1323 (08.06.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja nie uważam, żeby była aż taka przepaść, a poza tym z którego roku to jest nagranie?zbyszu pisze:Cieszę się, ze Melua zaśpiewała z Evą Casiidy. Dzieki temu widać kolosalną różnicę oraz to jak bardzo daleko pani Katie do śpiewania na najwyższym poziomie....
...ale na reremefki i zetki zupełnie wystarcza
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Żadna stacja komercyjna nie zdecyduje się tego zagrać. Piłem do Meluy w ogólnosci. 9000000 bicykles też eremeff i zetka grały znacznie po Trójce. Ale za to później zajeżdzały po 4-5 dziennie. Koszmar, wiem, bo spędziłem 1 dzien w gosciach na działce, a tam sąsiad przez cały dzien katował się Zetką. Wystarczyło aby zbrzydł mi ten utwór na amen.jotem3 pisze:a czy słyszałeś to może w innej stacji niż Trójka ?? Ciekawi mnie to bardzo ...zbyszu pisze:Cieszę się, ze Melua zaśpiewała z Evą Casiidy. Dzieki temu widać kolosalną różnicę oraz to jak bardzo daleko pani Katie do śpiewania na najwyższym poziomie....
Amen
- zbyszu
- Kontakt:
Już w poczatkowej fazie utworu słychać wyrażnie, jak Melua nie wyciąga, dośpiewuje gardłowo, męczy siękajman pisze:Ja nie uważam, żeby była aż taka przepaść, a poza tym z którego roku to jest nagranie?zbyszu pisze:Cieszę się, ze Melua zaśpiewała z Evą Casiidy. Dzieki temu widać kolosalną różnicę oraz to jak bardzo daleko pani Katie do śpiewania na najwyższym poziomie....
- zbyszu
- Kontakt:
Myslovitz - ten "singielek" dla mnie zupełnie obojętny
Ale i tak bedę na nich polował w wakacje. Moze Koncert S/Kiła Muzyki Radia Zet bo tam grają. O zgrozo!
Ale i tak bedę na nich polował w wakacje. Moze Koncert S/Kiła Muzyki Radia Zet bo tam grają. O zgrozo!
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2007 8:24 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- tadzio3
- Kontakt:
jestem pewien, że gdyby dwie panie wystąpiłyby na żywo efekt byłby piorunujący. Coś by zaikrzyło i wyszedłby piękny utwór, a tak czegoś mi brakuje- czuję tę sztuczność.zbyszu pisze:Już w poczatkowej fazie utworu słychać wyrażnie, jak Melua nie wyciąga, dośpiewuje gardłowo, męczy siękajman pisze:Ja nie uważam, żeby była aż taka przepaść, a poza tym z którego roku to jest nagranie?zbyszu pisze:Cieszę się, ze Melua zaśpiewała z Evą Casiidy. Dzieki temu widać kolosalną różnicę oraz to jak bardzo daleko pani Katie do śpiewania na najwyższym poziomie....
Jednak nie dowiemy sie jak wyglądałby taki żywy duet. Dwa piękne głosy, pasujące do siebie, chciaz Eva może troszeczkę piękniejszy.
Buldog ze świetnym kawałkiem, chociaz i tak najbardziej żałuję tego, że na liste nie wszedł ich pierwszy singiel. A był najfajniejszym utworem Buldoga.
Teraz pewnie załapałby się do top 50, gdyby został wpisany ponownie do zestawu...
De gustibus - dla mnie mogłaby wylecieć właśnie Elitakajman pisze:Z dwóch Kazików w zestawie wolałbym się pozbyć obu, ale jeżeli musiałbym wybierać, to jednak zostawiłbym Elitę.
25 (-5). Oby za tydzień taki los spotkał nr 1 z mojego koszmartopu, czyli Krawczykopodobny Yugopolis z Maleńczukiem (15 tyg.)
nagranie jest z grudnia ubiegłego roku z programu telewizyjnego - duety obecnych gwiazd z tymi, którzy w największej orkiestrze świata już śpiewają ... Nie wyszło na żadnej płycie (chyba, że się mylę, ale raczej nie ...)kajman pisze:Ja nie uważam, żeby była aż taka przepaść, a poza tym z którego roku to jest nagranie?zbyszu pisze:Cieszę się, ze Melua zaśpiewała z Evą Casiidy. Dzieki temu widać kolosalną różnicę oraz to jak bardzo daleko pani Katie do śpiewania na najwyższym poziomie....
... i nie powiem kto wpadł na to nagranie pierwszy
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2007 8:31 pm przez jotem3, łącznie zmieniany 1 raz.
- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
A był inny utwór Buldoga przed V rozbiorem Polski w zestawietadzio3 pisze:Buldog ze świetnym kawałkiem, chociaz i tak najbardziej żałuję tego, że na liste nie wszedł ich pierwszy singiel. A był najfajniejszym utworem Buldoga.
Teraz pewnie załapałby się do top 50, gdyby został wpisany ponownie do zestawu...