zbyszu pisze:
Ciekawe dlaczego?;-)? Ciekawe też, dlaczego większośc z wysoko debiutujacych nowości w Poczekalni (miejsca 31-37) po tygodniu, dwóch, leca na łeb na szyje?;-)?
Pewnie nie ma jednej odpowiedzi w odniesieniu do wszystkich przypadków. Gdy Katie pojawiła sie w polskim radiu wniosla pewną swieżość, jej gwałtowne awanse wynikały z tego, że ludzi zauroczył nowy glos, a teraz nie wspina się juz tak szybko, ponieważ oczekujemy od niej czegos więcej niz poprawnego wykonania, nawet klimat, który tworzy wydaje się być znajomy. To moja teoria
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 9:04 pm przez zeta, łącznie zmieniany 1 raz.
Gary pisze:Ku3a, a co na 32 miejscu jeśli REM na 31?
R.E.M. 32,
Indios Bravos 31
Extra, ze dowiaduję sie o tym z anteny I tak było pieknie (prawie). Już zaczałem rozmyślanie co zadebiutowało w Top 30. Aż boję się użyć pewnego wyrazu na literkę "B" ;-(
Pyk!
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 9:04 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
zbyszu pisze:31 (+4) R.E.M. - i co??? Można normalnie zagrać PoCZekalnię, a nie PoSZczekalnie??? Można! Mógły Baron wyjezdzac co tydzien, jeśli by to wychodzilo audycji na dobie
chyba ktos tu zapomina, ze normalnie co tydzien grane jest 7 nowosci w pierwszej godzinie, co zajmuje polowe tej godziny... A tak jest, bo Lista tez ma prawo sie zmieniac. Bo zycie sie zmienia, a nie sie kisi w ciagle tej samej konserwie.
A co mają powiedzieć Słuchacze sprzed Radia? A co tam...niech sobie kombinuja Przecież mozna wytłumaczyc, ze to tak dla podniesienia emocji. Już nieraz to przerabialiśmy...
zbyszu pisze:31 (+4) R.E.M. - i co??? Można normalnie zagrać PoCZekalnię, a nie PoSZczekalnie??? Można! Mógły Baron wyjezdzac co tydzien, jeśli by to wychodzilo audycji na dobie
chyba ktos tu zapomina, ze normalnie co tydzien grane jest 7 nowosci w pierwszej godzinie, co zajmuje polowe tej godziny... A tak jest, bo Lista tez ma prawo sie zmieniac. Bo zycie sie zmienia, a nie sie kisi w ciagle tej samej konserwie.
Ale granie wszystkich utworów z poczekalni było bardziej sprawiedliwe, a na nowości powinna być poświęcona dodatkowa czwarta godzina.
nie ma za co, jakby cos jeszcze to dawajcie znac. ja tu nie wszystko wychwytuje, bo zwykle jestem zajety telefonami.
btw - nikt nie chce zaglosowac na gwiazde Poczekalni? Na razie 10 osob.
ku3a pisze:
Ale musi się zmieniać na gorsze? Skoro wręcz tydzien w tyddzien pan Prowadzący nie wyrabia sie z graniem utworów z Poczekalni (nowości i awansów) To nie można wpaśc np. na pomysł, aby grać te 7 nowości z zestawu i TYLKO nowości z Poczekalni??? tak trudno zaplanowac tę godzinę?
Gary pisze:Ku3a, a co na 32 miejscu jeśli REM na 31?
R.E.M. 32,
Indios Bravos 31
Extra, ze dowiaduję sie o tym z anteny I tak było pieknie (prawie). Już zaczałem rozmyślanie co zadebiutowało w Top 30. Aż boję się użyć pewnego wyrazu na literkę "B" ;-(
Pyk!
Zbyszu, ale z Ciebie prowokator
To Ty palisz fajkę? ....pokoju?