Kod: Zaznacz cały
| 31 | 0 | | N | Going Out In Style - Dropkick Murphys | ZG |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 31 | 0 | | N | Going Out In Style - Dropkick Murphys | ZG |Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+
| 31 | 0 | | N | Going Out In Style - Dropkick Murphys | ZG |
| 32 | 32 | | 0 | To co zostanie - Voo Voo | PL |
| 33 | 40 | | +7 | Precious - Paatos | ZG |
| 34 | 34 | | 0 | You Don't Know My Mind - Hugh Laurie | ZG |
| 35 | 35 | | 0 | Deeper Understanding - Kate Bush | ZG |
| 36 | 39 | | +3 | Piece of Paradise - John Porter | ZG |
| 37 | 37 | | 0 | You Saved Me - Skunk Anansie | ZG |
| 38 | 42 | | +4 | Dilly - Band of Horses | ZG |
| 39 | 36 | | -3 | Newcomer (Sunny Take) - Wojtek Mazolewski Quintet | PL |
| 40 | 33 | | -7 | L.I.F.E.G.O.E.S.O.N. - Noah And The Whale | ZG |
| 41 | 43 | | +2 | Helpnessless Blues - Fleet Foxes | ZG |
| 42 | 49 | | +7 | Postcards From a Young Man - Manic Street Preachers | ZG |
| 43 | 0 | | N | Love is Found - Sade | ZG |
| 44 | 0 | | N | Summer Moved On (live) - a-ha | ZG |
| 45 | 38 | | -7 | I Want the World to Stop - Belle & Sebastian | ZG |
| 46 | 0 | | N | Boso - Zakopower | PL |
| 47 | 48 | | +1 | Girl Panic! - Duran Duran | ZG |
| 48 | 41 | | -7 | The Immortals - Kings of Leon | ZG |
| 49 | 47 | | -2 | Gorączka - T. Love Alternative | PL |
| 50 | 46 | | -4 | Still in Love with You - Sade | ZG |
+-----+-----+------+-------+--------------------------------------------------------------+------+ehm... czy to w ramach Juwenaliów? holender, nie byłam na ostatnim warszawskim klubowym Myslovitzu w Warszawie, a tu widzę, że omija mnie ich kolejna wizyta u nas...Miszon pisze:Joł. JEdnak nie poszedłem na KObranockę i Myslovitza.
Czemu nie? "Drops of jupiter" było niewiele krócej, a pamiętam jak przez mgłę. W ogóle nie należy liczyć się z moją pamięcią.kajman pisze:Czy naprawdę sądzisz, że to było poważnie?
Ja tam wolę sex uprawiać niż oglądać i to niezależnie czy w wielkim czy małym mieście.zbyszu pisze:Ale nalogowo ogladam/oglądałem "Sex w wielkim miescie" - w tygodniu było codziennie o godz. 0.45. Czyli jednak stukniety
A nawet w całkiem małej Portmonetce.kajman pisze:Ja tam wolę sex uprawiać niż oglądać i to niezależnie czy w wielkim czy małym mieście.
wszystko mozliwe chyba, bo coś mi się zdaje że to 31 miejsce sugeruje, że głosów było jednak sporo mniej w związku z tą awarią w systemie na stronach trójkowych...Brian pisze:Nie no, ja nie mogę wyjść z wrażenia...![]()
To w takim razie poproszę jeszcze Krawat na pierwszym, Lottę na drugim, a Serducho niech zamyka podium
Ale jest tam sporo przekłamań..najbardziej banalne to vicodin..nie mógłby go brać tyle bo tam są końskie dawki paracetamolu a ten jak wiadomo niszczy wątrobę w dużych ilościach ( i jeżeli dobrze pamiętam ma za zadanie hamować narkotyczne działanie drugiego składnika)Miszon pisze:Ja oglądam i to chyba jedyny serial jaki w tej chwili oglądam. A nawet na pewno.
Aczkolwiek w tej chwili nie oglądam, bo powtórki lecą. A jak się wie, jaka to choroba, to już nie jest takie fajne.
Aczkolwiek przyznaję, że oglądanie tego w towarzystwie diagnosty jest dużo ciekawsze i bez takiego towarzystwa bym chyba nie zaczął oglądać.
Tak.neon.ka pisze:ehm... czy to w ramach Juwenaliów? holender, nie byłam na ostatnim warszawskim klubowym Myslovitzu w Warszawie, a tu widzę, że omija mnie ich kolejna wizyta u nas...Miszon pisze:Joł. JEdnak nie poszedłem na KObranockę i Myslovitza.
tak, cos wspominał kiedys o tymsłoik pisze:A nawet w całkiem małej Portmonetce.kajman pisze:Ja tam wolę sex uprawiać niż oglądać i to niezależnie czy w wielkim czy małym mieście.
Saszetce..słoik pisze:A nawet w całkiem małej Portmonetce.kajman pisze:Ja tam wolę sex uprawiać niż oglądać i to niezależnie czy w wielkim czy małym mieście.
A to nie była saszetka?słoik pisze:A nawet w całkiem małej Portmonetce.kajman pisze:Ja tam wolę sex uprawiać niż oglądać i to niezależnie czy w wielkim czy małym mieście.
Bardzo możliwe, ale jeśli mają być tak miłe niespodzianki jak Dropkick, to ja nie mam nic przeciwkoneon.ka pisze:wszystko mozliwe chyba, bo coś mi się zdaje że to 31 miejsce sugeruje, że głosów było jednak sporo mniej w związku z tą awarią w systemie na stronach trójkowych...
kajman pisze:Ja tam wolę sex uprawiać niż oglądać i to niezależnie czy w wielkim czy małym mieście.zbyszu pisze:Ale nalogowo ogladam/oglądałem "Sex w wielkim miescie" - w tygodniu było codziennie o godz. 0.45. Czyli jednak stukniety