Podczas planowania ewentualnych terminów można uwzględnić, że przy topie DCD nie będzie przedłużania pierwotnego, końcowego terminu

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Ja z przyjemnoscią wezmę udział w topie DCDRobert pisze:Oczywiście zgłaszam gotowość poprowadzenia Topu Dead Can Dance
Podczas planowania ewentualnych terminów można uwzględnić, że przy topie DCD nie będzie przedłużania pierwotnego, końcowego terminuMogę go otworzyć nawet odpowiednio wcześniej, jeszcze przed zakończeniem topu Camela, szczególnie dla osób, które nie mają ochoty brać udziału w tym pierwszym topie.
O, dziękuję bardzo, to miłe.gżegoż pisze:2. Archive (jako prezent urodzinowy dla neon.ki, bo wczoraj nie byłem na forum i nie mogłem złożyć życzeń, a bez moich wypaczonych głosów ich topu mogłoby nie być)
Jeśli można, to ja jednak zrzekłabym się prowadzenia - w związku z życiowym wyzwaniem, jakim jest Tadziokonwicki1980 pisze:Potencjalni prowadzący Topów:
Archive - neon.ka
A ja się nie zgadzam ani z tym, że jest zły, ani z tym, że jego głos coś pokazał. Pokazał, że można świadomie ustawiać wyniki, ale nie widzę w tym nic złego. I w ogóle jego głos zmienił tylko dwie rzeczy: dodał jeden top i zmienił ich kolejność.adameria pisze:Obecny system jest kompletnie do niczego i pokazałeś to pierwszorzędnie.
Nie sądzę, żeby tak było.adameria pisze:Co do zmowy w głosowaniach tajnych - czy obecnie tak jest też w głosowaniach na NL?
Ale jeżeli to oczywiście byłoby to tajne, bo jawne doprowadziłoby do bardzo dziwnych kombinacji.adameria pisze:No i nie wyobrażam sobie, gdyby były 2 etapy, żeby proponować więcej niż 2 zespoły.
To mocno nierealny (a może nie nierealny, bo zawsze można to zrobić, ale niesprawiedliwy) pomysł. W NL jest ściśle ustalona kolejność, a w PT to być losował pary czy ustawiał alfabetycznie? I co z nadwyżką ponad potęgę dwójki? Od razu w drugiej rundzie? I też losowanie, które się tam załapią?adameria pisze:Już kiedyś, dawno temu, o tym pisałem, ale zostałem za to zjechany, że drugi etap mógłby być nawet fazą pucharową na wzór NL...
Dobra to podejmuję sięRobinson pisze:Jak możesz, to poprowadź proszę.
Co do robienia topów na tzw. zakładkę to nie widzę przeszkód. Jeżeli np. Camel ma trwać do końca stycznia to można np. w połowie stycznia otworzyć DCD. Jeżeli termin topu DCD byłby np. do końca lutego to np. tydzień wcześniej otworzyć IM.kajman pisze:Zgłaszałem propozycję robienia topów na zakładkę w innym wątku, a tam tylko wypowiedzi pozytywne się pojawiły. Wprawdzie tylko dwie, ale sprzeciwów tam nie dostrzegłem.
dopiero zauważyłem ten post (dzięki reklamie w innym temaciekonwicki1980 pisze:Kolejnym potencjalnym prowadzącym topu Archive jest TomaszBr. Poproszę o deklarację w tej sprawie. Doświadczenie już Jędrek ma, więc mam nadzieję, że nie odmówi.
No strasznie namieszałeś z tym utworem. Nieumieszczenie go w spisie potraktowałem jako utożsamienie go z utworem, który był w spisie i uważam, że albo powinienem mieć jeszcze możliwość korekty głosu albo ten utwór będzie liczony z tym drugim łącznie, jeżeli u kogoś się pojawi.konwicki1980 pisze:Swoją drogą, po co kajmanowi zestaw utworów, skoro w topie Camela na 1. miejscu umieścił utwór, którego w zasadzie w spisie nie było.Ja akurat DCD znam bardzo dobrze, więc słuchanie będzie wielką przyjemnością, a nie odkrywaniem czegoś nieznanego.