19. Zlot Forum LP3 - 22-24 maja 2015 r.

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Re: 19. Zlot Forum LP3 - 22-24 maja 2015 r.

Post autor: adameria »

bobby-x pisze:
jollyroger72 pisze:
BeataB pisze:A w tej grupie potwierdzonej tylko 2 kobity będą? :shock:
Jakie dwie? Atram842, BeataB, Martyr, neon.ka, uzi - czyli razem 5 :wink:
Czy ja mogę poprosić o zarezerwowanie fotografa abym mógł mieć poczynione zdjęcie z tymi 5 niewiastami?
Ożesz... ale mnie ominie... :know:

LLucky, jak wiadomo, ja się piszę wirtualnie, tak jak jesienią i najlepiej na ten sam "moment" zlotu. :wink:
Awatar użytkownika
jollyroger72
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176

Post autor: jollyroger72 »

adameria pisze:Ożesz... ale mnie ominie... :know:
Można zrobić focię tym pięciu paniom a potem Cię dokleimy. Technika czyni cuda :wink:

24 kwietnia omawialiśmy z Kubą sprawę tego, czy musimy i chcemy być zlotowo na Myśliwieckiej... Obaj optowaliśmy raczej za tym, by zlot rozpocząć od razu w Śródborowie. Co inni na to :?:
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Najbardziej chyba należy brać pod uwagę zdanie osób, które będą na zlocie po raz pierwszy.
jollyroger72 pisze:Można zrobić focię tym pięciu paniom a potem Cię dokleimy. Technika czyni cuda :wink:
Dobry pomysł. :wink: Jednakoż nie jestem zainteresowany "doklejaniem" mnie.
kajman

Post autor: kajman »

Na razie nie wiadomo czy ktoś nowy w piątek się pojawi.
Ja tam zawsze wolę zaczynać od listy, ale się nie upieram. To tak ogólnie, a szczegolnie: w przypadku Balonika nie (jesienią jak najbardziej, ale teraz nie), Marka raczej na tak, a druha zastępowego jak najbardziej tak.
Awatar użytkownika
BeataB

Post autor: BeataB »

Z przykrością zawiadamiam, że wczoraj z mężem otrzymaliśmy zaproszenie na komunię do córki znajomych przyjaciół, czego się zupełnie nie spodziewaliśmy. Tak więc ku radości lub ku smutkowi - nie będzie mnie na zlocie.... buuuu.... :cry:
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Re: 19. Zlot Forum LP3 - wiosna 2015

Post autor: bobby-x »

bobby-x pisze:
Nicoletta pisze: ale jak zaplanujecie na 9 kwietnia to mnie NA PEWNO nie będzie, bo 9 kwietnia jest co? ANATHEMA w Łodzi! :mrgreen:
pozycja obowiązkowa jak dla mnie :)
Panie Sierżancie, pojawiła się pierwsza rysa na zlocie wiosennym. Tu Anathema, tam AC/DC, a oprócz koncertów jeszcze 100 innych obowiązków domowych i ... będzie jak zwykle.
Panie Sierżancie, zlot nr 20 proponuję u Nicoletty w mieście a 21. u BeatyB w...tu jeszcze pomyślimy. Ja na twoim miejscu powiedziałbym tak "znajomym przyjaciół", sorry mój mąż będzie nas reprezentował na komunii a ja już wpłaciłam zaliczkę i jadę w inne rejony Polski bo mam misję tam do spełnienia i nic tego nie zmieni.

Ja się pojawiam jak zwykle "około 16:00" i będziemy wałkować literę "H" jak Halinka Wachowicz.
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Co do bytności na Liście w Trójce, ja uwielbiam to Radio, bardzo lubię tam wracać i świetnie się czuję w korytarzach na Myśliwieckiej :) . Tak więc zgadzam sie z kajmanem w obu zacytowanych zdaniach:
kajman pisze: Ja tam zawsze wolę zaczynać od listy, ale się nie upieram. To tak ogólnie, a szczegolnie: w przypadku Balonika nie (jesienią jak najbardziej, ale teraz nie), Marka raczej na tak, a druha zastępowego jak najbardziej tak.
Co do niedoszłych uczestniczek 19 zlotu forum.lp3.pl - BeatoB i Nicoletto, szkoda że Was nie będzie, mam nadzieję, ze to nie z powodu jakiegoś nagłego wewnętrznego strachu przed starymi wyjadaczami zlotowymi? :P
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja będę jednak do soboty, a więc proszę o jeden nocleg. Zdałem sobie sprawę, że w sobotę wieczorem będę na urodzinach bliskiej dla mnie osoby. Nie może mnie nie być.
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

Potwierdzam obecność na zlocie - owszem, w liczbie 2 osób, choć przez moment brałam pod uwagę możliwość, żeby przyjechać bez Tadzia. ;-)

Jeśli o mnie chodzi, to wolę zaczynać zlot w Śródborowie i tam słuchać Listy.
Awatar użytkownika
Nicoletta
Lokalizacja: ... if you want my address its number one at the end of the bar ...

Post autor: Nicoletta »

Martyr pisze: Co do niedoszłych uczestniczek 19 zlotu forum.lp3.pl - BeatoB i Nicoletto, szkoda że Was nie będzie, mam nadzieję, ze to nie z powodu jakiegoś nagłego wewnętrznego strachu przed starymi wyjadaczami zlotowymi? :P
Kto Was tam wie co jesteście w stanie wymyślić ;) więc może strach uzasadniony?:P
a tak na poważnie już, no ja bardzo chciałam, ale dość prozaiczne powody nie pozwalają mi na to. Ale ale ... 20 zlot we Wrocku jak się doczytałam to siłą rzeczy będę :)
no chyba, że będę już wtedy na drugiej półkuli, ale może nie ;)
Awatar użytkownika
BeataB

Re: 19. Zlot Forum LP3 - wiosna 2015

Post autor: BeataB »

bobby-x pisze: Ja na twoim miejscu powiedziałbym tak "znajomym przyjaciół", sorry mój mąż będzie nas reprezentował na komunii a ja już wpłaciłam zaliczkę i jadę w inne rejony Polski bo mam misję tam do spełnienia i nic tego nie zmieni.
Hehe ja nie wiem jak to u Ciebie w tym świecie to życie wygląda, ale u mnie nie jest ono tak oczywiste. Mój czasami jest bardziej w paski albo kropki ;) Żeby ten zlot był choć o połowę drogi bliżej to przyjechałabym tylko na pamiątkowe zdjęcie ;) Oczywiście w mojej blond głowie, było kilka szatańskich myśli, ale dzięki Bogu racjonalizm wziął górę (choć to zwyczajna dla mnie nowość).
A co do sugestii Martyr'a to we mnie zupełnie nie ma żadnych obaw. Oczywiście nie zakładałam przegranych drużyny kobiet w muzycznych zmaganiach ;) Liczyłam na Waszą "dżentelmeńską" ogładę. Myślę, że byłoby najfajniej na świecie, gdybyśmy z Nicolettą wpadły na zlot narobić małego rumoru ;)
Życzę jednak najwspanialszej, najmilszej, najlepszej, najciekawszej zabawy na świecie... no poza zlotem nr 20... ;) jak 20. zlot będzie we Wrocku to ja umrę ze szczęścia!!!!
Awatar użytkownika
barb42
Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam

Post autor: barb42 »

Przecież komunia tylko w niedzielę, do soboty można się zlotować. I jak na uroczystość zapraszają tylko trzy tygodnie wcześniej, to po cichu liczą na nieobecność. :wink:

Neonko, Tadzio rządzi, mistrz zlotu jednym słowem, podpisano zauroczona T. oczętami.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

jednak nie dam rady się pojawić na tym zlocie. Postaram się następnym razem :-)
LLucky
Listy Przebojów Trójki słucham od: ?

Post autor: LLucky »

Stan na 8 maja:

Będą i zaliczki opłacili:
atram842 - 1 nocleg (piątek-sobota)
Dekodi - 2 noclegi
djjack - 2 noclegi
jollyroger72 - 2 noclegi
kajman - 2 noclegi
kamil_snk - 2 noclegi
ku3a - 2 noclegi
LLucky - 2 noclegi
Martyr - 2 noclegi
neon.ka - 2 noclegi, na pewno nie sama ;)
tadzio3 - 1 nocleg
uzi - 2 noclegi
wwas - 2 noclegi
Yacy - 2 noclegi

Będą i zaliczek nie opłacili:
Geephard - ? noclegów
tsch - 1 nocleg (piątek-sobota)

Będą i zaliczek nie muszą opłacać (bo nie nocują):
bobby-x - sobota popołudnie i wieczór
Marcin Buchalski - sobota popołudnie i wieczór

Będzie przez Skype'a:
adameria

Nie będą:
Kuba (syn Dekodiego)
Nicoletta
Gary
BeataB
Miszon
TomaszBr
haszka
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2015 6:20 pm przez LLucky, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
bobby-x

Czyli Nowa-forum-lijek nie będzie, ani sztuki. A może to tak ma być po prostu, mocna grupa trzymająca zloto-władzę. Przypominam, że za dwa tygodnie w nasz zloto-weekend odbędzie się druga tura wyborów prezydenckich.
Skoro nie koniecznie musi następować wizyta na Myśliwieckiej to może spróbować co któryś zlot zorganizować hej gdzieś w Polsce? Mnie prawdopodobnie kierunek górski będzie coraz częściej odpowiadał. Szklarska, Tatry, Sudety.
ku3a

Post autor: ku3a »

LLucky pisze:tadzio3 - 2 noclegi
tadzio3 pisał, że, niestety, będzie tylko na 1 nocleg.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

jollyroger72 pisze:Obaj optowaliśmy raczej za tym, by zlot rozpocząć od razu w Śródborowie. Co inni na to :?:
dzisiejsze notowanie - zgodnie z zapisem na stronie Trójki - poprowadzi Balonik. Zlot za dwa tygodnie, więc pewnie też będzie Balonik...
kajman pisze:w przypadku Balonika nie
może jesienią się uda...
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

ku3a pisze:
Dokładnie. Uiściłem tez opłatę za jeden.
LLucky
Listy Przebojów Trójki słucham od: ?

Post autor: LLucky »

tadzio3 pisze:
ku3a pisze:
Dokładnie. Uiściłem tez opłatę za jeden.
I tak mam zapisane. Trzy razy sprawdzałem, czy dobrze wyedytowałem mój wpis, więc nie wiem, dlaczego znowu zdarzyła się pomyłka. Jedyne racjonalne wytłumaczenie, jakie przychodzi mi na myśl, to takie, że jakiś komputerowy chochlik utrudnia mi dostęp do forum. Oczywiście nie zmienia wpisów, ale potrafi nabroić w inny sposób. Odkąd się przeprowadziłem mam problemy z logowaniem się na forum, a właściwie nie tyle z samym zalogowaniem, co utrzymaniem się w stanie zalogowania. Często jest tak, że mam już gotowy wpis i klikam "Wyślij", a forum każe mi zalogować się na nowo. Loguję się, wpisuję go na nowo, klikam "Wyślij" i znowu to samo. Raz doszło nawet do tak kuriozalnej sytuacji, że zalogowałem się, dostałem komunikat o poprawnym zalogowaniu, a potem pojawiła się znowu strona do logowania. Częstotliwość tych wylogowań zdaje się zależeć od wahań temperatury na Alfa Centauri, ale prawdę mówiąc to już przestaje być śmieszne, przestaje być nawet wkurzające, a zaczyna być po prostu uciążliwe. Muszę ciągle na nowo przepisywać te same wpisy, więc albo robię to "metodą Copiego-Paste'a", albo po prostu wciskam "Wstecz" w przeglądarce licząc na to, że wpisana treść jeszcze gdzieś tam tkwi. Być może tak było i tym razem: wylogowało mnie, wróciłem do wcześniejszej edycji wpisu, a tam nie wszystko było jeszcze pozmieniane. Nie zauważyłem tego, tylko kliknąłem "Wyślij" i ucieszyłem się, że tym razem wpis wszedł.
Zresztą nieważne, jak było - przepraszam za zamieszanie i zapewniam, że nie wynika z tego, że jestem jakiś zakochany, zakichany czy przepracowany, bo problem dotyczy tylko wpisów na forum. W moich notatkach mam wszystko w porządku, w szczególności to, że tadzio3 opłacił 1 nocleg.

No i ciekawe, czy mi ten wpis wejdzie, czy nie... Na wszelki wypadek CTRL-A, CTRL-C... I teraz "Wyślij"...
ku3a

Najnowsze wieści z Myśliwieckiej.
Audycje nadawane są wciąż ze starego studia. Nowe niby całkowicie wyremontowane, ale trzeba poprawić jedną rzecz i nie wiadomo kiedy ruszy wyremontowane studio.
W obecnym studiu jest zakaz wprowadzania wycieczek.
Jeśli więc Lista będzie z obecnego, zastępczego studia, to niestety nie będziemy mogli przyjść.
Jeśli zaś będzie już z wyremontowanego, to jeszcze trzeba się będzie dowiadywać czy będziemy mogli przyjść.
Za tydzień Listę prowadzi Niedźwiedź, potem Balonik ma 3 tygodnie urlopu. W tym czasie prawdopodobnie będzie albo Niedźwiedź, albo Piotr Metz.
Pytanie więc czy podejmujemy już teraz sami jakąś decyzję, czy czekamy do końca na odpowiedź.
Awatar użytkownika
jollyroger72

Panu Metzowi chętnie uścisnąłbym dłoń, ale wybieram opcję śródborowską.
Awatar użytkownika
bobby-x

Już była opcja śródborowska, świetnie się słuchało w pokoju z neonką, Robertem, Marcinem, yyyy zapomniałem sorki :oops: z kim jeszcze, 5-6 nas było.
Awatar użytkownika
jollyroger72

bobby-x pisze:Już była opcja śródborowska, świetnie się słuchało w pokoju z neonką, Robertem, Marcinem, yyyy zapomniałem sorki :oops: z kim jeszcze, 5-6 nas było.
Ostatnią razą też tak było :lol:
Awatar użytkownika
bobby-x

Nie wiedziałem bo ostatnimi czasy jestem bobby sobotni.
ku3a

w sumie chyba 3 razy już była opcja śródborowska
ODPOWIEDZ