GregF pisze:Niech diabli wezmą tę całą lustrację - to przez nią Niedźwiedź musi gnać przez Poczekalnię jak lokomotywa. Na 39. zdecydowanie milsza uchu Basia Stępniak (+4) .
Wreszcie Lista ma swoje (czyt. dawne tempo).
Drzewniej własnie utwory w poczekalni były we fragmencikach, Niedzwiedz czytal sporo kartek pocztowych, wymyślał konkursiki i do tego jeszcze o godz. ok. 19.50-19.52 było połaczenie z Wojtkiem Żurniakiem (nie pamiętam jakie u/ó)
To była poczekalnia!!!
No tak 1,15 do 1,30 jeden utwor = zwrotka i refren i juz juz juz koniec.
Bo taka własnie ma być Poczekania:
* żywa
* promujaca nowosci
* zachęcajaca do glosowania - aby usłyszeć utwór w całości w Top 30
a nie...
* ślamazarna
* z emeryckimi utworami po 30 tyg.
* przegadana pozdrowieniami z e-maili
34 (+2). "Somewhere Over The Rainbow" - nastrojowe, lecz raczej pozbawione głębi i piękna. Wolałbym, żeby Katie w duecie z Evą Cassidy jednak nie dotarła na szczyty LP3.
fastred pisze:Właśnie - nakłaniacie znajomych do głosowania na Listę jak chcecie, żeby coś awansowało?
Ja w tym tygodniu miałem taką tendencję... Ciekawe ile osób posłuchało ^^
pamietam, ze w tym czasie co na LP3 "Bad Day" R.E.M. to mialem zachecic moja znajoma do glosowania. no, ale nie przypuszczalem, ze ona (wielka fanka R.E.M.) i fanklub tego zespolu juz podjeli wysilki w celu usadowienia ich na topie jak pamietamy dopieli swego
fastred pisze:Właśnie - nakłaniacie znajomych do głosowania na Listę jak chcecie, żeby coś awansowało?
pamietam, ze w tym czasie co na LP3 "Bad Day" R.E.M. to mialem zachecic moja znajoma do glosowania. no, ale nie przypuszczalem, ze ona (wielka fanka R.E.M.) i fanklub tego zespolu juz podjeli wysilki w celu usadowienia ich na topie jak pamietamy dopieli swego
Tomekk pisze:34. Katie i Eva
"Somewhere Over The Rainbow"
slaby...... tzn. slaby skok rzecz jasna
Zaczynam wyczuwać albo sarkazm, albo podlizywanie się. Nie wiem z czego się bardziej martwić...
Ale jak usłyszałem ten utwór tydzień temu to mi się spodobał... Po prostu...
Kolega Campari jest chyba uprzedzony do Katie Meluy (fak, jak to się odmienia?). Tydzień temu pisał, że Eva śpiewa ładnie, a Katie wszystko psuje. A umieścił kawałek w koszmarliście w jednym szeregu z Lady Pank. Rozumiem, że ta piosenka może nie ruszać (mnie nie rusza, przechodzę obok niej obojętnie), ale do definicji koszmaru jako takiego nijak mi nie pasuje.
Tomekk pisze:34. Katie i Eva
"Somewhere Over The Rainbow"
slaby...... tzn. slaby skok rzecz jasna
Zaczynam wyczuwać albo sarkazm, albo podlizywanie się. Nie wiem z czego się bardziej martwić...
Ale jak usłyszałem ten utwór tydzień temu to mi się spodobał... Po prostu...
mnie tez sie podoba, ale zeby az tak bardzo to nie...... wole "Rowerki" albo "Pajecza siec"
Zawiesina pisze:Kolega Campari jest chyba uprzedzony do Katie Meluy (fak, jak to się odmienia?). Tydzień temu pisał, że Eva śpiewa ładnie, a Katie wszystko psuje. A umieścił kawałek w koszmarliście w jednym szeregu z Lady Pank. Rozumiem, że ta piosenka może nie ruszać (mnie nie rusza, przechodzę obok niej obojętnie), ale do definicji koszmaru jako takiego nijak mi nie pasuje.
ciekawe gdzie teraz ten fun club
tak słabego utworu nawet fanklub nie jest w stanie ulokować na pierwszym miejscu...
"Era retuszera" - gęba się sama się śmieje, ale na żywo brzmi lepiej (przynajmniej tak było na gali Fryderyków). Tu głos Kasi wydaje się przepuszczony przez zbyt wiele efektów.