Ku3a Kierownik kazali, to sie wpisuje niniejszym Przyjade, albo w piatek kolo poludnia, albo moze nawet w czwartek wieczorem. Powrot do Wroclawia w sobote popoludniu/wieczorem.
Widzialem, ze bedzie osoba z Inowroclawia, co prawda to nie jest dokladnie to samo - ale juz czuje sie nieco mniej stremowany
nie bede miec zbyt duzo czasu do piatku, wiec jak najwiecej rzeczy chce zalatwic jak najwczesniej. Jesli ktos z Was bedzie juz wiedzial o ktorej przyjezdza, to prosze od razu o taka informacje. Jesli bedziecie jechac pociagiem to wysiadajcie na dworcu Warszawa Centralna (nie Wschodnia i nie Zachodnia). Mysle, ze bede mogl byc na dworcu przed 14. Tych ktorzy jeszcze nie napisali o posilkach, prosze o info.
Ja przyjeżdżam autobusem firmy Trans Glob i wysiadam na przystanku przy Dworcu Centralnym od strony PKiN ok godziny 12.00. Co do posiłków to obiad i śniadanie w sobote jak najbardziej. Niestety w sobote wieczorem was opuszczam.
Jako ostatni wpisuje sie na liste obecnosci. Przyjedziemy samochodem, wiec ktos komu nie bedzie sie chcialo jechac PKS-em na miejsce zlotu bedzie sie mogl zabrac. Na razie rezerwuje noc z piatku na sobote bez posilkow co do niedzielnej to zobaczymy
tadzio3 pisze:Ja przyjadę o 16:30 pociągiem.
Mam nadzieję, że o tej porze ktoś bedzie na dworcu.
ja będę o 16:10, to może sie spotkamy
grzesost pisze:Przyjedziemy samochodem, wiec ktos komu nie bedzie sie chcialo jechac PKS-em na miejsce zlotu bedzie sie mogl zabrac.
to będzie mozna wrzucić Ci do bagażnika nasze tobołki? i może jaki zakupiony browar, tak żeby było czym umoczyć gardło (w przypadku większości zlotowiczów) do sobotniego poranka?
Martyr pisze:to będzie mozna wrzucić Ci do bagażnika nasze tobołki? i może jaki zakupiony browar, tak żeby było czym umoczyć gardło (w przypadku większości zlotowiczów) do sobotniego poranka?
o wlasnie, wlasnie
btw - ktorej bedziecie i gdzie sie spotkamy?
Wtorek, 18 września, godz. ok. 11:40 -- prowadzący audycję ,,Tu Baron'', po raz kolejny zapowiedział nasz udział w piątkowej Liście, jako uczestników III Zlotu. Byle do piątku...
Czy słyszeliście, w Tu Baron dzisiaj we wtorek o 11:41 wg mojego zegarka Balonik wspomniał o wizycie w studio zlotowiczów - forumowiczów a o więcej informacji na temat zlotu skierował na stronę forum. Tak jak pisał Kajman chyba ciężko będzie opuścić listę przed 22:00??
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 11:50 am przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
czemuz ach czemuz akurat dzisiaj musialem miec wylaczone radio?! Czy ktos moze przypadkiem nagral ten fragment?! Tak, jest niesamowity! Czy ktos z Was pisal do niego o tym i przypominal? Bo ja dopiero dzis planowalem, wiec prawdopodobnie zupelnie sam z siebie to powiedzial
bobby-x pisze:o więcej informacji na temat zlotu skierował na stronę forum.
podal adres?
bobby-x pisze:Tak jak pisał Kajman chyba ciężko będzie opuścić listę przed 22:00??
jakie "opuscic przed 22.00"! Ten kto tak wczesniej pisal chyba byl niespelna rozumu!
a ja mam prawie wolny piątek, bo będę musial z rana zajść do firmy i trochę odpracować piątek i sobotę. I dlatego jeszcze nie wiem jak i o której pojawię sie w stolicy... Mam tylko nadzieję że nie będę musiał brać ze sobą laptopa
grzesost pisze:tego jeszcze nie wiem, pewnie przyjedziemy chwile wczesniej i pokrecimy sie po warszawie, a jak nie zabladze to spotkamy sie przed 19 w holu
Grzesost, możesz zdradzić jakiego koloru i marki jest Twoje auto? Jakby co będziemy Cię wypatrywać...
hm hm hm, jak tak się słucha prognoz pogody i patrzy za okno, to myśl przychodzi taka, że może się okazać kruchym Wasz plan rekreacji na świeżym powietrzu... ;)
:/
[może się kiedyś odważę dołączyć. tymczasem nasłuchiwać będę. ostatnio na Liście w studiu trójkowym byłam na 500 wydanie:)]