temik3 pisze: ↑pt sty 07, 2022 11:20 pm
Może tańszy niż Ci z pewnego miastka.
Może kajman mi wystawi? Bo niedługo może do marketu nie wejdę? Dziś wyczytałam, że IKEA sprawdzała. Kompleks basenów od pewnego momentu sprawdza. A jak za nimi podążą inne sklepy? Kto mi kupi chleb?
gioconda2 pisze: ↑pt sty 07, 2022 11:24 pm
Może kajman mi wystawi? Bo niedługo może do marketu nie wejdę? Dziś wyczytałam, że IKEA sprawdzała. Kompleks basenów od pewnego momentu sprawdza. A jak za nimi podążą inne sklepy? Kto mi kupi chleb?
A ja w czwartek kupowałem bilety na koncert i musiałem zaznaczyć zaszczepiony albo nie zaszczepiony to kupiłem jeden taki drugi taki, oba w tej samej cenie, więc kajman nie zarobi
Zarobi, póki co sprawdzają dopiero po zapełnieniu limitów, więc zawsze można iść na zakupy o 6 rano podobnie z koncertem, kupowałeś w dobrym momencie, jeszcze przed zapełnieniem limitów
gioconda2 pisze: ↑pt sty 07, 2022 11:30 pm
Zarobi, póki co sprawdzają dopiero po zapełnieniu limitów, więc zawsze można iść na zakupy o 6 rano podobnie z koncertem, kupowałeś w dobrym momencie, jeszcze przed zapełnieniem limitów
Oczywiście, ja ustawiłem się do kolejki zaraz po północy, to jeszcze nie wykupili, ale pasuje mi do drugiej kolejki się ustawić ale czy mi nie zamkną drzwi, przy wejsciu