kamil_snk pisze:Słuchać Listy 40 lat - to dopiero wyczyn
No nawet ja słucham dopiero 32.
Właśnie miałem pisać że nawet dłużej od kajmana, ale mi umknęło (to chyba przez to niewyspanie spowodowane m.in. remontami, neurony już coraz słabiej mi się stykają).
O, jaka fajna słuchawka . Aż myślałem, że jednak nie pozdrowi, szkoda że Marek ją namówił na koniec.
Sugarman. Pomyślałem sobie, że też bym sobie tak na emeryturze pobrzdkąkał. I chyba sobie nawet kupię płytę, bo jak na razie wszystko co było na Liście mi się podobało i głosowałem.
Miszon pisze:
Sugarman. Pomyślałem sobie, że też bym sobie tak na emeryturze pobrzdkąkał. I chyba sobie nawet kupię płytę, bo jak na razie wszystko co było na Liście mi się podobało i głosowałem.
kajman ma chyba taki zeszyt?
Ja z lat swej młodości to pamiętam, że prowadziłem podobny ale z własnym i to comiesięcznym podsumowaniem przebojów!
Ale teraz nawet nie wiem czy jeszcze bym go odnalazł...
Sundrajta pisze:kajman ma chyba taki zeszyt?
Ja z lat swej młodości to pamiętam, że prowadziłem podobny ale z własnym i to comiesięcznym podsumowaniem przebojów!
Sundrajta pisze:kajman ma chyba taki zeszyt?
Mój chyba już 9 leci. Wszycho A4.
Mój dopiero czwarty, wyłącznie A5.
Uuuuu...Grzegorz!
Miszon pisze:
Obejrzyj jeszcze film o Rodriguezie
Jak będzie gdzieś w TV, to obejrzę.
O, reprezentacja Forum!
No i teraz pytanie co wypadło? Anathema to raczej pewniak, ale co poza nim? Wygląda na to, że albo Nohavica albo Daft. Bo nie sądzę, żeby Purple, Kult lub Alice.