Po wstępnych, urywkowych przesłuchaniach gdybym któreś teraz odrzucał, to 29-30... zostałoby. Strasznie dużo mrocznych klimatów, to naprawdę nie jest dobre na lato... (przynajmniej wg mnie). No i te długasy...
Na szczęście jest kilka perełek

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
3. Skończyło się odliczanie i wtedy pojawiło się pytanie o zainstalowanie czegoś, więc się wycofałem.abd3mz pisze:3. Pojawi się strona, na której nastąpi odliczanie. Trzeba poczekać aż się skończy. Po upłynięciu X sekund klikasz w Click here to download this file.
1. A nie lepiej byłoby Ci ściągać z rapida? [Teraz nie trzeba wpisywać kodów i nie trzeba czekać po pobraniu pliku.]
Już jest OK, tylko strasznie mi się ślamazarzy i wygląda na jakieś 8-10 godzin ściągania (może mniej, bo w niektórych przypadkach mam wszystkie utwory i ściągać nie będę).abd3mz pisze:3. Ja tego zupełnie nie widzę. Nawet zmiana przeglądarki nic nie dała. A może to jakaś reklama? Jest tam gdzieś krzyżyk albo napis np. "skip this ad"? Jeśli jest to kliknij na niego.
1. Jakie 200?? 200Mb to maxymalna waga pliku wysyłanego na serwer, a nie pobieranego. A mógłbyś podać, który zestaw ściągnąłeś i jak dokładnie brzmi jego nazwa? W każdym razie warto spróbować zmienić jego nazwę na np. 1.zip
a czy przypadkiem nie masz włączonej opcjo "ukryj rozszerzenie znanych typów plików"? możesz to sprawdzić: panel sterowania -> opcje folderów i potem wybierasz zakładkę widok. 8. opcja od góry. jeśli jest włączona (zaznaczona) odznacz i zapisz zmiany. dopiero wtedy będziesz mógł dowolnie zmieniać rozszerzenia plików.kajman pisze:1. Normalnie tak, ale tego pliku nie chce otworzyć.
P.S. Wielokrotnie póbowałem, ale bez skutku. W takim przypadku jedynym sposobem jest ponowne ściągnięcie pliku, ale tym razem nie zadziałało, bo już przy zapisywaniu zmieniło mi nazwę pliku.
Jakoś nie okazało się nie za trudne, chociaż Opcji folderów nie mam w Panelu sterowania, lecz w Ustawieniach obok Panelu sterowania. Wprawdzie po odkliknięciu plik nadal nie miał żadnego rozszerzenia, ale po wpisaniu mp3 działa. Dziękuję mcgratowi za instrukcję.abd3mz pisze:Nie wiem czy to nie jest dla kajmana za trudne.
Chyba nie wszyscy się spieszą. Ja dopiero dzisiaj zacząłem ściągać (planowałem w piątek, ale...) Dlatego wolę mieć rezerwę czasową, bo między innymi, że w ciągu tygodnia mogę mieć około 30 godzin przesłuchań do kajman30 (razy dwa tygodnie). A nie zawsze siedzę w domu.prz_rulez pisze:nie wiem czemu się tak spieszycie, przecież głosowanie trwa do 26 lipca...
To nic nie da. Moja metoda tworzenia listy wymaga możliwości przesuwania piosenek w górę i w dół na liście odtwarzania, a to chyba na mp3playerze chyba niemożliwe (bo o ile się nie mylę, to jest on tylko odtwarzaczem).prz_rulez pisze:To musisz sobie załatwić mp3playerakajman pisze:Dlatego wolę mieć rezerwę czasową, bo między innymi, że w ciągu tygodnia mogę mieć około 30 godzin przesłuchań do kajman30 (razy dwa tygodnie). A nie zawsze siedzę w domu.