Skład tej 30 jak skład Milanu. Same staruszki i to już mało interesujące się robi. Bombonierka to kolejny przeterminowany utwór tu i okropnie bolą uszy :/
saferłel pisze:Skład tej 30 jak skład Milanu. Same staruszki i to już mało interesujące się robi. Bombonierka to kolejny przeterminowany utwór tu i okropnie bolą uszy :/
marsvolta pisze:Nie wiem co robić bo jak głosuje na nie popularne piosenki to nie popieram tych co mi się podobają w pięćdziesiątce. Natomiast jak bym nie głosował na takie My Chemical czy Billego to nigdy by nie meli szans.
A tak przy okazji utwór Manic jest super i na dodatek świetny teledysk!!!
mam podobny dylemat
a co do Manic sie zgadzam ze dobry utwor, a teledysk naprawde rewelacyjnie zrobiony i fajnie tam wyglada wokalistka The Cardigans
Miedzy poczekalnia a 30-stka musiala sie wytworzyc sztuczna dziura 100-200 glosow ...bo ja sa wysoko notowane np. 2 nowosci i wypychaja utwory ktore by byly na 29.30 i mialy duzo glosow...tp wtedy jest dziura i ta dziura tak trwa i trwa...podejrzewam
saferłel pisze:Moralne Salto już mi się kompletnie znudziło :/ Powinno być świeżej krawi w top 30. Podejrzane to dla mnie że zawsze 1 lub 2 nowości tylko sie pojawiają. Jestem ciekaw ile głosów pada na 28, 29, 30, 31 czy 32 miejsce...
Podejrzewam się, że przepychają. Tak pewnie byłoby 0, góra 1.
saferłel pisze:Skład tej 30 jak skład Milanu. Same staruszki i to już mało interesujące się robi. Bombonierka to kolejny przeterminowany utwór tu i okropnie bolą uszy :/
Tylko że akurat staruszki z Milanu grają ostatnio bardzo interesujący futbol
No ale w sumie to Milan pokazał, że jest stary ale jary!!!