Miszon pisze: ↑pn wrz 09, 2024 9:36 pm
Internet mobilny bez limitu można mieć za 80-90 zł (taki naprawdę bez limitu, a nie że zwalnia)
Yacy pisze: ↑pn wrz 09, 2024 9:49 pm
A za internet stacjonarny płacimy 35 zł.
Płacę 32 zł za formalnie 40 GB, a nieformalnie 150 GB, tzn. dopiero po przekroczeniu 150 GB zwalnia, sami mi to zaczęli przedłużać w pandemii, bez mojej inicjatywy. I to było super (za zieloną fakturę i pewnie kilkuletnie, a może i kilkunastoletnie zasiedzenie). Obsługuje to 3 telefony, 3 - 4 laptopy po kilkanaście godzin dziennie. I nie chcę płacić więcej, a skoro Yacy może tyle płacić, to ja też

Tylko radio można by dodać, ale płacić za to 3x więcej (w Poznaniu

) to mi się nie uśmiecha

I jeszcze te okropne wizyty u operatorów. Pięknie czarują, a potem i tak wychodzi więcej do płacenia (mówią o netto, płacimy w brutto), niż czarowali i umowy obowiązują dłużej ( 2 lata + 2 miesiące liczone od kolejnego pełnego okresu rozliczeniowego), niż miały w gadce - szmatce (2 lata). Czytam wszystko przed podpisaniem i już w tych punktach gotuję się, że wciskają kity tam i w reklamach. Czy tak trudno uczciwie podać, że na fakturze będzie tyle i tyle za tyle i tyle? Albo ktoś się zgodzi, albo nie, ale oferta będzie uczciwiej przedstawiona. To mój powód dlaczego tkwię przy starej umowie.