tadzio3 pisze:ku3a pisze:LLucky pisze:tadzio3 - 2 noclegi
tadzio3 pisał, że, niestety, będzie tylko na 1 nocleg.
Dokładnie. Uiściłem tez opłatę za jeden.
I tak mam zapisane. Trzy razy sprawdzałem, czy dobrze wyedytowałem mój wpis, więc nie wiem, dlaczego znowu zdarzyła się pomyłka. Jedyne racjonalne wytłumaczenie, jakie przychodzi mi na myśl, to takie, że jakiś komputerowy chochlik utrudnia mi dostęp do forum. Oczywiście nie zmienia wpisów, ale potrafi nabroić w inny sposób. Odkąd się przeprowadziłem mam problemy z logowaniem się na forum, a właściwie nie tyle z samym zalogowaniem, co utrzymaniem się w stanie zalogowania. Często jest tak, że mam już gotowy wpis i klikam "Wyślij", a forum każe mi zalogować się na nowo. Loguję się, wpisuję go na nowo, klikam "Wyślij" i znowu to samo. Raz doszło nawet do tak kuriozalnej sytuacji, że zalogowałem się, dostałem komunikat o poprawnym zalogowaniu, a potem pojawiła się znowu strona do logowania. Częstotliwość tych wylogowań zdaje się zależeć od wahań temperatury na Alfa Centauri, ale prawdę mówiąc to już przestaje być śmieszne, przestaje być nawet wkurzające, a zaczyna być po prostu uciążliwe. Muszę ciągle na nowo przepisywać te same wpisy, więc albo robię to "metodą Copiego-Paste'a", albo po prostu wciskam "Wstecz" w przeglądarce licząc na to, że wpisana treść jeszcze gdzieś tam tkwi. Być może tak było i tym razem: wylogowało mnie, wróciłem do wcześniejszej edycji wpisu, a tam nie wszystko było jeszcze pozmieniane. Nie zauważyłem tego, tylko kliknąłem "Wyślij" i ucieszyłem się, że tym razem wpis wszedł.
Zresztą nieważne, jak było - przepraszam za zamieszanie i zapewniam, że nie wynika z tego, że jestem jakiś zakochany, zakichany czy przepracowany, bo problem dotyczy tylko wpisów na forum. W moich notatkach mam wszystko w porządku, w szczególności to, że
tadzio3 opłacił 1 nocleg.
No i ciekawe, czy mi ten wpis wejdzie, czy nie... Na wszelki wypadek CTRL-A, CTRL-C... I teraz "Wyślij"...