prz_rulez pisze:niestety malo nowej muzyki na Lp3 jest ostatnio :/
Niech ktoś doda M.I.Ę do zestawu!
Jestem za tym. Avenged Sevenfold z pewnością ożywi zestawienie.[/quote]bynajmniej prz-rulez i mi nie chodzilo o ta piosenke AS, bardziej o doskonaly hit wokalistki M.I.A. "Jimmy"
Campari pisze:(26) co to jest ten Mr Zoob? z pewnoscia nic waznego ani ciekawego nie graja
To dla wielu kultowy zespół połowy lat. 80-tych. Niestety najnowsze wydanie jest znacznie gorsze nawet od tego sprzed 2-3 lat (dla mnie dali najlepszy koncert w tym tysiącleciu).
(21) Linkin Park A.D. 2007 to dno maksymalne, kompletny brak pomyslow, ale nie ma co sie dziwic skoro na nu-metal i temu podobne twory nie ma juz zapotrzebowania
Czesc Anula.
W Trojce wogole panuje balagan mam wrazenie nie ma red muzycznej z prawdziwego zdarzenia ktora by sie zajmowala sortowaniem singli i wybieraniem muzyki,kazdy to robi mniej wiecej na swoj sposob,Baron,>Orzech,red.poranna i popoludniowa Zd3...Ta slynna Akademia Muzyczna to jakis sztuczny twor.Moze sie myle,prosze mnie przekonac ze jest inaczej....
Wracam po urlopie, od razu startuje do Listy (bo jakieś niepokojące głosy mnie dochodzą, że może jej niedługo już nie być ) i widze, że zaczyna się fajnie - Arctic Monkeys, a za chwilę nowosć. Co prawda nieco miałki ten Linkin Park, ale zawsze nowość to nowość - zmiany dobrze zawsze na Liście przyjmuję.
30. GOODBYE - Lionel Richie
29. GUITAR - Prince
28. CLOSER - Travis
27. ZRÓDLO - Habakuk
26. JA TU CZEKAM - Mr Zoob
25. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
24. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
23. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz
22. FLUORESCENT ADOLESCENT - Arctic Monkeys
21. SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
Campari pisze:panie Piotrze Baron, jezeli pan to czyta to prosze prosze i jeszcze raz prosze, niech zostanie dodane do zestawu do glosowania "When Under Ether" PJ Harvey, przepiekny singiel!
A moze zróbmy tak. Przez tydzien bedziemy wychwytywali i zbierali jakies nowe single, których nie ma jeszcze w zestawie do głosowania (i oczywiście zgodne profilem muzycznym Trójki) i np. w czwartek wysyłamy e-maila do Balonika z naszymi propozycjami
Campari pisze:no cóz tu sie musze zgodzic, w 200% "Jimmy" na Lp3!!!!!
Proszę bez koszmarów na liście!
przeciez jest ich tu cala masa, a dobry pop jest w cenie, "Jimmy" lapie sie do tej kategorii, wystarczy poczytac recenzje w dobrych portalach internetowych czy tez magazynach muzycznych
bynajmniej prz-rulez i mi nie chodzilo o ta piosenke AS, bardziej o doskonaly hit wokalistki M.I.A. "Jimmy" [/quote]Wiem o tym, ale Jimmy posłuchałem raz i nie chcę nigdy więcej, a utwór A7F jest znakomity.
Campari pisze:panie Piotrze Baron, jezeli pan to czyta to prosze prosze i jeszcze raz prosze, niech zostanie dodane do zestawu do glosowania "When Under Ether" PJ Harvey, przepiekny singiel!
A moze zróbmy tak. Przez tydzien bedziemy wychwytywali i zbierali jakies nowe single, których nie ma jeszcze w zestawie do głosowania (i oczywiście zgodne profilem muzycznym Trójki) i np. w czwartek wysyłamy e-maila do Balonika z naszymi propozycjami