Gary pisze:Przy czym jeden cover rozłożył mnie na łopatki.
mnie tak samo
Ciekawe, czy to ten sam.
Napiszę tak. Rozłożył mnie cover piosenki, którą dobrze znałem ale nie za bardzo za nią przepadam. Pewnie dlatego, że piosenka bardzo ograna przez wszystkie radiostacje.
Zauważyłem dwie ciekawostki:
1. 6-44, 10-52, 13-59. Wynika z tego, że 3 ostatnie osoby mimo, że ilość niewykorzystanych piosenek się zmniejszyła, wykazała się bardziej niekonwencjonalnym gustem niż poprzednia czwórka.
2. A tak w ogóle to ciekawe, że przy tak wyrównanym (jak prawie wszyscy podkreślali) poziomie jeszcze 17 piosenek nie załapało się u nikogo do 11.
Przy okazji sprawdziłem - zarówno w NL3 jak i NL4 Grycek podawał ilość piosenek po 13 głosujących.
I tak zostało niewykorzystanych w tym samym momencie głosowania:
NL3 - 12 (z 68 czyli 18%)
NL4 - 9 (z 81 czyli 11%)
NL5 - 17 (z 76 czyli 22%)
Wygląda, że ta edycja przynajmniej pod tym względem jest najbardziej nierówna.
Ciekawe kto z nas dołożył te dwa utwory, a może każdy po jednym ?
Ja zagłosowałem tak:
01 A
02 B
03 C
04 B
05 D
06 E
07 F
08 F
09 G
10 H
11 I
12 J
13 K
14 L
15 I
16 M
17 N
Każda literka to inny forowicz. Łączny czas 11-stki: 1:16:26
Głosy oddane.
Całość 1 godzina i 3 sekundy. Do jedenastki załapało sie ...... polskich zawodników
Własnie ugryzłem sie w .....palce . Nie bedę zdradzał ....
Ja nawet nie pamiętam jakich forowiczów mam piosenki. Jak zwykle robię przemieszkę i słucham alfabetycznie utworów. Wybrałem 12, ale nie sprawdzałem kto je dawał.
A ja sobie poszalałem, bo wysłałem typy, ale ich sobie nie zapisałem. Ciekawe, czy zrekonstruuję sobie 11 (piosenki na pewno, ale czy wszystkie miejsca). Najlepiej byłoby, gdyby grycek przesłał mi moje głosy na pw, żebym wiedział, chociaż pewnie jest bardzo zajęty.
EDIT: Udało mi się chyba zrekonstruować 11 (chyba tylko 9 i 10 nie jestem pewien) i w 10 mam dwa utwory wrzucone przez jedną osobę, a w 11 już dwa, bo 11 i 1 są z jednego zestawu i wydaje mi się, że 11 jest bliższy mojemu wyobrażeniu o tym, jaką muzykę lubi wrzucający.
Ostatnio zmieniony wt mar 11, 2008 12:37 am przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.