Świetna nowość z miejsca 33, znaczy The Pretty Reckless
Nie wiem czy to tylko mi się skojarzyło, ale spokojnie mógł to być temat do filmu z serii Jamesa Bonda.
Aro pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:02 pm
Nie wiem czy to tylko mi się skojarzyło, ale spokojnie mógł to być temat do filmu z serii Jamesa Bonda.
Aro pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:02 pm
Dokładnie. Może przy okazji bodaj filmu numer 26 się to uda
35 . 38 . 06 . Lunatic Soul - THE PASSAGE 16 bez możliwości powrotu
38 . NN . 01 . Clödie - ARAHJA 20
43 . 34 . 05 . Kazik - NIE MAM NA NIC CZASU BO OGLĄDAM SERIALE 20
47 . 35 . 06 . Artur Rojek feat. Taco Hemingway - A MIAŁO BYĆ JAK WE ŚNIE 15 bez możliwości powrotu
48 . 42 . 02 . Kazik - NIGDZIE JUŻ NIE PÓJDĘ DZIŚ 21
50 . 47 . 03 . Barbora Mochowa - SUZANNE 14
gioconda2 pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:13 pm
ten z 1 miejsca to raczej nie wypadł to nie ma się czym martwić
E o tego to się nie martwię, nie dość, że ładną piosenkę nam dali to jeszcze super bluzy z kapturem na zimę. Ciepło Mi będzie a im niech ciepło będzie na Naszej liście. Martwię się o BS i Irę.
Cześć
Kacper - jeszcze raz wszystkiego najlepszego, kajman nie wygłupiaj się - zdrowiej nam .
Ja dziś po treningu, tak że bez rozbiegu zabieram się za odsłuchiwanie Listy, będą duże skróty
Jak na razie nic mnie jakoś szczególnie nie ucieszyło, czekam na IRĘ i Woman. I myślałam, że dziś już Bonamassa się wreszcie doczłapie
lady pisze: ↑pt gru 11, 2020 10:19 pm
Jak na razie nic mnie jakoś szczególnie nie ucieszyło, czekam na IRĘ i Woman. I myślałam, że dziś już Bonamassa się wreszcie doczłapie
No to u mnie Woman ani drgnęła, a Bonamassa nadal w trzech wcieleniach w pierwszej dziesiątce, w czwartym wcieleniu w suplemencie, a piąte gdzieś tam zaginęło w akcji choć już w suplemencie i ono się pojawiło.