Campari pisze:w Teraz Rocku nowy Lady Pank dostal 4 gwiazdki - nie moglem opanowac smiechu
taaa, czytalem ta recenzje przedwczoraj mniej wiecej o tej wlasnie porze, miedzy koncertem Comy i Linkin Park
dno, postanowilem nie czytac wiecej recenzji napisanych przez tego kolesia.
Campari pisze:w Teraz Rocku nowy Lady Pank dostal 4 gwiazdki - nie moglem opanowac smiechu
taaa, czytalem ta recenzje przedwczoraj mniej wiecej o tej wlasnie porze, miedzy koncertem Comy i Linkin Park
no to mamy wspólne postanowienie
ja do niego dolaczam takze Bartka Koziczynskiego
ja że tak powiem słuchałem same intra utworów i .....brzmiały zachęcająco oprócz jednego znanego. Zastanawiam się czy wchodzić w to dalej
Campari pisze:w Teraz Rocku nowy Lady Pank dostal 4 gwiazdki - nie moglem opanowac smiechu, zreszta od kilku ostatnich miesiecy dzial recenzji w Teraz Rocku daje mi duzo powodów do smiechu
Może dostają prowizję od zespołu zależnie od oceny
no to mamy wspólne postanowienie
ja do niego dolaczam takze Bartka Koziczynskiego
a ja jeszcze dodałbym babulę. gość też mnie wkurza ostatnimi czasy swoimi recenzjami ;]
kajman pisze:Może dostają prowizję od zespołu zależnie od oceny
bardzo mozliwe, kiedys Robert Leszczynski, kiedy pracowal w Wyborczej dostawal rózne propozycje od wysoko postawionych ludzi z wytwórni plytowych w zamian za korzystne recenzje konkretnych plyta, podobno nie zgadzal sie na takie cos
Editors - Smokers Outside The Hospital Doors
Klaxons - It's Not Over Yet
Bloc Party - Hunting For Witches
Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over
zwłaszcza nowe editors nie moge sie od tego oderwac genialny utwór i teledysk
Dziś widziałem klip do tej piosenki i o dziwo nie dobił tej piosenki. W sumie dźwięk z obrazem łącznie pozwoliły się lekko tej piosence u mnie podciągnąć...zresztą to chyba najlepszy kawałek na płycie :/
Lady Pank. O tym kawałku już wszystko powiedziano, nie trzeba nic dodawać. Abstrahując jednak od wartości muzycznej i tekstowej, to nie wiem jak można swój głos oddawać na gościa, który wychodzi na koncert narąbany jak autobus (2 promile) i rzuca w widzów butelkami.
Editors - Smokers Outside The Hospital Doors
Klaxons - It's Not Over Yet
Bloc Party - Hunting For Witches
Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over
zwłaszcza nowe editors nie moge sie od tego oderwac genialny utwór i teledysk
Gdyby usunąć byłoby top hit.
Klipu do Smokers nie widziałem jeszcze, ale song i płyta odpowiednio; Świetne i Bardzo Dobre.