Nie wierzę w to za bardzo.fazzer pisze:# 17 wysoki debiut Marysi !!! może za kilka tyg na 1 ?????
Kasprzycki dość powoli spada...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie wierzę w to za bardzo.fazzer pisze:# 17 wysoki debiut Marysi !!! może za kilka tyg na 1 ?????
Dla mnie słabszy od Maszyny, ale lepszy od Mieszka.uzi pisze:a ja się zastanawiam czy nie najlepszy...Artur pisze:najsłapszy ze wszystkich singli Czesława
ja bym chciała od Czesia na singla Żabkę
Jeżeli ani złe, ani rewelacyjne to zasługuje na miejsce około setki.SummerMovedOn pisze:#16 Ani to złe, ani rewelacyjne. W sam raz nadaje się na środek zestawienia.
Ja głównie uwielbiam tekst.Artur o utworze Kasprzyckiego pisze:uwielbiam druga część tej piosenki, a najmniej sam refren
zbyt ogólny pomysłabd3mz pisze:Też perkusja?neon.ka pisze:[czy ktoś ma pomysł, przy czym będą ostatnie narzekania?]
![]()
To będzie bardzo szczegółowo. Przez perkusję ten utwór jest poza dziesiątką u forowicza, dla którego zespół go wykonujący jest zespołem wszech czasów.neon.ka pisze:zbyt ogólny pomysł
W kwestii braku hitów na Liście - jeśli policzymy tygodnie pobytu tej piosenki na Liście, ale w sumie Poczekalnia + Trzydziecha to mamy... no właśnie, to chyba mamy hit jednak (a nie pamiętam, czy długo do Poczekalni wchodziło).abd3mz pisze: 15 NAPRAWDE KOCHAM DESZCZ - Robert Kasprzycki (Fonografika)
właśnie nad tym się zastanawiam - czy lepsza Maszynka, czy Babeczka Ucieczka z Miasteczka...Miszon pisze:Dla mnie słabszy od Maszyny, ale lepszy od Mieszka.
to też, to też!Miszon pisze:A na singla bym chciał Cuksa.
na szczescie na plycie są lepsze numeryabd3mz pisze:To będzie bardzo szczegółowo. Przez perkusję ten utwór jest poza dziesiątką u forowicza, dla którego zespół go wykonujący jest zespołem wszech czasów.
Tylko pamiętaj, że w tygodniu w którym będziesz chciał wejść do Proximy utwory Lao Che muszą zajmować te same pozycje co w chwili zakupu biletu!ku3a pisze:oj, juz sie nie moge doczekac mojego jutrzejszego notowania, bedzie ciekawie!
Co do miejsca możesz mieć racje, ale jeżeli tak, to wylądują tam Pastelowe.ksch pisze:Trzeci tydzień z rzędu mamy debiut na 17. miejscu! Najpierw Metallica, potem Gilmour, teraz Maria AwariaTo już chyba wiem, gdzie za tydzień wyląduje Waluta...
Hehe, niezłe. Znaczy się - zżera cię ciekawość, co na pierwszym?ku3a pisze: oj, juz sie nie moge doczekac mojego jutrzejszego notowania, bedzie ciekawie!
Zdecydowanie takku3a pisze: na szczescie na plycie są lepsze numery.
oj, juz sie nie moge doczekac mojego jutrzejszego notowania, bedzie ciekawie!
ale na którym dokładnie?abd3mz pisze:Przez perkusję ten utwór jest poza dziesiątką u forowicza
Zaglądam do Mojej 30 i widzę, że również ku3ie i Mr Darkowi utwór się raczej nie podoba.SummerMovedOn pisze:#14 Szkoda, że tak nisko.
Świetny utwór, zresztą chyba większość z nas myśli podobnie (no, może z wyjątkiem ku3y)
To akurat pamiętam. Na 12.neon.ka pisze:ale na którym dokładnie?abd3mz pisze:Przez perkusję ten utwór jest poza dziesiątką u forowicza![]()
i mnieSummerMovedOn pisze:#14 Szkoda, że tak nisko.
Świetny utwór, zresztą chyba większość z nas myśli podobnie (no, może z wyjątkiem ku3y)
czy to jest warunek uczqestniczenia w afterparty?abd3mz pisze:Tylko pamiętaj, że w tygodniu w którym będziesz chciał wejść do Proximy utwory Lao Che muszą zajmować te same pozycje co w chwili zakupu biletu!
no takku3a pisze:a to oznacza rowniez, że "Hiszpan" do gory.