Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Gary pisze:Radio oczywiście pozostaje w pozycji "FULL", bo tym razem to mój numer 3 wszech czasów!!!
Z Eagles bardzo lubię też "The Last Resort" i "New kid in town", zresztą z płyty "Hotel California".
Cala plytka jest udana (no moze poza "Pretty All Maids in the Row" - jakos nie lubie wokalu Walsha) No i wiekszosc z nich jest na "Hell freezes" - tyle ze plyta CD zawiera mniej utworow niz koncert na DVD i sa w innej kolejnosci - dlatego polecam wersje DVD, nawet przy wylaczonym obrazie. Mnie te wykonania bardziej mi sie podobaja niz oryginalne studyjne.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:19 pm przez jblaminsky, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam wszystkich stałych jak też sporadycznych forumowiczów. Bardzo miło spotkać się choćby tak, wirtualnie w gronie słuchaczy Trójki i fanów dobrej muzy. Jakieś typy na 1. miejsce dziś?
Neo01 pisze:Witam wszystkich stałych jak też sporadycznych forumowiczów. Bardzo miło spotkać się choćby tak, wirtualnie w gronie słuchaczy Trójki i fanów dobrej muzy. Jakieś typy na 1. miejsce dziś?
jak oceniacie prowadzenie Stelmiego?
mi sie bardzo podoba! prowadzi na luzie, ale tez na wysokim poziomie, na swoim zwyklym wysokim poziomie. nie wysuwa sie na pierwszy plan, nie robi bledow, a niejedna zapowiedz byla (jak dla mnie) bardzo ciekawa.
ku3a pisze:jak oceniacie prowadzenie Stelmiego?
mi sie bardzo podoba! prowadzi na luzie, ale tez na wysokim poziomie, na swoim zwyklym wysokim poziomie. nie wysuwa sie na pierwszy plan, nie robi bledow, a niejedna zapowiedz byla (jak dla mnie) bardzo ciekawa.
szkoda tylko, że uciął piosenkę przed ostatnim serwisem...
Neo01 pisze:Witam wszystkich stałych jak też sporadycznych forumowiczów. Bardzo miło spotkać się choćby tak, wirtualnie w gronie słuchaczy Trójki i fanów dobrej muzy. Jakieś typy na 1. miejsce dziś?
Schody oczywiscie.
Również mam taką cichą nasdzieję
ku3a pisze:jak oceniacie prowadzenie Stelmiego?
Też sądzę, że Stelmi sobie znakomicie radzi
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:37 pm przez nietoperek, łącznie zmieniany 1 raz.
saferłel pisze:Haha chciałem to dopisać na końcu, ale coś mnie powstrzymało, bo jeszcze by się inni, co nie znają twojej listy, oburzyli
ja bym sie nie oburzyła ani nie zdziwiła
co do propozycji DM do Topu mysle ze zamiast "People Are People" czy tez "Everything Counts" mogli wybrac coś bardziej ciekawego z repertuaru DM...
Czy kierowali sie tym zeby wybrac utwory wydane w przestrzeni czasowej?
Racja, w całej dyskografii DM jest dużo utworów, które mogły by DM reprezentować na WszechTopie.
Sądzę, że tak właśnie było - pomimo tego, co wyżej napisałem.. taki był zamysł twórców wszech topu jak mniemam - aby pojawiły się utwory w jakiś sposób kultowe i te, które obroniły się w czasie. Nie wiemy czy np. "Suffer Well" się obroni
Nie przepadam za Metallica, ale rozumiem jej pozycję i obecność w Topie.
Coś czuję, że "One" U2 będzie miało ładną pozycję.
PS. Nie martwcie się - ja w czwartek piszę poprawkę z angielskiego
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:24 pm przez reew, łącznie zmieniany 1 raz.
no i rozpoczynamy już pierwszą 30tkę
30. One - Metallica za wysoko ale posłucham
29. Led Zeppelin - Whole Lotta Love największy chyba awans w 14 Topie (+45) z 74. czy to oznacza,że Schody na najwyższym stopniu podium oby, choć Brothers In Arms też nie pogardzę
A co do "Lotty" Led Zeppelin przed świętami jakoś tak dzień po ich słynnym koncercie u mnie na lekcji Angielskiego tłumaczyliśmy tekst i gadaliśmy o nich.