a grają Coldplay i Kravitza, ale tych starszych i lepszychmiszony pisze:Nosowska w Trójce, Nosowska w Tvp

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
a grają Coldplay i Kravitza, ale tych starszych i lepszychmiszony pisze:Nosowska w Trójce, Nosowska w Tvp
Przecież napisałem, że nie mogłem słuchać pierwszych dwóch godzin! I jakie by nie były powody, chyba mam prawo bardziej lubić tradycyjne listy, niż okraszone różnymi rodzaju "atrakcjami"?adameria pisze:Słyszałeś sam początek listy? Dlaczego tacy a nie inni goście, dlaczego dzisiaj lista jest w Krakowie?
Nie sprowadzaj tego do absurdu!adameria pisze:najlepiej sucha prezentacja samych wyników.
Maili słuchaczy też nie wolno czytać, nie zapraszać Helki
(...)jeden jedyny cel - wyniki, wyniki, wyniki...i ten... <faceplam>...
może to niepopularne, co napiszę, ale nie lubiłem tego i cieszę się, że już tego nie ma. Uważam, że dobrym miejscem na tego typu "dodatki" są tzw. audycje okołolistowe.adameria pisze:rozmowy z Aliną Dragan
to była udręka, a "kącik Marii" (zdrowaś?) był koszmarem
Z większymi miastami: Wrocław, Kraków, Poznań - mam problem, byłem w nich ze 2-3 razy tylko szybkim przejazdem blachosmrodowym, autobusowym lub pociągowym.barb42 pisze:Bobby-x, mieszkam tu, ale to nie jest moje miasto. Wrocław mnie autentycznie zachwyca za każdym razem,ten zachwyt udziela się również mojej rodzinie.
A kiedyś kochałam tylko Cieszyn i Kraków, by nie pozostać OT.
W górę ale jednak w dół?adameria pisze:Ta zapowiedź dzisiaj to debeściak. Brawa dla Jego Magnificencji!
zapraszamy częściej- wszystkie trzy są ładnebobby-x pisze:Z większymi miastami: Wrocław, Kraków, Poznań - mam problem, byłem w nich ze 2-3 razy tylko szybkim przejazdem blachosmrodowym, autobusowym lub pociągowym.barb42 pisze:Bobby-x, mieszkam tu, ale to nie jest moje miasto. Wrocław mnie autentycznie zachwyca za każdym razem,ten zachwyt udziela się również mojej rodzinie.
A kiedyś kochałam tylko Cieszyn i Kraków, by nie pozostać OT.
Dziękuję. Mam kompletnie inny punkt widzenia. Lista bez dodatków byłaby niczym nomen-omen pusta studnia i Bogu dzięki, że te dodatki są.gżegoż pisze:może to niepopularne, co napiszę, ale nie lubiłem tego i cieszę się, że już tego nie ma. Uważam, że dobrym miejscem na tego typu "dodatki" są tzw. audycje okołolistowe
Dokładnie. Inaczej najlepsza byłaby lista bez emisji.adameria pisze:Dziękuję. Mam kompletnie inny punkt widzenia. Lista bez dodatków byłaby niczym nomen-omen pusta studnia i Bogu dzięki, że te dodatki są.
Nie pobijcie się, każdy coś lubi lub nie, zawsze można wyłączyć radio, po 25 latach ścisłych notatek i statystyk przestać słuchać .... itp Cholera znowu Rojas z pominięciem na pierwszym.gżegoż pisze:gżegoż"]może to niepopularne, co napiszę, ale nie lubiłem tego i cieszę się, że już tego nie ma. Uważam, że dobrym miejscem na tego typu "dodatki" są tzw. audycje okołolistowe.
I czy na tym nie moglibyśmy poprzestać? Ty masz swój punkt widzenia, ja mam swój i każdy z nas ma prawo go przedstawić. Ja tęsknię za tradycyjną listą, a Ty pewnie za kolejną wyjazdową i każdy z nas ma do tego prawo. Dziękuję.adameria pisze:Dziękuję. Mam kompletnie inny punkt widzenia.
I tu się właśnie z Wami zgadzam. Lista bez takowych dodatków byłaby tylko suchą prezentacją wyników, a dzięki różnym "wkrętom" niektóre pamięta się przez dziesięciolecia!konwicki1980 pisze:Dokładnie. Inaczej najlepsza byłaby lista bez emisji.adameria pisze:Dziękuję. Mam kompletnie inny punkt widzenia. Lista bez dodatków byłaby niczym nomen-omen pusta studnia i Bogu dzięki, że te dodatki są.
Bobby, ja jestem wyluzowany, agresywność - zero, tylko chciałem poznać punkt widzenia Kolegi z forum. Już znam, OK, dziękuję. A przesadzać nie należy w żadną stronę. Lista z samymi wierszykami byłaby dzisiaj nie do zniesienia. Z tym, że tak się składa, że ja kiedyś rozmawiałem z Niedźwiedziem o wyjazdowych i znam jego punkt widzenia. No i dzisiaj zrealizował dokładnie to, co mi powiedział.bobby-x pisze:Nie pobijcie się