słabsza jak dotąd wydaje mi się ta edycja.
Dla mnie wybór był niesamowicie trudny, bo poziom jak dla mnie jest niebywale wysoki. Dwa utwory na pewniaka załapią się do mojego topu wszechczasów. Obawiam się, że po kolejnym przesłuchaniu mógłbym np. zamienić utwór 3 z 5 lub 6 z 9, więc nie kombinuję tylko wysyłam swoje głosy. Mój numer 1 mnie zaskoczył, bo wydawało się, że obecny nr 2 jest pewniakiem. No i sądzę, że mój numer 1 powinien wygrać tą edycję. Natomiast zupełnie nie wiem, na co stać mój numer 10, bo może zarówno wygrać, jak i nie dostać się do fazy pucharowej.
Głosy wysłałem i mam nadzieję, że dotarły. Nota bene z rozpędu wrzuciłem pierwszą 18.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Albo nie mam nastroju na NL, albo jakoś niestety niewiele do mnie rzeczy przemawia. Na razie nie widzę, aby cś weszło na moją listę, w poprzedniej edycji były to bodajże 4 utwory.
Po dwóch przesłuchaniach i pierwszycm odrzucie zostały 44 utwory. Ale ok. 15 na kredyt trochę. Za to odpadł 1, który w pierwszym przesuchaniu miał duże szanse na pierwszą 10, a tu nagle...
kajman

Miszon pisze:Albo nie mam nastroju na NL, albo jakoś niestety niewiele do mnie rzeczy przemawia. Na razie nie widzę, aby cś weszło na moją listę, w poprzedniej edycji były to bodajże 4 utwory.
Dla mnie to akurat nie jest żaden wyróżnik, bo utwór, żeby dostać się na listę, to nie dość, że nie może mieć więcej niż 2 lata, to jeszcze zaistnieć na innej liście. Do tej pory chyba tylko 2 utworom udało się u mnie zaistnieć, przy czym jednemu przez pomyłkę, a tym razem 7 już jest. Zresztą bardzo dziwnie mi się słuchało równolegle tych siedmiu piosenek na zmianę w eliminacjach do NL i do najnowszego notowania mojej listy.
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

Głosowało 5 osób na 41 utworów.
kajman

krzysiek83 pisze:
Grycek pisze:Głosowały 3 osoby na 28 utworów.
Czyli mam z Nivo i Tadzio3 pięć wspólnych utworów, o ile dobrze liczę... :o
Chyba źle, bo co najwyżej 4. Oni mieli jeden wspólny, więc Tobie pozostały albo 4, albo 3 (w przypadku, gdy cała trójka zagłosowała na jeden taki sam utwór).
Czyli my z mcgratem dołożyliśmy tylko 13 nowych utworów. Zaczyna nam się zestawienie zagęszczać, bo już minimum 5 utworów dostało po 2 głosy (ale wtedy minimum 4 po 3), a maxymalnie może być ich 14.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Miszon pisze:Za to odpadł 1, który w pierwszym przesuchaniu miał duże szanse na pierwszą 10, a tu nagle...
Takie komentarze powodują, że zżera mnie ciekawość co to za utwór. :)
kajman

Robinson pisze:
Miszon pisze:Za to odpadł 1, który w pierwszym przesuchaniu miał duże szanse na pierwszą 10, a tu nagle...
Takie komentarze powodują, że zżera mnie ciekawość co to za utwór. :)
Miałem też utwór z podobną tendencją. Podczas jednego przesłuchania spadł o 37 miejsc. Ciekawe, że już nie pamiętam jaki to utwór.
Awatar użytkownika
krzysiek83
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014

Post autor: krzysiek83 »

kajman pisze:
krzysiek83 pisze:
Grycek pisze:Głosowały 3 osoby na 28 utworów.
Czyli mam z Nivo i Tadzio3 pięć wspólnych utworów, o ile dobrze liczę... :o
Chyba źle, bo co najwyżej 4. Oni mieli jeden wspólny, więc Tobie pozostały albo 4, albo 3 (w przypadku, gdy cała trójka zagłosowała na jeden taki sam utwór).
Ot, humanista ze mnie urodzony, nie ucieknę od tego...
Swoją drogą, to nie mam pojęcia które utwory mogły mi się pokryć z utworami szanownych Kolegów (nie potwierdzam...ale też nie zaprzeczam, że są w mojej 11 utwór/y zaproponiwane przez Was ;) )
kajman

krzysiek83 pisze:Ot, humanista ze mnie urodzony, nie ucieknę od tego...
Przede wszystkim to ja jestem maniak liczboista i zwracam na liczby dużo więcej uwagi niż inni. :lol:
Aro
Listy Przebojów Trójki słucham od: 25.08.1984

Post autor: Aro »

Jestem po trzech przesłuchaniach i pozostało mi równo 20 utworów, a tylko 5 odpadło po ostatniej rundzie. I jak tą dwudziestkę teraz zmiescic w TOP 11 :lol:
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

W swoich głosach podawajmy też swoje nieszczęśliwe 7-ki, 10-tki czy ile tam komu wyjdzie.
Awatar użytkownika
iqh
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: iqh »

zagłosowane, wyszło mi dwanaście utworów, więc nie było kłopotu z krojeniem...oprócz pierwszej piosenki nic mnie jakoś bardzo nie olśniło;]
Grycek

Głosowało 8 osób na 57 utworów.
kajman

Czyli 3 kolejne osoby dołożyły 16 utworów czyli prawie pół na pół głosowano na nowe i na te, co już były. Podejrzewam, że bez problemów będziemy mieli 64 do rundy pucharowej.
ku3a

Post autor: ku3a »

Grycek, do kiedy planujesz pierwszą fazę pucharową? ja wyjeżdżam i będę w domu dopiero w poniedziałek wieczorem i pewnie dopiero we wtorek późnym wieczorem mógłbym się zabrać za NL. pewnie kilka innych osób też na Święta wyjeżdża, więc może dobrze by było zrobić tą fazę przynajmniej do środy wieczorem.
Grycek

ku3a pisze:Grycek, do kiedy planujesz pierwszą fazę pucharową? ja wyjeżdżam i będę w domu dopiero w poniedziałek wieczorem i pewnie dopiero we wtorek późnym wieczorem mógłbym się zabrać za NL. pewnie kilka innych osób też na Święta wyjeżdża, więc może dobrze by było zrobić tą fazę przynajmniej do środy wieczorem.
Właśnie tak planowałem. Do środy wieczorem.
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Ja po 3 przesłuchaniach mam 20 utworów i zaczyna sie juz walka o czołowe lokaty. Bardzo sie cieszę, że Kuba poruszył temat pierwszej fazy pucharowej bowiem sam wyjeżdżam do rodziny na Święta i wracam dopiero we wtorek, więc środa wieczorem mi jak najbardziej pasuje.
Awatar użytkownika
dominik_fi
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.

Post autor: dominik_fi »

Zagłosowane na 12 utworów :), w całej 12 znalazły się piosenki, które zostały po 8 przesłuchaniu. Pierwsze piec utworów było faworytami od początku, tzn. wiedziałem, że będą na wysoko. Jedna piosenka w czasie układania tej 12 spadała z pierwszej trójki na niższą pozycję.

W całej 12-tce jest po 2 piosenki od 3 osób czyli 50%.

Cała dwunastka ma: 53 min i 15 s.
A jedenastka ma: 50 min 7 s.

Według moich notatek po drugim przesłuchaniu wypadło ze stawki 39 utworów.
Po trzecim 15, po czwartym 2, po piątym 6, po szóstym 4, po siódmym 2 i po ósmym też 2 i zostało 12 najlepszych.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

dominik_fi pisze:Cała dwunastka ma: 53 min i 15 s.
A jedenastka ma: 50 min 7 s.
Może się nie znam, ale czy to przypadkiem nie jest informacja co jest na 12 miejscu?...
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

abd3mz pisze:Może się nie znam, ale czy to przypadkiem nie jest informacja co jest na 12 miejscu?...
dobre :mrgreen:
:(
Awatar użytkownika
dominik_fi
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.

Post autor: dominik_fi »

abd3mz pewnie masz rację, ale ile osób przycina utwory w AudaCity i to jeszcze tyle samo co ja? Myślę, że ciszę na początku i końcu utworu wycina nie wiele osób. A wątpię, żeby teraz każdy zaczął sprawdzać i się bawić w tym programie, żeby się dowiedzieć co to za utwór.
Awatar użytkownika
Bodeczek

Post autor: Bodeczek »

ciężko było ułożyć (pewnie jutro byłyby MAŁE PRZESUNIĘCIA), ale trudno głosy wysłane ...
ODPOWIEDZ