awaria forum była... no cóż, dobrze, że już działa.
w skrócie:
niecieszący awans Dafi
za mały, ale jednak - spadek Kejti
milutki, ale malutki awansik Hiszpanka
Ostatnio zmieniony sob lis 15, 2008 10:01 pm przez uzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Miszon pisze:Ups, na kilka minut forum padło (przynajmniej mnie). Komunikatem takim oto się pochwaliło (...)
No ale działa...
Mamy spore obciążenie serwera — jeśli ktoś zapoda głębszą eksplorację zasobów archiwalnych (czyt.: szukanie jakiejś frazy), to może faktycznie paść jak mucha! Niestety przerośliśmy parametry techniczne kolejnego komercyjnego serwera. Czas na kolejne zmiany hostingu?
Zarżnąć serwer może jedna osoba... samo pisanie postów nic takiego nie uczyni. Ale szukanie czegokolwiek poprzez panel forum... owszem! Taka uroda tego ustrojstwa.
Do miesca 13:
+ Zgodna z oczekiwaniami nowość w postaci "Another Way to Die"
+ "Viva la vida" jeszcze się trzyma
+ Lubię niespodzianki +2 "Hiszpan"
- "Down to Earth" - jego czas minął
- "Po prostu pastelowe" po prostu w dół
Przepraszam za takie "chwilowe" komentarze ale to się zmieni może za rok gdy będę miał przenośne cudo techniki
Zarżnąć serwer może jedna osoba... samo pisanie postów nic takiego nie uczyni. Ale szukanie czegokolwiek poprzez panel forum... owszem! Taka uroda tego ustrojstwa.
A czy "Zobacz nowe posty" też obciąża? Bo jeśli tak to obiecuje w czasie List nie korzystać z tego.
Duffy +9 bardzo ładnie
Katy P. (czyżby czas na nowy singiel w zestawie do głosowania? )
szkoda spadku KOL, bo zacząłem lubić to nagranie
na 11.Coma no nie już chyba 8 utwór z rzędu, który bardzo lubię
tak trzymać
Miszon pisze:A czy "Zobacz nowe posty" też obciąża? Bo jeśli tak to obiecuje w czasie List nie korzystać z tego.
Nie wiem dokładnie w jakim stopniu obciąża... nie wydaje mi się, żeby aż tak mocno (600.000 zapytań w ciągu 1 minuty). Ale szukanie frazy, autora, tematu poprzez panel forum obciąża znacznie. Dobrym zwyczajem zatem mogło by się stać, nie korzystać z tej możliwości podczas sobotniego komentatorowania...