3 ZLOT FORUM LP3 21-23 WRZEŚNIA 2007!!!

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Kiefer

Post autor: Kiefer »

Ku3a Kierownik kazali, to sie wpisuje niniejszym :) Przyjade, albo w piatek kolo poludnia, albo moze nawet w czwartek wieczorem. Powrot do Wroclawia w sobote popoludniu/wieczorem.
Widzialem, ze bedzie osoba z Inowroclawia, co prawda to nie jest dokladnie to samo - ale juz czuje sie nieco mniej stremowany :-)
ku3a

Post autor: ku3a »

nie bede miec zbyt duzo czasu do piatku, wiec jak najwiecej rzeczy chce zalatwic jak najwczesniej. Jesli ktos z Was bedzie juz wiedzial o ktorej przyjezdza, to prosze od razu o taka informacje. Jesli bedziecie jechac pociagiem to wysiadajcie na dworcu Warszawa Centralna (nie Wschodnia i nie Zachodnia). Mysle, ze bede mogl byc na dworcu przed 14. Tych ktorzy jeszcze nie napisali o posilkach, prosze o info.
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Ja przyjeżdżam autobusem firmy Trans Glob i wysiadam na przystanku przy Dworcu Centralnym od strony PKiN ok godziny 12.00. Co do posiłków to obiad i śniadanie w sobote jak najbardziej. Niestety w sobote wieczorem was opuszczam.
grzes

Post autor: grzes »

Jako ostatni wpisuje sie na liste obecnosci. Przyjedziemy samochodem, wiec ktos komu nie bedzie sie chcialo jechac PKS-em na miejsce zlotu bedzie sie mogl zabrac. Na razie rezerwuje noc z piatku na sobote bez posilkow co do niedzielnej to zobaczymy
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja przyjadę o 16:30 pociągiem.
Mam nadzieję, że o tej porze ktoś bedzie na dworcu.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

tadzio3 pisze:Ja przyjadę o 16:30 pociągiem.
ja będę o 16:10, to może sie spotkamy :wink:
grzesost pisze:Przyjedziemy samochodem, wiec ktos komu nie bedzie sie chcialo jechac PKS-em na miejsce zlotu bedzie sie mogl zabrac.
to będzie mozna wrzucić Ci do bagażnika nasze tobołki? :) i może jaki zakupiony browar, tak żeby było czym umoczyć gardło (w przypadku większości zlotowiczów) do sobotniego poranka? :wink:
ku3a

tadzio3 pisze:Ja przyjadę o 16:30 pociągiem.
bedzie :-)
jak juz bedzie wiadomo o ktorej wszyscy przyjezdzaja to podam jakis orientacyjny plan zajec na popoludnie :-)
ku3a

Martyr pisze:to będzie mozna wrzucić Ci do bagażnika nasze tobołki? :) i może jaki zakupiony browar, tak żeby było czym umoczyć gardło (w przypadku większości zlotowiczów) do sobotniego poranka? :wink:
o wlasnie, wlasnie ;-)
btw - ktorej bedziecie i gdzie sie spotkamy?
j64

Post autor: j64 »

Właśnie Balonik zapowiedział Listę z uczestnikami Forum.
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Wtorek, 18 września, godz. ok. 11:40 -- prowadzący audycję ,,Tu Baron'', po raz kolejny zapowiedział nasz udział w piątkowej Liście, jako uczestników III Zlotu. Byle do piątku...
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

Czy słyszeliście, w Tu Baron dzisiaj we wtorek o 11:41 wg mojego zegarka Balonik wspomniał o wizycie w studio zlotowiczów - forumowiczów a o więcej informacji na temat zlotu skierował na stronę forum. Tak jak pisał Kajman chyba ciężko będzie opuścić listę przed 22:00?? :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony wt wrz 18, 2007 11:50 am przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

j64 pisze:Właśnie Balonik zapowiedział Listę z uczestnikami Forum.
Naprawdę Balonik jest niesamowity.
Mam nadzieję, że namówicie go do dalszego prowadzenia listy.
ku3a

:shock: :shock: :shock:
czemuz ach czemuz akurat dzisiaj musialem miec wylaczone radio?! Czy ktos moze przypadkiem nagral ten fragment?! Tak, jest niesamowity! Czy ktos z Was pisal do niego o tym i przypominal? Bo ja dopiero dzis planowalem, wiec prawdopodobnie zupelnie sam z siebie to powiedzial :!:
bobby-x pisze:o więcej informacji na temat zlotu skierował na stronę forum.
podal adres?
bobby-x pisze:Tak jak pisał Kajman chyba ciężko będzie opuścić listę przed 22:00?? :lol: :lol: :lol:
jakie "opuscic przed 22.00"! Ten kto tak wczesniej pisal chyba byl niespelna rozumu! :lol:
Robinson

ku3a pisze:podal adres?
Adresu chyba nie podawał.
ku3a pisze:jakie "opuscic przed 22.00"! Ten kto tak wczesniej pisal chyba byl niespelna rozumu! :lol:
:lol:
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Też słyszałem :)
grzes

[/quote]btw - ktorej bedziecie i gdzie sie spotkamy?
tego jeszcze nie wiem, pewnie przyjedziemy chwile wczesniej i pokrecimy sie po warszawie, a jak nie zabladze to spotkamy sie przed 19 w holu
ku3a

dobra, jakby co to jestesmy w kontakcie telefonicznym.
grzes

dobra, jakby co to jestesmy w kontakcie telefonicznym.
Chyba ze zmieniles numer od kwietnia :D
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

A ja dzisiaj załatwiłem sobie wolny piątek, czyli... :D :D :D

Przyjadę chyba razem z Kajmanem pociągiem.

Tylko patrzę, że ten pociąg jedzie na stację W-wa Zachodnia. To jest za dworcem centralnym? :)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

a ja mam prawie wolny piątek, bo będę musial z rana zajść do firmy i trochę odpracować piątek i sobotę. I dlatego jeszcze nie wiem jak i o której pojawię sie w stolicy... Mam tylko nadzieję że nie będę musiał brać ze sobą laptopa :wink:
Robinson

Yacy pisze:Mam tylko nadzieję że nie będę musiał brać ze sobą laptopa :wink:
Laptop może się przydać do wejścia na forum, chyba że nie ma tam łącza internetowego.
Awatar użytkownika
Martyr

grzesost pisze:tego jeszcze nie wiem, pewnie przyjedziemy chwile wczesniej i pokrecimy sie po warszawie, a jak nie zabladze to spotkamy sie przed 19 w holu
Grzesost, możesz zdradzić jakiego koloru i marki jest Twoje auto? Jakby co będziemy Cię wypatrywać... :wink:

Balonik - rzeczywiście nadzwyczajny człowiek :P
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

Robinson pisze:Laptop może się przydać do wejścia na forum, chyba że nie ma tam łącza internetowego.
jest łącze, ale wolałbym go zotawić komuś kto przejmie moje obowiązki bo inaczej będę siedzial cały czas ze słuchawką przy uchu :-(
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

hm hm hm, jak tak się słucha prognoz pogody i patrzy za okno, to myśl przychodzi taka, że może się okazać kruchym Wasz plan rekreacji na świeżym powietrzu... ;)
:/

[może się kiedyś odważę dołączyć. tymczasem nasłuchiwać będę. ostatnio na Liście w studiu trójkowym byłam na 500 wydanie:)]
Awatar użytkownika
Martyr

Neonko, nie wywołuj wilka z lasu :wink:
Według prognoz internetowych w piątek w Warszawie ma być bez deszczu i podobno 20 stopni C... :)
Zablokowany