Daniel84 pisze:NIE DLA AKTÓRÓW I KABARECIARZY NA LP3!
Nie mogę się zgodzić. Kabaret Hrabi był genialny
Świetny to było OT.TO (na liście jako 7777), fajny też był kabaret Hi-Fi. Ale Kabaret Hrabi na liście to już było nieporozumienie.
Krótko mówiąc: jeśli nawet coś jest kabaretowe, ale nagrywane profesjonalnie w studiu, to może być. Ale dziwactwa wykonywane na żywo, ze śmiechami publiczności w tle (jak np. Zamachowski, Kab. Hrabi) według mnie na listę się nie nadają.
Daniel84 pisze:NIE DLA AKTÓRÓW I KABARECIARZY NA LP3!
Nie mogę się zgodzić. Kabaret Hrabi był genialny
Świetny to było OT.TO (na liście jako 7777), fajny też był kabaret Hi-Fi. Ale Kabaret Hrabi na liście to już było nieporozumienie.
Krótko mówiąc: jeśli nawet coś jest kabaretowe, ale nagrywane profesjonalnie w studiu, to może być. Ale dziwactwa wykonywane na żywo, ze śmiechami publiczności w tle (jak np. Zamachowski, Kab. Hrabi) według mnie na listę się nie nadają.
Poniekąd masz rację, choć Hrabi mi się podobało. Kwestia czy staramy się, żeby zestaw był "przeźroczysty" i służył tylko wprowadzeniu jako takiego porządku, czy chcemy nim kształtować muzykę graną na liście.
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2015 8:27 pm przez kamil_snk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chcę wywoływać kajmana z lasu , ale nie wyobrażam sobie "śpiworków" bez interakcji z publicznością.
2Tm2,3 do góry, Król do góry, Kortez też pódzie do góry, więc Lao z "Wojenką" będzie bardzo wysoko.
"Gdybym" raczej spadnie, bo ileż razy można, mimo, że to świetny utwór.
nikt się ze mną nie przywitał, ale luz. to pewnie kara za nie bycie na zlocie
A teraz leci najbardziej dołująco-przerażająca piosenka jaką słyszałam w ostatnim czasie.
FOXD pisze:A w sezonie nie ma prawa się nic popsuć?
Ma się prawo popsuć, mnie kumpel zrobił przeglądy dwa lata temu, prowadzi sklep rowerowy, nie ma u niego ściemy, nic się nie popsuło od tamtego czasu.
Jasne, jednak żadem przeglad pobieżny (bez aparatury) nie przewidzi tzw. zmęczenia materiału.
Choć przyznaję rację, że systematyzny przeglad i konserwacja przyczyniają sie do uniknięcia potencjalnych awarii.
Hmm, jak na razie tylko Plant wniósł jakieś wytnienie w tym zalewie koszmarów.
gżegoż pisze:Świetny to było OT.TO (na liście jako 7777), fajny też był kabaret Hi-Fi. Ale Kabaret Hrabi na liście to już było nieporozumienie.
7777 było fatalne, Hrabi wypadło znacznie lepiej. No ale każdy kawałek kabaretowy po wierszu Halamy i tak brzmiał rewelacyjnie.
Król niestety w górę. Szkoda że z nie tak złej płyty wzięli kawałek w którym małpuje FiszEmade.
Nicoletta pisze:nikt się ze mną nie przywitał, ale luz. to pewnie kara za nie bycie na zlocie
A teraz leci najbardziej dołująco-przerażająca piosenka jaką słyszałam w ostatnim czasie.
Nicoletta pisze:nikt się ze mną nie przywitał, ale luz. to pewnie kara za nie bycie na zlocie
Witaj, nawet wiem, co teraz napiszesz na Pyle.
Emilia, ruszasz się już? No to teraz bioderkami - cyk.