Myślałem, że radio mi padło, bo w Toruniu Trójka jest w bezpośrednim pobliżu i czegoś tam i Radio Maryja, a to na szczęście tylko w Niedźwiedziowie się coś pomyliło.
hehe, LOL.
Ciekawe dlaczego właśnie Myslovitz zapuścili . A teraz Placebo.
Niezła zgacha.
Ale by było, jakby musieli teraz ze studia resztę prowadzić (np. Helen ).!!
Zresztą, dobrze, bo jak usłyszałem, że dziś znowu jakaś "wyjazdowa" Lista, to mnie cholera wzięła. Nie pamiętam, kiedy jak słuchałem w całości, to było normalnie .
No właśnie - pamięta ktoś, kiedy była normalna Lista? Naprawdę mogliby sobie dać spokój.
30. TYLKO NAJWIEKSI - Akurat
29. ICKY THUMP - The White Stripes
28. AND IT'S SUPPOSED TO BE LOVE - Ayo
27. KOLEDZY - Malenczuk/Waglewski
26. STRACH SIE BAC - Lady Pank
25. ORDINARY DAY - Dolores O'Riordan
24. JEDNA TAKA SZANSA NA STO - Strachy Na Lachy
23. HUMP DE BUMP - Red Hot Chili Peppers
22. RUNNING UP THAT HILL - Placebo
21. EASY RIDER - Hunter & Krzysztof Daukszewicz
kajman pisze:Myślałem, że radio mi padło, bo w Toruniu Trójka jest w bezpośrednim pobliżu i czegoś tam i Radio Maryja, a to na szczęście tylko w Niedźwiedziowie się coś pomyliło.
ja też podejrzewałem, że "Moherowy Ninja" za tym stoi.
21 (-7). Wygląda na to, że "Easy Rider" zamelduje się wysoko w Podsumowaniu Roku (21 tyg.), ale przy całym szacunku dla pana Daukszewicza, na topie wolałbym usłyszeć coś innego .
zbyszu pisze: Pewnie!!! Znow amsz rację, bo herbata ma znacznie więcej związkow pobudzających i...podtruwających organizm ludzki niż...kawa
Skąd masz takie informacje??? Mam wrażenie że mijasz się z prawdą
Teina jest groźniejsza dla organizmu (i bardziej podudza) niż kofeina. Oczywiście musiała bys pić nieco mocnjejszą herbatę. Uczyłem się na towaroznawstwie. Ale nie każ mi odswieżac wiadomosci. To było chyba z 15 lat temu
GregF pisze:21 (-7). Wygląda na to, że "Easy Rider" zamelduje się wysoko w Podsumowaniu Roku (21 tyg.), ale przy całym szacunku dla pana Daukszewicza, na topie wolałbym usłyszeć coś innego .
20 (-10). Po powrocie Kasi Groniec do Top 10 nastąpił brutalny powrót do normy z poprzednich tygodni . Mam nadzieję, że zastąpi ją tam Motorek, a nie duet Katie - Eva.
GregF pisze:21 (-7). Wygląda na to, że "Easy Rider" zamelduje się wysoko w Podsumowaniu Roku (21 tyg.), ale przy całym szacunku dla pana Daukszewicza, na topie wolałbym usłyszeć coś innego .
GregF pisze: Pewnie!!! Znow amsz rację, bo herbata ma znacznie więcej związkow pobudzających i...podtruwających organizm ludzki niż...kawa, aj przepraszam - nie kawa tylko to..."coś straszszszssznego"
Ale herbata jest duzo lepsza . Kawa - uchh, ohydne . Jak już musze, stosuje capuccino ewentualnie plusszz active, a w samochodzie w ostateczności cukierk kawowe. Ale trudno mi je nazwać dobrymi...
Poza tym że kawa dużo gorsza, to zauważyłem, że ludzię ja pijący na wszelkich imrezach szybciej przyspiali niż ci niepijący. Owszem, na godzinkę-półtorej byli bardziej ożywieni, ale później zaliczali zgona. A normalni cały czas trzymali podobny poziom, moze nie za wysoki, ale żyjący .