Przepraszam bardzo, na zlocie toruńskim za każdym razem dostawaliście to, co zamawialiścieLLucky pisze:może dzięki temu po raz pierwszy dostaniemy 100% tego, co zamawialiśmy...).

Przepraszam bardzo, na zlocie toruńskim za każdym razem dostawaliście to, co zamawialiścieLLucky pisze:może dzięki temu po raz pierwszy dostaniemy 100% tego, co zamawialiśmy...).
Owszem, w Toruniu pierogi były bez zarzutu (i nie tylko pierogi) - miałem na myśli nasze zamówienia z Soplicówki.konwicki1980 pisze:Przepraszam bardzo, na zlocie toruńskim za każdym razem dostawaliście to, co zamawialiścieLLucky pisze:może dzięki temu po raz pierwszy dostaniemy 100% tego, co zamawialiśmy...).
W kontekście czego pytasz? Ja jadę przez Wrocław.Miszon pisze:Mam pytanie:
czy jedzie może ktoś z Wrocławia?
Pisałem na 5? stronie, że "chyba" wpadnę na Myśliwiecką ale skoro (przegłosowane) i nie ma mnie w spisie to nie wpadnę.ku3a pisze:Spisałem dotychczasowe ustalenia dotyczące trzech tematów i będę dbać o to, żeby były aktualne:
Spotkanie:
Myśliwiecka - Miszon (albo już w Śródborowie), Yacy+Martyr, jollyroger72, falcoeagle
Centralny:
17:00 - djjack
po 17:00 - atram842
ok. 17:30 - ku3a+uzi
17:44 - kajman
17:49 - TomaszBr
Nie wiadomo:
Dekodi, LLucky, neon.ka, wwas, Aro
Przyłączam się do życzeń dla Kuby a Bobby'emu również życzę tego samego z okazji dzisiaj przypadającego 10-leciabobby-x pisze:Kolego Kubo, dużo nowych pięknych utworów, odkrywania świetnych płyt, wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego jubileuszu 10-lecia wstąpienia na forum lp3 pl.
No baku3a pisze:No to chyba z tej okazji w sobotę stukniemy sobie buteleczkami, co?
możesz też zaprzyjaźnić się z panami strażnikami częstując ich tortemjollyroger72 w temacie bycia ochroniarzem tortu pisze:Sam się oprę, ale mogę ewentualnie pójść z nim do Helen i we dwoje wchłoniemy wszystkowwas pisze:I dasz radę oprzeć się pokusie, żeby uszczknąć?
ku3a na temat wykonawcy tortu na zlot pisze:Wojtek, wspaniała wiadomość!
Wiwat wiwat!!!jollyroger72 pisze: Wiwat Babcia wwasa
Wyszukiwarka pyta o miasto. Wybieram Warszawa, Warszawa Miedzeszyn czy Warszawa Wilanów?LLucky na temat pizzerii pisze:Rezygnujemy z Metro, natomiast sprawdziłem już pizzerię, która jest po drodze do Śródborowa i proszę o zapoznanie się z tym menu.
LLucky na temat pizzerii pisze:Rezygnujemy z Metro, natomiast sprawdziłem już pizzerię, która jest po drodze do Śródborowa i proszę o zapoznanie się z tym menu.
A czemu nie wybierzesz po wybraniu "mazowieckie" po prostu Otwock?LLucky pisze:Wyszukiwarka pyta o miasto. Wybieram Warszawa, Warszawa Miedzeszyn czy Warszawa Wilanów?
W pracy w związku z tym, że pracuję w dzielnicy Wilanów stosunek jest podobny:LLucky pisze:Wyszukiwarka pyta o miasto. Wybieram Warszawa, Warszawa Miedzeszyn czy Warszawa Wilanów?
Mam kupić w butelkach? Czy wystarczą Wam puszki?bobby-x pisze:No baku3a pisze:No to chyba z tej okazji w sobotę stukniemy sobie buteleczkami, co?
Otwock (Kołłątaja 61)Martyr pisze:Wyszukiwarka pyta o miasto. Wybieram Warszawa, Warszawa Miedzeszyn czy Warszawa Wilanów?LLucky na temat pizzerii pisze:[...] proszę o zapoznanie się z tym menu.
Raczej jako częsty bywalec, aczkolwiek moje bywanie niewiele ma wspólnego z konsumpcją pizzy w mieście stołecznym, więc i tak nic nie podpowiem.Martyr pisze:LLucky jako mieszkaniec Wa-wy [...]
W internecie stoi, że 12 zł dotyczy tylko średnich pizz z grupy "klasyczne", natomiast na ulotce i dopytane osobiście mam 15 zł, które dotyczy (chyba) każdej z grup. Wydaje mi się, że w takim razie lepiej będzie skorzystać z promocji "2 za 1" i wziąć duże. Biorąc średnie za 15 zł każdy dostałby 707 cm2 pizzy, do daje 47,1 cm2/zł, natomiast biorąc duże "2 za 1" każdy dostałby 582 cm2 pizzy za cenę od 10,98 zł do 12,73 zł, co daje od 45,7 cm2/zł do 53,0 cm2/zł plus sosy gratis.bobby-x pisze:w piątek jest zawsze promocja 3 średnie pizze po 15zł (było po 12) = 45 zł [...]
wejdźcie na zakładkę promocje "PIĄTEK- cenowy wyjątek!" jednak po 12 zł, jedna średnia pizza wystarcza na jedną osobę.
A kobieta faceta o nazwisku Boryna to ma jakieś inne nazwisko?ku3a pisze:Bobby - a od kiedy to Boryna to kobita?