Ja mam nadzieję, że jednak w tym tygodniu nie wejdzie do top30.Adamsky pisze:Oj, będzie dziś ciekawie z debiutem Gotje w 30tce. Chyba na 100% w pierwszej 10tce...
Głosowanie na 1546 notowanie LP3
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Re: Głosowanie na 1546 notowanie LP3
- Isenor
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007( Not. 1301)
kajman pisze:Ja mam nadzieję, że jednak w tym tygodniu nie wejdzie do top30.Adamsky pisze:Oj, będzie dziś ciekawie z debiutem Gotje w 30tce. Chyba na 100% w pierwszej 10tce...
Może być różnie

Tydzień temu: 91osób, 126 piosenek. Teraz: 86 osób, 132 piosenki. Ciekawa sytuacja
I na aż 31 utworów zagłosowała zaledwie jedna osoba. To chyba jedno z rekordowych notowań pod tym względem? 

A Ty się do tego przyczyniłeś, bo tym razem nie zagłosowałeś na Muariolanzę.gżegoż pisze:I na aż 31 utworów zagłosowała zaledwie jedna osoba. To chyba jedno z rekordowych notowań pod tym względem?

- Adamsky
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania # 202
- Kontakt:
Gotye skoczył na Liście zgodnie z przewidywaniami, ale... jak to bywa, pieśni łatwo wpadające w ucho szybko się nudzą
Może jeszcze z dwa tygodnie lekkiej tendencji wzrostowej a potem... chyba krach w dół i... trza będzie czekać na nową płytę, bo z "Making Mirrors" raczej nic więcej nie ma szans na 30tkę.

Może jeszcze z dwa tygodnie lekkiej tendencji wzrostowej a potem... chyba krach w dół i... trza będzie czekać na nową płytę, bo z "Making Mirrors" raczej nic więcej nie ma szans na 30tkę.
bardzo rzadko piszę o czymś innym niż rekordy, debiuty i zmiany na szczycie.Adamsky pisze:Ciekawe czemu ku3a nic o Gotje nie wspomniał we "wstępniaku" ?!?