Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Comy, którą wywoływałem, na szczęście nie było, szkoda, że zabrakło Dżemu
w sumie jakoś rozpłynął mi się ten Top, sądząc po liczbie spadków, liczyłem na więcej sensacji w czołówce, przyjdzie mi się zadowolić wczorajszym Toto
zawsze przy głosowaniu zastanawiam się, czy głosując na wszystkie kawałki z top10 nie wpływam na osiadanie całego topu wszech czasów w miejscu. teraz już nie będę miał takiego dylematu
I ludzie! Nie dajcie się zwariować, nie przesadzajcie, bo to NAPRAWDĘ JEST TYLKO ZABAWA! Od tego nie zależy wasze życie! Nikt Wam nie odbierze Waszych ulubionych utworów, dla Was one SĄ w czołówce i tak jest dobrze.
no tak, tak. Pisałem z komórki i ... w sumie nie wiem jak taki błąd mogłem walnąć;] jak to głupi brzmi nawet. To do maja wszystkim Forowiczom, bo wtedy przecież Polski Top
saferłel pisze:Nie narzekajcie. Co by nie mówić, to WOWU jest kawałkiem wszech czasów. Jednym z - to na pewno. W końcu COŚ znaczyło przez te wszystkie lata.
Nie wiem. Z pewnością dla słuchaczy zetek i esek.
Pop królował w topie. Czy zły, czy dobry to i tak go za dużo.
Ale może to zmobilizuje starych trójkowiczów za rok do głosowania (jeśli za rok będzie jeszcze top).
Dziękuję za wspólne komentowanie i pobicie rekordu obecności na forum.
Pora wrócić do rzeczywiśtości. Jako że słaby był ten top, to nie zaboli mnie jak posłucham i skomentuję podsumowanie lp3.
Do napisania w innym wątku
To był top pełen niespodzianek i z niezasłużonym zwycięzcą. Za dużo było głosów i większość głosowała na byle co (po wybraniu ścisłej czołówki). To najgorszy Top ze wszystkich topów.
i już... niestety mimo, że lubię utwory z czołówki to jednak nie mogę powiedzieć, że to były udane trzy dni... Ale gdyby Piotrom udało się wypracować sposób głosowania, który zawierałby mniej przypadkowości, to TOP za rok mógłby być baaaardzo ciekawy... jeśli będzie...
mimo wszystko dziękuję bardzo za te 9 godzin... a teraz auto-lp3, więc do pokomentowania za tydzień
sparrhawk pisze:Powtórzę się - naprawdę świetna sprawa w tym roku. Nie dlatego, że wygrały moje ulubione, bo nie wygrały. Nigdy nie wygrają. Moich ulubionych to ja z plyt słucham. Ale dlatego, że Topowi udało się wyrwać z marazmu odsłuchiwania tego samego w tej kolejności. I wreszcie zaoferować pasjonatom muzyki, oprócz tejże na najwyższym poziomie, takze wielką dawkę emocji.
Pomijając tych co się obrazili i wyłączyli gdzieś po drodze to Top za rok będzie miał niesamowitą liczbę słuchaczy. I to też dobrze.
My mamy wspólne geny, heloł, coś w tym stylu?
A nie wiem, nie wiem. Ale miło, że nie ja jeden tak uważam, bo spodobało mi się tutaj i chętnie bym został.
Neo01 pisze:I ludzie! Nie dajcie się zwariować, nie przesadzajcie, bo to NAPRAWDĘ JEST TYLKO ZABAWA! Od tego nie zależy wasze życie! Nikt Wam nie odbierze Waszych ulubionych utworów, dla Was one SĄ w czołówce i tak jest dobrze.
Co racja to racja choć i tak wiadomo że każdy chciałby widzieć swoje ulubione utwory w czołówce
saferłel pisze:Nie narzekajcie. Co by nie mówić, to WOWU jest kawałkiem wszech czasów. Jednym z - to na pewno. W końcu COŚ znaczyło przez te wszystkie lata.
Nie wiem. Z pewnością dla słuchaczy zetek i esek.
Pop królował w topie. Czy zły, czy dobry to i tak go za dużo.
Ale może to zmobilizuje starych trójkowiczów za rok do głosowania (jeśli za rok będzie jeszcze top).
Dziękuję za wspólne komentowanie i pobicie rekordu obecności na forum.
Może i dla fanów Zetek i RMF. So what? Jest w tym gronie....przecież każdy z nas wie, że to ważny utwór dla popkultury. Nieważne czy się go lubi czy nie. Ja też nie uważam, by był godzień nawet top 50. Ale ucieszyłem się mając na uwadzę kilka innych kawałków za jego plecami.
Oczywiście superpopu z extraligi też nie było...to tak dla tych wszystkich, którzy chcieliby wiedzieć czy mam frajdę na całego
Też dziękuje za komentowania i wspólnie spędzony czas!