ZostałyTomekk pisze:Ciekawe czy moje punkty zostały doliczone za ten utwór.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
ZostałyTomekk pisze:Ciekawe czy moje punkty zostały doliczone za ten utwór.
Chyba Triquetra, ale już wracamy z Gnijącym światemgżegoż pisze:Co to teraz leci
Ja na pewno nie usłyszę "Polskiego mięsa"Tomekk pisze:Ciekawe czy wszystkie utwory z mojego Top 20 usłyszę dzisiaj
Oczywista że osobno, przecie to inne utwory.gżegoż pisze:W końcu gnijący i ginący światy zostały policzone razem czy osobno?
Ale "kołnierzy" szkodaTomekk pisze:Trudno, te błędy to cały urok audycji![]()
"Potrzebuję wczoraj" znacznie lepiej brzmi z płyty, niż na żywo. Ale to tylko moja opiniagżegoż pisze:co za pani śpiewa w "Synu miasta"?
Ale pasowało do zapowiedzigżegoż pisze:"Potrzebuję wczoraj" znacznie lepiej brzmi z płyty, niż na żywo. Ale to tylko moja opinia
Też bardzo żałuję, zwłaszcza, że zapowiedź była dość rozbudowana.Neo01 pisze:Ale "kołnierzy" szkoda
Również nie wiem, ale całkiem niedawno się dowiedziałem, że to cover.gżegoż pisze:Ponawiam pytanie:gżegoż pisze:co za pani śpiewa w "Synu miasta"?
Z Natalią Fiedorczuk, wokalistką Happy Pills i Orchid. Kiedyś uwielbiałem ten kawałek, teraz bardzo cenię.Tomekk pisze:Nie znam wersji z Kasią Nosowską, ale ta, która jest teraz emitowana, to z jakąś inną wokalistką.