Całkiem możliwe, że zagłosuję na "Nieodwagę", bo brakuje mi jednego utworu do 10. To będą wówczas moje pierwsze głosowanie na Pustki, co będzie wyłącznie zasługą Rojka.
patigal pisze:Dzień dobry, można się dosiąść?
Tyle lat słucham listy a nigdy nie wpadłam na to żeby zajrzeć na forum...
36 Charlie Winston - powoli się w to wgryzałam, nie wiem jak Wy, po Like a Hobo oczekiwałam fajerwerków. Ale jest OK.
witam kolejną kobietę. no zbiera się nas, zbiera coraz więcej.
Pustki - baaardzo dobrze. a tekst dla mnie jest bardzo Rojkowy. czyli taki jakie lubię bardzo.
uuuu... Skunk nie dało jeszcze rady zadebiutować nad poczekalnią... szkoda. ale mam nadzieję, że odbije to sobie potem z nawiązką.
lampart pisze: później, mam nadzieję, ucieszy mnie Sade na #1
O tak Witam w klubie
Są jeszcze jacyś kibice Sade na forum?
Oczywista. Tylko jedna piosenka godna jest być przez Sade. Tylko że niestety Gunsi wypadli.
Pustki takie sobie, a ja na szczęście zdecydowałem się zamiast nich obstawić Squandera na 30. Uznałem, że jednak trzech pominięć naraz nie może być.
Squandera też niestety nie ma czyli już dwie nowości mam w plecy. Może chociaż Archifum mnie nie zawiedzie.
Przy znakomitym Skunk wyjątkowo słabo brzmią. Niestety muszę napisać, że Pustki z A. Rojkiem (którego lubię) tracą jakieś 25% procent wartości...a mimo to brzmi to przyjemnie.
mateusz15 pisze:
Taka 16 latka, która nagrała swoją wersję 'Dmuchawców latawców..." i miała piosenkę wszędobylską "Cicho". pewnie coś tez wydała, ale się nie wgłębiałem. Widziałem tylko plakaty i cena mnie zszokowała.
No i w zeszłym roku wygrała chyba wszystkie festiwale - Opole, Sopot, drugi Sopot (a może i trzeci, nie wiem ile tam ich było). Głos ma, nie wiem jak z głową. CHyba słabiej i za 2-3 lata zapomnimy zapewne, jak to z innymi bywało.
mateusz15 pisze:
Taka 16 latka, która nagrała swoją wersję 'Dmuchawców latawców..." i miała piosenkę wszędobylską "Cicho". pewnie coś tez wydała, ale się nie wgłębiałem. Widziałem tylko plakaty i cena mnie zszokowała.
No i w zeszłym roku wygrała chyba wszystkie festiwale - Opole, Sopot, drugi Sopot (a może i trzeci, nie wiem ile tam ich było). Głos ma, nie wiem jak z głową. CHyba słabiej i za 2-3 lata zapomnimy zapewne, jak to z innymi bywało.
Z głową też ma bardzo doprze, polecam program u Powiatowego, bardzo normalna i skromna dziewucha, a ten głos
(Ponadto dodam że jej dvd było niedawno najlepiej sprzedawanym w... Czechach:) - bo ona z Cieszyna i po pepikovsku też śpiewa )
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 9:04 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 2 razy.