Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
saferłel pisze:Niestety nie wierzę by coś z ich repertuaru się pojawiło jeszcze :/, a przecież powinno być miejsca na Never Let me Down Again, Walking In My Shoes czy Jezusa.
albo "Martyr"
Haha chciałem to dopisać na końcu, ale coś mnie powstrzymało, bo jeszcze by się inni, co nie znają twojej listy, oburzyli
#33 pisałem wspomnieniowego maila do Stelmiego... Enjoy the Silence - kiedy myślę o tym utworze to widzę wspaniały koncert 9 czerwca 2006 r. w Warszawie
Teledysk do Enjoy the Silence jest fajny, ale do Personal Jesus lepszy.
Niestety nie wierzę by coś z ich repertuaru się pojawiło jeszcze :/, a przecież powinno być miejsca na Never Let me Down Again, Walking In My Shoes czy Jezusa.
No właśnie też tak niestety sądzę :/ Enjoy to wizytówka i z regóły ze wszystkich piosenek DM jest na najwyższym miejscu
saferłel pisze:Niestety nie wierzę by coś z ich repertuaru się pojawiło jeszcze :/, a przecież powinno być miejsca na Never Let me Down Again, Walking In My Shoes czy Jezusa.
"Personal Jesus" też było w propozycjach do głosowania...ale reanie patrząc na to, "Enjoy..." raczej jest najwyższą pozycją DM w TWC
ku3a pisze:ja nie wiem co ludzie widza w tych petardach. nigdy mnie to nie rajcowalo.
popieram. nienawidzę tego - marnotrastwo i niebezpieczeństwo. to jeden z powodów, dla których nowy rok witam przed komputerem/książką, a nie gdzieś indziej w mieście.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:37 pm przez nietoperek, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a pisze:ja nie wiem co ludzie widza w tych petardach. nigdy mnie to nie rajcowalo.
No wlasnie. moje zdanie podobne. w co niektorych miejscach na globie sa juz zakazy, w US za odpalanie wlasnorecznie robionych mozna do ciupy trafić. Do odpalania sa wyznaczone stadiony i bardzo czesto robia to osoby uprawnione. U nas pewnie zaraz by sie raban podniosl... zreszta. Nie moj biznes. Wczoraj 18 latej zginal, jakis 50 latek stracil reke jak odpalal wlasnej produkcji petarde.. widocznie ludziom potrzebne takie "doznania". Teraz to juz strach isc na rynek. Petardy nawet miedzy ludzi wrzucane.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:07 pm przez jblaminsky, łącznie zmieniany 1 raz.
saferłel pisze:Haha chciałem to dopisać na końcu, ale coś mnie powstrzymało, bo jeszcze by się inni, co nie znają twojej listy, oburzyli
ja bym sie nie oburzyła ani nie zdziwiła
co do propozycji DM do Topu mysle ze zamiast "People Are People" czy tez "Everything Counts" mogli wybrac coś bardziej ciekawego z repertuaru DM...
Czy kierowali sie tym zeby wybrac rózne utwory wydane w róznej (odmiennej) przestrzeni czasowej?
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:19 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Stairway To Heaven na 32. ale dobry żart
32. Metallica - The Unforgiven dla mnie jeden z ich lepszych utworów, bardziej go lubię od "Nothing Else Matters"