choćbyś z pistoletem zaszedł drogę powrotów nie będzieGary pisze:W takim razie nie będzie już nowości/powrotów najprawdopodobniej

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
choćbyś z pistoletem zaszedł drogę powrotów nie będzieGary pisze:W takim razie nie będzie już nowości/powrotów najprawdopodobniej
"Mimo wszystko" jakoś się trzyma. Gdzie będzie "Hydropiekłowstąpienie"? niech już lepiej w górę idzie, bo rok temu najniżej w historii.albarn pisze:choćbyś z pistoletem zaszedł drogę powrotów nie będzieGary pisze:W takim razie nie będzie już nowości/powrotów najprawdopodobniej
"Zrzuty" byłyby lepsze.kajman pisze:Słucham Starego Miasta i chyba niczego gorszego w tym topie nie będzie. Totalna porażka.
Bardzo sympatyczna postać, chyba nawet sympatyczniejsza niż Lica.jedrzej2012 pisze:W Luxtorpedzie jest Przemek "Hans" Frencel z 52 Dębiec, jednej z grup hiphopowych.
A dla mnie Stare Miasto ma coś takiego w sobie, że gula w gardle i łzy w oczach mi stają.kajman pisze:Słucham Starego Miasta i chyba niczego gorszego w tym topie nie będzie. Totalna porażka.
Chłopie, nie marudź tak. Ja się będę powstrzymywał od wyrażania dezaprobaty dla koszmarów z pierwszych 3-4 dziesiątek, więc weź ze mnie przykładkajman pisze:Słucham Starego Miasta i chyba niczego gorszego w tym topie nie będzie. Totalna porażka.