Pewnie jakieś fluorescencyjne>anowika pisze:małżonek bakcyli bogactwem świeci przykładem
i mogłyby jako Fluorescent and the Machine jeszcze śpiewać "no light< no light"
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Pewnie jakieś fluorescencyjne>anowika pisze:małżonek bakcyli bogactwem świeci przykładem
Raczej nie.słoik pisze:Nie jest żubrzy?
Hitlera nie widziałam ale ta wersja ze Sparty jest fenomenalna.Gary pisze:nie chciałbym na końcu dzisiejszego notowania dojść do wniosku, że wstawiając na Walla parodię z Hitlerem i cover z gitarą, przyłozyłem dwie cegły do wyrównania rekordu Queen na LP3.
Nie wpadłem na to że może być coś mniej wymagającego niż Kasabian.FOXD pisze:Bo Kasabian np. to już nieco bardziej wymagająca muzyka niż Gotye
jeśli tak będzie, to siadam do przeróbki Mastodona i wrzucam na Wallakrzysiek83 pisze:Oj Gary. Można się pocieszyć, że powstrzymałeś krwiożerczą Adelę przed kolejnym pierwszym miejscem i to z tak dramatycznym nagraniem.
Ech te zgryźliwości .....kajman pisze:Nie wpadłem na to że może być coś mniej wymagającego niż Kasabian.FOXD pisze:Bo Kasabian np. to już nieco bardziej wymagająca muzyka niż Gotye
Cokolwiek by nie wypadło z top30 to i tak będzie ona zdecydowanie gorsza w tym tygodniu niż w poprzednim.
Teraz to jest jeszcze dobrze, ale jak popatrzysz 15 lat wstecz to szybko wychwycisz, że ludzie nie głosowali na "Everlong", "Walking After You", "My Hero" czy "Monkey Wrench" to tych już dzisiaj absolutnie klasycznych utworów zespołu nie było na liście bo Trójka ich po prostu nie grała. Ciekawe?ADDY pisze:Ja coś czuję, że za 10 lat Foo Fightersi (czy tam Fighterzy chyba raczej) będą grani w radiu, a słuchacze będą się zastanawiali, dlaczego nie głosowali na nich 10 lat wstecz.
z jakies circle about 200 glosowanimag pisze:Muzykoterapia - niewiele zabrakło. Oby za tydzień w "30"!!!
I to mi się podoba!Gary pisze:jeśli tak będzie, to siadam do przeróbki Mastodona i wrzucam na Wallakrzysiek83 pisze:Oj Gary. Można się pocieszyć, że powstrzymałeś krwiożerczą Adelę przed kolejnym pierwszym miejscem i to z tak dramatycznym nagraniem.
No przecież nawet Nirvana za życia Kurta nie miała numeru jeden na LP3 (w 1995 był The Man Who Sold The World.) A co dopiero FFADDY pisze:Ja coś czuję, że za 10 lat Foo Fightersi (czy tam Fighterzy chyba raczej) będą grani w radiu, a słuchacze będą się zastanawiali, dlaczego nie głosowali na nich 10 lat wstecz.
Dzisiaj musi wrócić Gotye. A ani Mastodon ani Kazik nie powinni dojść na szczyt (tak sądzę i tak chciałbym). Natomiast pewnie wejdzie Red Box (mimo że jest słabiutki, a takie Chenko nie dało rady).FOXD pisze:Dzisiaj pierwsze miejsce ma Mastodom lub Kazik
Zgadzam się co do Red Boxów- Chenko, The Sign, Hurricane były o wiele lepsze!kajman pisze:Dzisiaj musi wrócić Gotye. A ani Mastodon ani Kazik nie powinni dojść na szczyt (tak sądzę i tak chciałbym). Natomiast pewnie wejdzie Red Box (mimo że jest słabiutki, a takie Chenko nie dało rady).FOXD pisze:Dzisiaj pierwsze miejsce ma Mastodom lub Kazik
Kasabian to bardzo zasłużony zespół dla dzisiejszej muzyki. W odróżnieniu od innych zespołów oni coś naprawdę proponują. Jest to przebojowe, ale to nie jest zarzut, a takie rzeczy jak "Club Foot", "L.S.F." czy "Fire" to dziś już absolutna klasyka. I na dodatek wszystko dobrze się na wyspach sprzedaje, są fajne koncerty, a i recenzje znakomite dlaczego na bank Gotye musi jeszcze dużo zrobić, aby im dorównać.kajman pisze:Nie wpadłem na to że może być coś mniej wymagającego niż Kasabian.FOXD pisze:Bo Kasabian np. to już nieco bardziej wymagająca muzyka niż Gotye
Cokolwiek by nie wypadło z top30 to i tak będzie ona zdecydowanie gorsza w tym tygodniu niż w poprzednim.
Ano tak, dla niektórych wystarczy przeróbka LZ przez Santanę i są w stanie to ocenić jako "arcydzieło"marsvolta pisze:Kasabian to bardzo zasłużony zespół dla dzisiejszej muzyki. W odróżnieniu od innych zespołów oni coś naprawdę proponują. Jest to przebojowe, ale to nie jest zarzut, a takie rzeczy jak "Club Foot", "L.S.F." czy "Fire" to dziś już absolutna klasyka. I na dodatek wszystko dobrze się na wyspach sprzedaje, są fajne koncerty, a i recenzje znakomite dlaczego na bank Gotye musi jeszcze dużo zrobić, aby im dorównać.