Wzajemnie i witaj!anowika pisze: dźwięcznego 2014
XX Top Wszech Czasów w Trójce
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Re: XX Top Wszech Czasów w Trójce
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Nawet nie wiedziałem, że jest taka epka. No, temat U2 nigdy mnie zbyt dogłębnie nie zainteresował.konwicki1980 pisze:No ja to traktuję jako pełnowartościowy utwór z Wide Awake in America.Wprawdzie wydane miesiąc później niż singiel TUF, ale zawsze.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
semuś pisze:Jeden mój kolega z roboty jest Węgrem i nauczył mnie perfekcyjnie wymawiać nazwę tego utworu.
Następny raz można prosić z myślnikami i tytułami?Julinalia pisze:A to mòj top tej godziny:
1. Bob Dylan
A nie kojarzę kogo o kolejność wykonawca utwór, a nie na odwrót.
-
Ciekaw jestem czy "Another brick in the wall (Part II)" wreszcie awansuje, czy dalej spada. 7 razy Pink Floyd w Top 40, nikt nie pobije takiego wyniku.
Świetne połączenieGary pisze:dziewczyna o perłowych włosach, która nie jest szaloną Maryśką i ma pełne uzębienie

A tu ciągle nie ma wysypu Floydów
Liczę, że Hotel California do góry pójdzie 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1984
Przypomnę , że na LP 3 to był wielki przebój - w podsumowaniu 1985 miejsce 2 za "Carless Whisper" Georga Michaela.konwicki1980 pisze:No ja to traktuję jako pełnowartościowy utwór z Wide Awake in America.albarn pisze:Love Comes Tumbling to ledwo bisajd The Unforgettable Fire. Domyślam się, że to był listowy hit, ale jednak strona B singla, więc utwór niszowy w innych miejscach świata. Podejrzewam że jedyny b-side w historii TWC.zielonakoniczynka pisze:Safer, zdefiniuj ten "lokalny wynalazek," bo mnie to zaciekawiłoWprawdzie wydane miesiąc później niż singiel TUF, ale zawsze.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Niestety. Tylu wykonawców nie ma w top100, a taki PF ma nadmiar.jedrzej2012 pisze:7 razy Pink Floyd w Top 40, nikt nie pobije takiego wyniku.
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Czyli co, teraz już oficjalnie 3TWC jedynym TWC, gdzie pojawia się wykonawca z Węgier a nie ma nikogo ze Szkocji
?

-
Takiego rekordu pod względem liczby utworów, które zostały z zeszłego topu jeszcze nie było, 93 zostały i tylko 7 spadło.
Floydzi niech się sypią jak najpóźniej. Hotel może iść w górę, nie mam nic przeciwko. A teraz piękny duetkrysiron pisze:A tu ciągle nie ma wysypu FloydówLiczę, że Hotel California do góry pójdzie

Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 4:38 pm przez Ajtek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dire Straits jest ze Szkocji.saferłel pisze:Czyli co, teraz już oficjalnie 3TWC jedynym TWC, gdzie pojawia się wykonawca z Węgier a nie ma nikogo ze Szkocji?
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
"hello darkness, my old friend' - właśnie się ściemnia 

SIMON & GARFUNKEL ehhhhh, rozpływam się... Szkoda, że tak nisko
. Chociaż wolę np. The Boxer.

Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 4:38 pm przez Teddy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Smutno mojej mamie będzie, jej idole spadają o 2 miejsca, a liczyłem na awans na 26.
S&G. Cudownie.
- mara
Dustin Hoffman <3 

z Absolwenta. Sam się zastanawiam co w nim lepsze - muzyka, fabuła, czy gra aktorska.
The Sounds of Silence - super
Choć "Absolwenta" nie lubię.

strefa spadków
2oczka w dół
42 40. THE SOUND OF SILENCE - Simon And Garfunkel
2oczka w dół
42 40. THE SOUND OF SILENCE - Simon And Garfunkel
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Myślę że 3TWC także jedynym topem na świecie, gdzie pojawia się wykonawca z Polski!saferłel pisze:Czyli co, teraz już oficjalnie 3TWC jedynym TWC, gdzie pojawia się wykonawca z Węgier a nie ma nikogo ze Szkocji?
Ale szkoda Szkotów. Sporo fajnych kapel mają.
Jeden z najpiękniejszych numerów w topie. W sumie to szkoda, że ta rockowa gitara się odzywa - głosy panów wystarczyłyby.
Cześć Wszystkim.
Szczęśliwego Nowego Roku!
Na Omegę tym razem nie zagłosowałam, ale jak zawsze doskonale słucha się tego utworu.
Szczęśliwego Nowego Roku!
Na Omegę tym razem nie zagłosowałam, ale jak zawsze doskonale słucha się tego utworu.
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Nie wydaje mi się. Wiem, że Knopfler urodził się w Szkocji, ale to nie znaczy, że zespół jest szkocki. Co to to nie.jedrzej2012 pisze:Dire Straits jest ze Szkocji.saferłel pisze:Czyli co, teraz już oficjalnie 3TWC jedynym TWC, gdzie pojawia się wykonawca z Węgier a nie ma nikogo ze Szkocji?
- zielonakoniczynka
Kocham ten początek...
http://www.lememe.com/wp-content/upload ... friend.jpg
http://www.lememe.com/wp-content/upload ... friend.jpg