Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
mozna juz oglosic, ze piotreklp3 swoja kolej stracil na rzecz prz_ruleza. Rozumiem, ze glosujemy na "Jimmy", tak?
a piotreklp3 poki co przechodzi na nastepny tydzien.
tak, jesli do (ustalmy) 15.00 nie zglosi sie piotreklp3, to kolejka przechodzi na Bodeczka. Dodatkowo ustalam zasade, ze osoba ktora nie wie, ze teraz jej kolej, daje znac, ze nie interesuje sie tym watkiem. W momencie w ktorym przegapi swoja kolejke, a potem jednak wroci do tematu, to swoja propozycje bedzie mogla podac nie w najblizszym tygodniu, ale dopiero w nastepnym. Takie cos bedzie na korzysc dla takich osob jak teraz Bodeczek, ktory musi czekac czy przypadkiem piotreklp3 sie zglosi czy nie, a wiec traci czas, w trakcie ktorego forumowicze mogliby glosowac na jego propozycje.
ku3a pisze:tak, jesli do (ustalmy) 15.00 nie zglosi sie piotreklp3, to kolejka przechodzi na Bodeczka. Dodatkowo ustalam zasade, ze osoba ktora nie wie, ze teraz jej kolej, daje znac, ze nie interesuje sie tym watkiem. W momencie w ktorym przegapi swoja kolejke, a potem jednak wroci do tematu, to swoja propozycje bedzie mogla podac nie w najblizszym tygodniu, ale dopiero w nastepnym. Takie cos bedzie na korzysc dla takich osob jak teraz Bodeczek, ktory musi czekac czy przypadkiem piotreklp3 sie zglosi czy nie, a wiec traci czas, w trakcie ktorego forumowicze mogliby glosowac na jego propozycje.
już podałem moją propozycję.
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2007 1:49 pm przez piotreklp3, łącznie zmieniany 2 razy.
Patrzę na 1 post w tym temacie i zapytuję:
Czy te osoby nadal są zainteresowane? Myślę, że w większości tak.
piotreklp3
Bodeczek
Miszon
Adameks
HERMMAN
JC
drwycior
jaszczomp
Zawiesina
Gabram
Mr. Dark
adr
Aro
retry2
abd3mz
Wygląda na to, że niektórzy zapominają, że zbliża się ich termin. Zakładam, że piotreklp3 zapomniał już na dobre, a jak Bodeczek tu nie zaglądnie w najbliższym czasie, to Miszon gotów?
Robinson pisze:Patrzę na 1 post w tym temacie i zapytuję:
piotreklp3
Bodeczek
Miszon
Wygląda na to, że niektórzy zapominają, że zbliża się ich termin. Zakładam, że piotreklp3 zapomniał już na dobre, a jak Bodeczek tu nie zaglądnie w najbliższym czasie, to Miszon gotów?
Ojej! To już ja?? Ależ ten czas leci, a myślałem, że jeszcze ze dwa miechy do mnie . Czas w takim razie pomyśleć nad propozycją. Mam kilka typów, ale trzeba dokładnie przejrzeć zestaw, może coś ciekawego się znalazło, albo coś wywalili.
Chyba sobie zrobię "przegląd" utworów z zestawu za pośrednictwem youtuby.
dobrze by bylo, zeby wszystkie informacje byly w tym watku, wiec dla formalnosci wpisuje, ze piotreklp3 zdecydowal, ze teraz promujemy:
MESIBAT KITA - Haivrit
Dziękuję bardzo, Robinson!
Zgadzam się z Twoim stwierdzeniem o przykładaniu się Był to fajny nie pisany zwyczaj. Faktycznie mozna poszukać samemu, nawet mp3, ale...
Robinson pisze:Patrzę na 1 post w tym temacie i zapytuję:
piotreklp3
(...)
abd3mz
(...)
Jestem jak najbardziej zainteresowany. A co do zbliżania się terminu, to zgodnie z moimi obliczeniami notowanie, do którego mam zaproponować utwór będzie 16 lutego , więc utwór na który głosujemy podam około 6. Jako, że zaproponuję utwór dość wcześnie podam jeszcze dwa rezerwowe.
Coraz bardziej zastanawiam się nad tym tematem... Zarówno nad sensowością, zasadami jak i "solidarnością"...
PS. Czy ktoś wie jakie miejsca zajmują utwory promowane ?
abd3mz pisze:[Coraz bardziej zastanawiam się nad tym tematem... Zarówno nad sensowością, zasadami jak i "solidarnością"...
Ja również i juz drugiej serii moim zdaniem nie powinno być. Teraz jestem lojalny i głosuję za kazdym razem na promowany utwór, ale tylko do mometu promocji ostatniej piosenki przez użytkownika z listy.
Trzeba przyznać, że dostęp do miejsc poniżej 50 to duża podpowiedź dla następnej osoby. Znacznie większe szanse będą dla utworów z miejsc 51-80 niż z niższych pozycji.
Miszon, prosimy o zgloszenie swojej propozycji.
w nastepnym tygodniu zglasza Adameks, a jesli Bodeczek sie w tym tygodniu zglosi, to bedzie mogl podac swoja propozycje za 2 tygodnie.