Cześć.
Mam pytanie nie-typowe, moja młodsza nastolatka chciałaby zagłosować na dwa utwory z listy na liście forumowej czy moze dokonać tego wyjąktowo z mojego konta zanim się zaloguje na forum?
Niziutko ten Muse. A jest o kilka klas lepszy od trzech, które były przed nim (jeden nawet nadal jest).
No fakt, jest coś z Rycerzy. No ale oni też sobie na LP3 nie poszaleli (max. 18).
mara pisze:jak słysze "my copaniere" to mnie normalnie roznosi energia-to jest przekapitalne. Uwielbiam taki przytup.
Podejrzewam, że dla niektórych ten kawałek może być irytujący, ale mnie się brzmienie GB kojarzy z taką wieeelką radochą z możliwości grania na scenie, jaką widziałam też np na koncercie Haydamaków
Właśnie miałem napisać, ze to najznośniejszy Muse z tych ostatnich, ale nagle pojawił się fragment (coś jakby disco na zestawie perkusyjnym, choć pewnie to jakaś sztuczność) i mi przeszło.
hehe... tak sobie czytam Wasze komentarze i coś mi przyszło do głowy ... http://www.youtube.com/watch?v=0pSYRLZj8xs
w wolnej chwili posłuchajcie - w tej piosence jest i Muse ( słowa ) i Scorpions ( tytuł ) i nawet Gogol Bordello ( rytm )
Panie Piotrze, ja nie wyjechałam ! natomiast do mnie niedługo przyjadą goście
EDYTUJĘ: Przepraszam, z tym Muse to mi się pomyliło, słowa z Neutrona są ale w innym utworze tego samego zespołu
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 8:29 pm przez lady, łącznie zmieniany 2 razy.
Julia pisze:Podejrzewam, że dla niektórych ten kawałek może być irytujący, ale mnie się brzmienie GB kojarzy z taką wieeelką radochą z możliwości grania na scenie, jaką widziałam też np na koncercie Haydamaków
Abby95 pisze:Szkoda,że tak nisko Muse... Utwór całkiem przyjemny dla ucha.
JAk na moje to jest całkiem wysoko jak na taki mikry staż. 2 tygodnie i już 28? Toż to huragan!
Kuba i Amy już powoli żegnamy. A w zasadzie - mam nadzieję, że szybko żegnamy i za tydzień nie usłyszymy. Tego Heya też tak bym skwitował. Im dłużej na Liście, tym bardziej mnie irytuje, że takie klopsy na single dają .
edit:
O i Muchy takoż.
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 8:23 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.