W wolnym czasie odsłuchałem też kilka całych płyt, co przy trudności z wyborem może mieć wpływ na końcową kolejność. Powiem tylko, że numer 1 potwierdził swoją lokatę również innymi utworami. To dla mnie odkrycie tej edycji (a mojej pierwszej)

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
z tym, że mam dwie takie osoby [u mnie max kajmana oznacza, że piosenka jest w pierwszej 11, a ocena minimalna, że wywaliłam ją z listy odtwarzania]kajman pisze:Jedna osoba wrzuciła 2 utwory, z których jeden dostał maxa, drugi ocenę minimalną.
Przy czym jak chyba doczytałaś u mnie przybrało to formę skrajną.neon.ka pisze:no i mam podobną sytuację do kajmana
A ja nie wiem ile, bo niestety pliku TomaszaBr odtworzyć w stanie nie jestem (bo ma zbyt nowego excela), ale na pewno nie tak dużo, bo takich utworów mam w sumie (jak napisałem powyżej) 18. W związku z tym nie wiem także, kto najlepiej wypadł, ale chyba w top14 (to moi finaliści) chyba nikt nie ma 2 utworów (i zdarza mi się coś takiego po raz pierwszy).neon.ka pisze:obydwóch propozycji aż 8 osób nie mam już na liście odtwarzania
po Twoim zgłoszeniu problemu poprawiłem od razu na chomiku na wersję, którą powinieneś otworzyćkajman pisze:A ja nie wiem ile, bo niestety pliku TomaszaBr odtworzyć w stanie nie jestem (bo ma zbyt nowego excela)
ale:kajman pisze:Dzięki! Nie wpadłem na to, żeby sprawdzić ponownie.
[url=http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=444457#p444457]TomaszBr[/url] 22 listopada pisze:Dzięki, poprawiłem, przy okazji jest już w formacie, w którym kajman powinien bezproblemowo otworzyć
Sądziłem, że ta nazwa to zbieg okoliczności, a tu...ADDY pisze:PS Nie oceniam mojej piosenki zaproponowanej przez Matiego94.
Może mu się własny utwór nie podoba?konwicki1980 pisze:Możesz na siebie zagłosować.
No dokładnieYacy pisze:wystarczy, że jest 11 lepszych i już głosu brak
To do mnie nie wysyłaj.TomaszBr pisze:PW chciałem wysłać jutro do tych, którzy nie dali w jakikolwiek sposób znać, że pamiętają o głosowaniu i zamierzają zagłosować