czyli INXS obronil tylek. Kto wypadl? Voo Voo i Maanam? A ukryta mam nadzieje byla Ramona Rey, bo nie chcialbym zeby to cos bylo w pierwszej pietnastce.
Ostatnio zmieniony pt lip 14, 2006 8:50 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 1 raz.
Campari pisze:nowości?
pewnie Keane i R. Kasprzycki
w Riverside też wątpie
e tam, no cos Ty! Nowoscia z pominieciem Poczekalni bedzie Hey
Niestety Hey nie będzie nigdzie nowością dlatego że żaden z utworów-nowości ze szczęśliwej siódemki z 1275 notowania nie został dopisany do propozycji do głosowania.
Zaraz piszę maila do Marka.
Byłabym Ci wdzięczna, możesz podpisac również ode mnie
I widać w tym momencie jak utwory mają szansę wejść na listę gdy nie ma ich w zestawie do głosowania. Kiedys pisałem o tym w innym temacie że 95-97 % utworów ma głosy ze strony a te maile czy kartki pocztowe są g. warte. Nawet HEY nie ma szansy pojawiania się nawet w nieszczęśliwej gdy nie jest w propozycjach.
ku3a pisze:czyli INXS obronil tylek. Kto wypadl? Voo Voo i Maanam? A ukryta mam nadzieje byla Ramona Rey, bo nie chcialbym zeby to cos bylo w pierwszej pietnastce.
bobby-x pisze:I widać w tym momencie jak utwory mają szansę wejść na listę gdy nie ma ich w zestawie do głosowania. Kiedys pisałem o tym w innym temacie że 95-97 % utworów ma głosy ze strony a te maile czy kartki pocztowe są g. warte. Nawet HEY nie ma szansy pojawiania się nawet w nieszczęśliwej gdy nie jest w propozycjach.
święta prawda- LP3 jest już totalnie zdominownana przez internet. Ja juz baaardzo dawno nie głoswowałem w inny sposób- czasem tylko wysyłałem swoje propozycje do wstawienia do zestawu.
myślicie, że wypadło???? A może ukryte?! Tylko na którym??? ukryte. Bez sensu ten pomysl. No ale rozumiem, ze po prostu jakichs plyt nie wzieli, bo kazde inne rozwiazanie jest moim zdaniem glupie.
Ukryte !!!! Pomocnicy Marka (tutaj Ewa) niebiorą 50-57 płyt (singli) z utworami tylko zgrywają wszystkie utwory na jeden lub dwa krążki CD i już. Dlatego czasem w listach wyjazdowych "zapominają" coś zagrać. W 1276 liście Marek specjalnie nie gra 7 utworów. Macie rację że to bez sensu.
trzpaw pisze:15 Sorry i tak zbyt mały spadek.Tej Pani już dziękujemy
a to dlaczego? widac ze ypowym fanom trojki brakuje finezji, maja jej zapas najwyzej na tydzien. ja chcialbym powrotu Sorry na 1., to bylaby sensacja. A wiadomo - sensacje są najlepsze