zbyszu pisze:Dni powszednie pon-pt - od 4.00 do 19.00 - tak mniej więcej...
Chyba jednak mniej niż więcej. Balonik chyba puszcza większość swoich rzeczy, Akademia - wiadomo, Prywatna kolekcja - chyba tylko piosenka dnia itd. Zostaje tylko Zd3.
abd3mz pisze:Chyba jednak mniej niż więcej. Balonik chyba puszcza większość swoich rzeczy, Akademia - wiadomo, Prywatna kolekcja - chyba tylko piosenka dnia itd. Zostaje tylko Zd3.
oj Balonik chyba jednak puszcza sporo z playlisty, a wcześniej 4-6 Budzik - playlista i Marcel - playlista. Jednak chyba więcej...
zbyszu pisze:Dni powszednie pon-pt - od 4.00 do 19.00 - tak mniej więcej...
Chyba jednak mniej niż więcej. Balonik chyba puszcza większość swoich rzeczy, Akademia - wiadomo, Prywatna kolekcja - chyba tylko piosenka dnia itd. Zostaje tylko Zd3.
Masz rację!!! Ale u Balonika i czasem gra playLista, u pani Dobroń; w Sniadaniu...; w RDK, w T-F - itd itd
kajman pisze:Podejrzewam, że na LP3 głosuje minimum 5 razy tyle co na Złote Przeboje.
Ależ oczywiście. Tyle, ze ZP grają w 18 miastach, a LP3 ma 96 % zasięgu krajowego (ile to miast?) i historię 1360 notowań - ZP mają ich 7 (ile to lat?)
Po pierwsze, można złapać ZP w internecie, po drugie czy to już 8 nie było, ale oczywiście masz rację z tą tradycją. Ale nie w tym celu to mówiłem, lecz w tym, że uważam za mocno naciąganą tezę na wpływ LPMN na głosowanie na LP3 - myślę, że nawet odwrotny trend nie istnieje. Sporo podobieństw wynika z myślę dosyć sporej ilości osób głosujących tam i tu.
jotem3 pisze:
podejrzewam, że Beirut, ale nie wiem, bo Balonik nie podał
Nie podał? Dlaczego? Przeciez ma duuuzo czasu bo nie gra całej PoSZczekalni. Dzwne. Który to juz raz się domyslamy co i na którym wylądowało mniejscu...Skoro gubią się zasuszoni Fauni Listy to jak to odbiera statystyczny Słuchacz albo Słuchawka? Hmmm
Czmycham....
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2008 9:21 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
A teraz totalna załamka. To się da porównać tylko do Jozina u Niedźwiedzia. To jest dopiero wiocha i żaden Timbaland nie ma tutaj startu.
PARTZANTÓW Z LISTY PROSZĘ SPOWROTEM DO LASU