Czy Jimmy jest nadal w zestawie?Gary pisze:No to czekamy na piotrkalp3 lub prz_ruleza ewentualnie.
piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
tak, jesli do (ustalmy) 15.00 nie zglosi sie piotreklp3, to kolejka przechodzi na Bodeczka. Dodatkowo ustalam zasade, ze osoba ktora nie wie, ze teraz jej kolej, daje znac, ze nie interesuje sie tym watkiem. W momencie w ktorym przegapi swoja kolejke, a potem jednak wroci do tematu, to swoja propozycje bedzie mogla podac nie w najblizszym tygodniu, ale dopiero w nastepnym. Takie cos bedzie na korzysc dla takich osob jak teraz Bodeczek, ktory musi czekac czy przypadkiem piotreklp3 sie zglosi czy nie, a wiec traci czas, w trakcie ktorego forumowicze mogliby glosowac na jego propozycje.
- piotreklp3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
- Kontakt:
już podałem moją propozycję.ku3a pisze:tak, jesli do (ustalmy) 15.00 nie zglosi sie piotreklp3, to kolejka przechodzi na Bodeczka. Dodatkowo ustalam zasade, ze osoba ktora nie wie, ze teraz jej kolej, daje znac, ze nie interesuje sie tym watkiem. W momencie w ktorym przegapi swoja kolejke, a potem jednak wroci do tematu, to swoja propozycje bedzie mogla podac nie w najblizszym tygodniu, ale dopiero w nastepnym. Takie cos bedzie na korzysc dla takich osob jak teraz Bodeczek, ktory musi czekac czy przypadkiem piotreklp3 sie zglosi czy nie, a wiec traci czas, w trakcie ktorego forumowicze mogliby glosowac na jego propozycje.
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2007 1:49 pm przez piotreklp3, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Patrzę na 1 post w tym temacie i zapytuję:
Czy te osoby nadal są zainteresowane? Myślę, że w większości tak.
piotreklp3
Bodeczek
Miszon
Adameks
HERMMAN
JC
drwycior
jaszczomp
Zawiesina
Gabram
Mr. Dark
adr
Aro
retry2
abd3mz
Wygląda na to, że niektórzy zapominają, że zbliża się ich termin. Zakładam, że piotreklp3 zapomniał już na dobre, a jak Bodeczek tu nie zaglądnie w najbliższym czasie, to Miszon gotów?
Edycja: O, piotreklp3 się odezwał. Super.
piotreklp3
Bodeczek
Miszon
Adameks
HERMMAN
JC
drwycior
jaszczomp
Zawiesina
Gabram
Mr. Dark
adr
Aro
retry2
abd3mz
Wygląda na to, że niektórzy zapominają, że zbliża się ich termin. Zakładam, że piotreklp3 zapomniał już na dobre, a jak Bodeczek tu nie zaglądnie w najbliższym czasie, to Miszon gotów?
Edycja: O, piotreklp3 się odezwał. Super.
- piotreklp3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
- Kontakt:
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ojej! To już ja?? Ależ ten czas leci, a myślałem, że jeszcze ze dwa miechy do mnieRobinson pisze:Patrzę na 1 post w tym temacie i zapytuję:
piotreklp3
Bodeczek
Miszon
Wygląda na to, że niektórzy zapominają, że zbliża się ich termin. Zakładam, że piotreklp3 zapomniał już na dobre, a jak Bodeczek tu nie zaglądnie w najbliższym czasie, to Miszon gotów?![]()
Chyba sobie zrobię "przegląd" utworów z zestawu za pośrednictwem youtuby.
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
HaivritYacy pisze:a może jakiś link? wydawało mi się że gdzies to widziałem ale nie wiem gdzie
Dawniej osoby promujące bardziej przykładały się do reklamowania "swojego" nagrania.
Jestem jak najbardziej zainteresowany. A co do zbliżania się terminu, to zgodnie z moimi obliczeniami notowanie, do którego mam zaproponować utwór będzie 16 lutegoRobinson pisze:Patrzę na 1 post w tym temacie i zapytuję:
piotreklp3
(...)
abd3mz
(...)
Coraz bardziej zastanawiam się nad tym tematem... Zarówno nad sensowością, zasadami jak i "solidarnością"...
PS. Czy ktoś wie jakie miejsca zajmują utwory promowane ?
- tadzio3
- Kontakt:
Ja również i juz drugiej serii moim zdaniem nie powinno być. Teraz jestem lojalny i głosuję za kazdym razem na promowany utwór, ale tylko do mometu promocji ostatniej piosenki przez użytkownika z listy.abd3mz pisze:[Coraz bardziej zastanawiam się nad tym tematem... Zarówno nad sensowością, zasadami jak i "solidarnością"...