Jasne, to sprawdź czasem czy ta propozycja ma wszystkie wymagania dotyczące jej oceny, żeby potem prowadzącemu Top Nowości nie nadawać dodatkowej pracy, a szczególnie w tym czasie. Chyba każdemu było by łatwiej.
Kawiarenka ForaListy (rozmowy, dyskusje o ForaLiście i nie tylko)
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Re: Kawiarenka ForaListy (rozmowy, dyskusje o ForaLiście i nie tylko)
Płyta z tego roku więc przez myśl mi nie przeszło, że nagranie może być starsze.
-
Rozumiem. Ale czasem jest tak, że wykonawca wydaje jakis utwór o wiele wcześniej. No ale stało się, po prostu przepadła i tyle, a że brakło czasu na wymianę to tylko pewnie dlatego, że prowadzący nie był w stanie już tego sprawdzić. Ale i tak można podziękować prowadzącemu, że nie czeka do końca zgłaszania propozycji i wtedy nie informuje o odrzuconych tylko robi to wcześniej by niektórzy mieli szansę na wymianę.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 413
Re: Tygodniowa ForaLista Przebojów #140
Moniko, a może byś zabrała głos także w innych wątkach na tym forum?
-
Zresztą to samo kieruję do marion(a).
-
I kolejny bot. Posty tylko na listę. Czy tak ma wyglądać lista i forum przez kolejne tygodnie?
-
Czekam jeszcze na niejakiego Krzysztofa, czyli czwartego do brydża.
- Kruklanki
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
A do naszych kont się czepialiście które były prawdziwe, jak widać nie tylko my jest tych kont ich więcej. I co teraz kolejne out. Poza tym jeszcze raz napiszę każdy głos powinien być liczony (ja bym liczył każdy). Niestety Krzysztofa nie będzie. Pozdrawiam.thestranglers pisze: ↑śr lut 08, 2023 5:06 pm Czekam jeszcze na niejakiego Krzysztofa, czyli czwartego do brydża.
-
Ja się Ciebie nie czepiałem, ale cieszę się, że wreszcie ktoś się odezwał obok mnie na ten temat.
Ktoś kiedyś pisał mi, że działa tu FC lady pank. A-ha rozumiem że też?
Na liście P3 walczyli z fan klubami, a czy tu mamy do czynienia rzeczywiście z nim?

Ktoś kiedyś pisał mi, że działa tu FC lady pank. A-ha rozumiem że też?

Na liście P3 walczyli z fan klubami, a czy tu mamy do czynienia rzeczywiście z nim?
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Czy za długo już panuje tutaj spokój?thestranglers pisze: ↑śr lut 08, 2023 4:57 pm I kolejny bot. Posty tylko na listę. Czy tak ma wyglądać lista i forum przez kolejne tygodnie?
Znowu jakieś próby wywołania zadymy?
Thestranglers, przyjmij do wiadomości, że niektóre osoby udzielają się tylko w wybranych konkretnych wątkach.
I nie należy nikogo poganiać do zwiększania swojej aktywności.
Tyle w tej kwestii. Każda kolejna taka próba będzie natychmiast pacyfikowana.
Prawdziwe jest jedno, reszta tak wątpliwa jak stąd do Plutona.
-
Czy IP tych osób było sprawdzane?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
W sumie to mnie też (od zawsze) drażnią "automaty głosujące". Lubię, jak ktoś coś napisze, skomentuje. Pokaże, że krąży w nim krew. Czasami dedykowałam im jakieś piosenki - bez echa.
- KrzysztofK
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1983
Nie mam do czego wracać i głosować bo moje głosy nie są liczone, nawet z topu musiałem usunąć głos. A w brydża nie gramthestranglers pisze: ↑śr lut 08, 2023 5:06 pm Czekam jeszcze na niejakiego Krzysztofa, czyli czwartego do brydża.

- jollyroger72
A czy Ty przybyłeś na to forum w celu jego zaudytowania?
Nie będę odpowiadał na powyższe pytanie, bo nie widzę takiej potrzeby.
I na tym koniec tematu.
Są osoby, które aktywne są na tym forum tylko wówczas, gdy rusza kolejna edycja Naszej Listy. Też nazwiesz je "automatami głosującymi"?
Pytanie proszę potraktować jako retoryczne.
-
Krzyśku, ale chodziło mi o Krzysztofa55. Przepraszam za dwuznaczność.
Kto jest administratorem tego forum?
Kto jest administratorem tego forum?
Od dawien dawna były na tym forum osoby, które tylko głosowały. Przedtem na Forumową LP3, teraz na FLP (niekoniecznie są to te same osoby). Nie interesowało ich nic więcej. Ich spraw i ich prawo, chociaż szkoda. Nie sądzę, żeby któraś z wymienionych osób to podwójne konto innej. Mogą to być znajomi, lub znajomi osób aktywnych. Mogą być po prostu fanami LP, którzy tutaj w ten czy inny sposób trafili. W porządku.
Ale to jedno. Drugie to jeżeli ktoś zgłasza wątpliwości i zastrzeżenia, to myślę, że warto to sprawdzić. Choćby dlatego, żeby stwierdzić, że dowodów na cokolwiek nie ma. Natomiast uważam, że takie traktowanie zgłaszającego wątpliwości jest nie w porządku.
Ale to jedno. Drugie to jeżeli ktoś zgłasza wątpliwości i zastrzeżenia, to myślę, że warto to sprawdzić. Choćby dlatego, żeby stwierdzić, że dowodów na cokolwiek nie ma. Natomiast uważam, że takie traktowanie zgłaszającego wątpliwości jest nie w porządku.
To jest raczej bez znaczenia, bo ta osoba nie wykazuje zainteresowania forum. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
-
Dziękuję kajmanie za Twoją stałą i niezmienną rzeczowość.
Zgłaszam więc potrzebę sprawdzenia IP Marion, Moniki, Kamela (głosy wszystkich są wyżej) i Krzysztofa55. Dobrze by było też przyłożyć się do tej sprawy.
Po drugie, powołujecie się tu na Lp3, a z tego co pamiętam to Marek usuwał głosy z fan clubów.
Zgłaszam więc potrzebę sprawdzenia IP Marion, Moniki, Kamela (głosy wszystkich są wyżej) i Krzysztofa55. Dobrze by było też przyłożyć się do tej sprawy.
Po drugie, powołujecie się tu na Lp3, a z tego co pamiętam to Marek usuwał głosy z fan clubów.
- jollyroger72
Aby zakończyć te dywagacje...
A jeśli masz jeszcze inne wątpliwości, odsyłam do Administratora. Może Cię wysłucha
Pozdrawiam.
PS. Tak gwoli ścisłości - ostatnie posty użytkowników Kruklanki i KrzysztofK zostały napisane z tego samego IP.
Jakieś wnioski? Propozycje?
Kajmanie, sprawdzone to było dziesiątki razy. Jeśliby byłyby jakiekolwiek wątpliwości, to te osoby by już dziś nie głosowały. To jedno. A po drugie - nie podoba mi się to, że komukolwiek coś się ubzdura, to ktoś inny ma się z tego tłumaczyć.
Nie podoba mi się ton drugiej części Twojej cytowanej wypowiedzi. Twoim zdaniem potrzeba jest, moim - nie.thestranglers pisze: ↑śr lut 08, 2023 8:22 pm Zgłaszam więc potrzebę sprawdzenia IP Marion, Moniki, Kamela (głosy wszystkich są wyżej) i Krzysztofa55. Dobrze by było też przyłożyć się do tej sprawy.
A jeśli masz jeszcze inne wątpliwości, odsyłam do Administratora. Może Cię wysłucha

Pozdrawiam.
PS. Tak gwoli ścisłości - ostatnie posty użytkowników Kruklanki i KrzysztofK zostały napisane z tego samego IP.
Jakieś wnioski? Propozycje?
-
Nie napisałeś mi Roger do kogo konkretnie. Rozumiem, że wysłać mam do całej trójki. Uczynię to i wyjaśnię tam co rozumiem jako 'przyłożenie się'.
Kolejne pytanie z mojej strony: kiedy są przewidziane kolejne wybory moderatorów?
Kolejne pytanie z mojej strony: kiedy są przewidziane kolejne wybory moderatorów?
- Kruklanki
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
Bo mamy tylko jedno IP przydzielone na modem z Vectry a podłączyć możemy dwa laptopy. Ode mnie tyle zresztą nie ja zacząłem dyskusję tylko thestranglersjollyroger72 pisze: ↑śr lut 08, 2023 9:02 pm

- jollyroger72
Toteż nie mam zamiaru ciągnąć tej kwestii.
thestranglers pisze: ↑śr lut 08, 2023 9:08 pm Kolejne pytanie z mojej strony: kiedy są przewidziane kolejne wybory moderatorów?

Jak przyjdzie pora na audyt zewnętrzny

I proszę, nie zadawaj mi więcej pytań, bo nie zamierzam tracić czasu na takie pisanki. Jak ktoś napisał w innym wątku - mam też życie pozaforumowe.
-
Najkrótszy stażem, a do gadania mnóstwo. Ja tylko tak dla przypomnienia zapytam kto to za wszelką cenę w MC chciał wygrywać i oszukiwał innych typując zawsze dziwnie po przeciwniku? Więcej pytań nie mam a i odpowiedzi nie oczekuję.
Teraz sieje zamęt tutaj. Hm.... Trochę mi to szarogęszeniem zalatuje.
Teraz sieje zamęt tutaj. Hm.... Trochę mi to szarogęszeniem zalatuje.
-
A i kolejny bot się pojawił, tak dla rozszerzenia watku.
-
Dziwną masz definicję 'oszukiwania'.
Widząc akurat Twoje głosy doskonale rozumiem, że odpowiada Ci to, jak wygląda od listopada 2020 roku ta lista.
A pragnę zauważyć, że przez dwa miesiące zdążyłem napisać więcej postów niż każdy ze wskazanej przeze mnie czwórki.
Widząc akurat Twoje głosy doskonale rozumiem, że odpowiada Ci to, jak wygląda od listopada 2020 roku ta lista.
A pragnę zauważyć, że przez dwa miesiące zdążyłem napisać więcej postów niż każdy ze wskazanej przeze mnie czwórki.
-
Wiesz dziwi mnie, że próbujesz decydować za kogoś, pisz sobie tysiąc postów tygodniowo ja Ci nie będę bronił, jak masz dużo do zaoferowania to pisz. Dla mnie nie ma problemu, tylko nie obrażaj innych. Inni może nawet nie mają ochoty odpowiadać na czyjeś posty. Masz manierę szmącenia, kombinowania o czym wspomniałem wyżej, już wielokrotnie to widziałem (zresztą nie tylko ja co zostało przez innych napisane), więc wcale się nie dziwię, że bez tego żyć nie możesz. Z mojej strony to tyle, na bzdurną dyskusję szkoda mi czasu. Pozdrawiam.