ale o jaki utwór chodziło to nie kojarzę w tej chwili.
A może to LLucky napisał to łagodniej?abd3mz pisze:jakoś tak.choć wydaje misie, że powiedziałem jakoś łagodniej...
Nie no, panowie, brak mi słów!Beach Boy Radio to supergrupa założona przez byłych członków zespołów The Beatles, Porcupine Tree, Nine Inch Nails oraz TPN25. Ich pierwszy koncert na Estadio da Śródborów zgodnie został okrzyknięty najlepszym występem w historii muzyki.
Zespół gra muzykę zwaną potocznie „vegetarian grind pop”.
też nie pamiętam jaki to był kawałek, ale tekst Sebastiana nieziemskiLLucky pisze:To zdaje się on jest autorem powiedzenia "tylko ja wiem jak zrypany mózg ma kajman"
moja papugo Aro - kapitalneneon.ka pisze:autorzy: LLucky, neon.ka.
aż taka kaszana?prz_rulez pisze:Nie no, panowie, brak mi słów!
Jak przesłuchałem Barbrę i Enjoy'a to całkiem nieźle wyszły. Tylko trochę szum w tle przeszkadza.prz_rulez pisze:To teraz została już tylko jedna rzecz....
DODAĆ BEACHE DO ZESTAWU!
Niby tak, tylko wokalisty nie słychać. (zwłaszcza w Enjoy'u)TomaszBr pisze:Te szumy to zapewne integralna część piosenekZ nimi są lepsze
pewnie tam było "im kwiaty"...neon.ka pisze:Przyniosła {...?] kwiaciareczka.
dobrze rozszyfrowaneneon.ka pisze:pewnie ?będzie? młody falcoeagle.
Tak było, jota w jotem!neon.ka pisze: Takie oto jest moje wspomnienie tej sytuacji, być może LLucky ma w głowie zupełnie inny obraz.
Podpisuję się!prz_rulez pisze:Jeśli wysyłałeś coś na maila, pod którym się tu rejestrowałem, to na pewno nie.
Jakby się dało, to poproszę na PM